Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Is-is. Az iPad vonal megmarad iPadOS--en, de a macOS BigSur-től már tud iOS appokat futtatni, natívan AppStoreból. Annyira, hogy a deveknek úgy kellett kirántaniuk az appjaikat, hogy NE legyen elérhető macOS-en. Mert amúgy simán futna a YT, WA, bármi, csak ugye a UI nincs optimalizálva és ki tudja milyen UX-t adna.
-
feddel
senior tag
Szerintem van remény hogy összehúzzák, eddig is az egységes összefüggő saját rendszer (hardver/szoftver) volt az irány, az M1-el még jobban erre megy, szóval a következő lépés lehet az iPad OS és az asztali még jobb összefésülése. Ez is benne van most nekem a választásban hogy iPad OS mégsem asztali azért, pl a Lightroom asztali (régi) verziója nem is fut, csak az iPad -os verzió. (Már ha akarok azon is szerkeszteni)
-
Ezzel meg kell várni a márciusi ipad pro-t, de valószínű marad külön a kettő. Ha az ipaden mac futna, több ram kellene bele és azzal kb kivégeznék a macbook air-t és a mac mini-t, plusz illene legalább 2 darab usb az ipadre ha már mac fut rajta.
feddel: Remény mindig van, de szerintem még nem lépik meg. Bár én örülnék ha legalább a pro 12.9 megkapná, azon a méreten lenne is értelme, magic keyboard-dal simán kiváltana egy air-t. Ha limitálnák 8 giga ramra, akkor maradhatna a macbook air mondjuk 16-tal mellette.
Vagy egy másik elmélet, 2022-ben kiadnak egy 15-ös ipad pro-t mac os-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Diabetes - Cukorbetegség
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Amazon
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- További aktív témák...
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest