Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
én ódzkodnék a használt Penciltől ha hosszútávra kell... nem cserélhető aksival ki tudja hogy volt tárolva, mélylemerülés stb.. Nekem is egy csomószor merült le csutkára és maradt úgy hetekig, mert az Apple Pencil Gen1 nem volt kikapcsolható az az egyik véglet, ha meg mindig feltöltöttem (a mágneses ezt csinálja) az meg mindig csutkára lett volna töltve az iPadre csattintva
.Klónok között van olyan ami jó Gen1 Gen2 Pencil helyett is
. Amit én vettem és itt volt rá javaslat az nem nyomásérzékeny de az nem is kell, legalább dőlésszöget tud, nem rajzolok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Hardcore café
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
. Amit én vettem és itt volt rá javaslat az nem nyomásérzékeny de az nem is kell, legalább dőlésszöget tud, nem rajzolok vele.