- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
üzenetére
Érdekes hsz az tuti, de most hogy feltetted a kérdést, visszagondolva abszolút megbántam anno hogy ipad pro-t vettem. Volt gen1 és gen2 es 12.9 es eszközöm is, szerettem őket, de mindig kellett egy laptopot tartanom mivel pár havonta járok quake 3 lanpartyzni, valamint torrentezni nem akartam asztali gépemen.
Kocafotós létemre próbálkoztam editálással, az apple pencil + Affinity kiváló kombó volt, konkrétan gyorsabban tudtam vele dolgozni mint a 15 ös 2017 es touchbaromon akkoriban, valamint szuper volt hogy azonnal 1 kábellel be tudtam importálni a DSLR ről a képeket akár még útközben is! Volt rá precedens hogy a villamoson már retusáltam a képeket, úgy érzem kiváló hordozható setup egy ipad.
Viszont később leálltam a fotózással, és semmi hasznosat nem csináltam az eszközzel, csak fórumoztam kb, arra pedig abszolút túlzásnak tartottam, szóval mennie kellett. Váltottam ipad airre.
Pár hónapja szerencsétlenül huppantam az ágyamra és gyönyörűen behorpadt az ipadem, valamint be is repedt. Ekkor gondolkodtam el hogy mégis mit kéne venni... Az lett a vége hogy kukáztam egy surface pro-t. Kiváltja az ipademet, valamint az akkori laptopomat is, ami egy dell XPS 13 volt. 128 SSD van benne, de dobtam bele még egy 128 as SD kártyát. Nem bántam meg, a következő gépem is surface lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest