Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A fenti diszkusszióhoz fűzném hozzá a tapasztalataimat. 12,9es iPad pro-m (az M1 előtti utolsó változat, de már előtte is volt egy korábbi modell) van Magic keyboarddal. Még egyszer nem hiszem hogy vennék ilyen gépet, főleg nem ezzel a keyboarddal. Szinte minden nap hurcolom magammal. Főleg böngészésre használom a munkában (munkával kapcsolatos dolgokra, mielőtt valaki felhúzná a szemöldökét), néha otthon youtube. Főleg az utóbbi időben húz fel egyre jobban, mert másra számomra túl körülményes a használata. Én még a lightroomot sem bírom ki rajta, pedig mások esküdnek rá hogy mennyire jó használni. Pár napja a Photoshopot próbáltam ki, kb 200-ra ment fel a vérnyomásom. Ehhez jön hozzá, hogy nagyobb! tömege van mint egy Macbook Airnek, amivel egyszerűen egy napon sem lehet említeni “produktivitás” szempontjából. Számomra bármiféle “komolyabb” feladat egy kínszenvedés, sokkal jobban jártam volna az Airrel,( vagy egy kisebb iPaddel, az legalább nem húzná úgy a vállamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest