Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Lehetséges az hogy ipad 9 képernyőjét nem lehet koppintással felébreszteni? Sehol nem találom a beállítást, de lehet csak én vagyok balfasz
-
NemMo
őstag
Nem tudok mindenkit megcímezni, de a sok válasz alapján jó lesz nekem az ipad 9. Tényleg köszönöm mindenkinek!
Le is adom a rendelésemet -
NemMo
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményt. Megnéztem az ipad 10 is, de az ára és amit kapok érte az nevetséges. A 9-et 130 ezerért lehet megvenni sufni boltokból. 1 év apple jótállás miatt lényegtelen hol venném meg. 240 ezerért lehetne air 5 venni. Nehéz döntés ez
-
NemMo
őstag
Szeintetek mennyi ideig lehet még kompromisszumok nélkül használni ipad 9-et? Böngészés, YouTube, email, chat lenne a felhasználási terület. Tudom ezek nem túl erőforrásigényes dolgok, de a 3Gb ram nagyon kevés manapság a böngészéshez. Az a baj, hogy az air 5 legalább 100 ezerrel lenne drágább és baromira nem használnám ki a bika hardvert
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest