Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Ne érts félre,azért használom keveset,mert itt HA-n vettem egy nagyon olcsó tok+üvegfólia kombót…így értelemszerűen amikor hurcibálom,nem kell külön bill,és hidd el mindennap jön velem.A toll meg,hát megvettem,de idő hiányában nem tudom kihasználni. Ennyi. (Eladni meg nem szeretném,nem is akarom)

Ui.: most vettem MacbookPro M1 - és a képet vezeték nélkül ki tudom küldeni a tv-re - ipadpróra…kíválóan működik. Sonoma rendszer. Az ipadpró meg jön velem - pont
-
-
válasz
Hack3er
üzenetére
Én kb egy évig próbálkoztam egér+billentyűzet használatával az ipad-en, nem mondom azt, hogy nem volt jó, de nekem nem tudta kiváltani a laptopot. Fórumozás, egyszerűbb e-mailezés (csatolmányok nélkül), irodai feladatok egy része rendben volt, de office appok nem olyanok, nem esnek úgy kézre. Hozzáteszem, szerintem a táblagép esetén ez a használat egy kicsit olyan is, hogy nem erre találták ki, csak erre is jó esetleg.
"Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad"
Ilyenem nincs, de beleütköztem olyan dolgokba, teljesen egyszerű hétköznapi dolgok, amiket nem tudok megcsinálni egérrel, kell hozzá az érintőkijelző. Ilyen a gyári naptár appban az oldalra scrollozás, nem tudok benne hetet váltani mert nincs <> gomb és a gomb lenyomva tartása és húzás nem működik.
Én ma már úgy használom az ipad-et leginkább, hogy vagy olvasok rajta (Könyvek app), vagy a laptop mellett, és a laptop egerét és billentyűzetét használom rajta a Sidecar-ral. Így egész jó, pl. tud rajta futni a naptár, vagy tudok rajta nézni valami dokumentumot, és írni egy másikban a laptopon.
-
kurion
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Beállítja a rendszer felbontáson, a Mac is ezt csinálja. Amúgy olyan furán szetcsúszottnak nézne ki.
Én ha néha használom külső monitoron akkor egy Lonovo Thinkvisiont hasznalok, mert abba be van építve az usb hub.
StageManagert pedig alapból is használok, mert a 17es OS-el sokkal használhatóbb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tippet
használjtátok úgy, ahogy kell
A tok a fólia és a pencil.