- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz kurion #37165 üzenetére
Én iPad pro 12.9 256GB WIFI-t vettem. A telefonomon korlátlan a net. Úgy meg tudom, osztani a netet a telefonról, hogy a mobilhoz hozzá sem érek, tehát nem nyűg, szerintem abszolút vállalható. Ha esetleg otthonról elviszem a padot, telefon mindig van nálam.
Jó pár hónapja van meg. Ha újból döntenem kellene cellular és wifi között, ismét wifi-set vennék. -
nonsen5e
addikt
válasz kurion #39273 üzenetére
Azt hiszem azt az egyszer $10-et jól meg fogja érni akkor.
Ahogy látom főleg ilyen canvas méret meg layer számban vannak a különbségek a verziók között, valamennyire ezt egyensúlyoznám azzal, hogy a külön elkészített darabkákat szúrom be egy nagyba.
Most kezdtem először (digitálisan) rajzolgatni, aztán egy szemet csináltam vagy 30 rétegből
D4: hunPH, nonsense#2596
-
UX
tag
válasz kurion #39292 üzenetére
Ezek a kesztyűk nem erre valók. Ebből nekem balos, és olyan kellene ami csak a hüvelykujjon van, mivel bal kezemmel fogom az ipadet, és nyúlok bele a kijelzőbe.
Inkább valami jól megfogható tokon gondolkozom. Bár sohasem használtam tokot, de mivel 12,9"-os ipadet fogok vásárolni, szükség lesz rá, úgy érzem. Egyszer láttam egy olyat amit nyakba is lehet akasztani és bőrből volt. -
-
Hack3er
őstag
válasz kurion #44702 üzenetére
Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.
#44703 bostone
Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.
Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,
Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...