Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A fenti diszkusszióhoz fűzném hozzá a tapasztalataimat. 12,9es iPad pro-m (az M1 előtti utolsó változat, de már előtte is volt egy korábbi modell) van Magic keyboarddal. Még egyszer nem hiszem hogy vennék ilyen gépet, főleg nem ezzel a keyboarddal. Szinte minden nap hurcolom magammal. Főleg böngészésre használom a munkában (munkával kapcsolatos dolgokra, mielőtt valaki felhúzná a szemöldökét), néha otthon youtube. Főleg az utóbbi időben húz fel egyre jobban, mert másra számomra túl körülményes a használata. Én még a lightroomot sem bírom ki rajta, pedig mások esküdnek rá hogy mennyire jó használni. Pár napja a Photoshopot próbáltam ki, kb 200-ra ment fel a vérnyomásom. Ehhez jön hozzá, hogy nagyobb! tömege van mint egy Macbook Airnek, amivel egyszerűen egy napon sem lehet említeni “produktivitás” szempontjából. Számomra bármiféle “komolyabb” feladat egy kínszenvedés, sokkal jobban jártam volna az Airrel,( vagy egy kisebb iPaddel, az legalább nem húzná úgy a vállamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest