Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Es torolni amit mar odamasoltam? Ezekbe. Amappakba sr tudok belepni, pedig latom.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, egy olyanban kerem a segitsegeteket, hogy van egy ipadem. Fm24 touch arcade jatekkal jatszom. Szeretnek filet masolni. Ez meg is van, itunes al osszekotottem. Latszik jobb oldalt a mappa rendszer. A kerdesem az, mappakba hogy tudok belepni. Masik, egy mar atmasolt filet hogy tudok kitorolni onnan ha megse kell. Koszonom szepen elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, egy olyan kerdesen lenne, hogy van egy ipad-em. Elotte apple tv app-ot mar hasznaltam. Ha kert is azonositast akkor sms vagy emailben kerte. Amiota megvan az ipad mindig a meglevo apple eszkozre kuldi ami nagyon bosszanto. Hisz mi van ha nincs nalam stb. Nem lehet valahogy azt beallitani, hogy az elsodleges azonositas sms vagy email legyen? Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Túraautó topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
- Suzuki topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest