Hirdetés
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Visszatér a kultikus kerek karóra
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Nagyon köszönöm! Hogy ez nekem eszembe sem jutott
Félretéve a viccet. Természetesen ott kezdtem, megnéztem jó pár oldalt, pl. Unplash. Itt vannak jó képek, de fizetősek. Az ingyenesen nem tetszenek. Megnéztem a Pinterestet. Ott csak regisztrációval tudok letölteni, de amilyen agresszív a kommunikációs stratégiájuk ezt lehetőség szerint kerülném (tudom, hozzak létre átmeneti email címet) . Néztem a basicappleguy oldalát és a pexels.com-ot is, de sajnos nem volt igazán megfelelő.
Ezen felül olvasgattam jó pár Reddit topikot is, de egyelőre a iPad wallpaper oldalak szent grálját még nem találtam meg. Ezért fordultam ide segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest