- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
válasz
F.B.I. #48774 üzenetére
Hitelre fogom venni a cetelem (most már cofidis) kártyámon lévő keret terhére. Szóval fizetem 3 évig és legalább 5-6 évig szeretném használni. Tartalomfogyasztás mellett procreate és garageband néha egy kis Remote Decktop HO-ban. Ami kicsit fájó akármelyiket is veszem, hogy kell rá tok, fólia és a pecil pro ez alaphangon is majdnem még 100k. De a pencil lehet várhat pár hónapot.
-
-
kchris78
veterán
válasz
F.B.I. #46188 üzenetére
nekem is volt nekem sem valt be… macera.
elofizetesnel leteznek konstrukciok arra hogy minimal osszegert +1 simen az a net legyen ami a fo kartyan.
off @Rent: ha lehet tudni hogy “ugyis” csereberel az ember akkor nem teljesen korrekt berendelni majd visszakuldozgetni… tobb evre tervezett beszerzesnel en biztos kivartam volna mar azt az 1-2 hetet. Raktarkeszlet erejeig a regi is szokott lenni. Engem utana vegig idegesitene hogy elbsztam.
-
Rent
senior tag
válasz
F.B.I. #46188 üzenetére
7650 re ha jol olvastam talan a duplajat irtak (most nezem, hogy 1.5x nek kell lennie, mert 2000 vs 3000 mah)
Ha jol emlekszem akkor vettem 506 ert az m2 2022 11 cellulart, amikor beakcioztak, nem emlekszem pontosan mennyirol, de talan az azonnali araval megfelelo osszeggel, igy ha igy szamolom, akkor raadasul 1:1 volt a csere es meg van 2 alkalom 🤣 mindenkepp megerte, csak nem tudtam a fenekemen ulni es varni, mert marciust, majd aprilist irtak minden forumon, nem volt vegleges idopont a 11 oledre, vegul marcius vegen megvettem az elozot
-
CharlieDrop
veterán
-
victorhun7
tag
válasz
F.B.I. #45411 üzenetére
Legnagyobb aksi
Ipad 9 -
gaben88
őstag
válasz
F.B.I. #45317 üzenetére
Sajnos nem! Az első cserekor körbejártam a témát és gyári aksit sehol se tudtak bele rakni.
Fel is púposodott kb 1 év után az első. Másodiknak más másik helyre vittem, de itt is talán pont ugyan az a márkájú utángyártott aksi került bele idén augustusban, tehát még garis, de nincs nyoma púposodásnak, csak újraindulgat.
És merülni se merül drasztikusabban.
@koma106: Áh, csak újonnan vennék iPad-ot, így a 3. gen iPad Air kilőve. Új iPad 9, 10-et nézek én is. Ezek körül mind a kettő visszalépés kijelzőben? UPDATE: Úgy látom igen!
-
Roland861010
veterán
válasz
F.B.I. #45151 üzenetére
Nem is fogsz találni.
Ha nincs boxod akkor add el a kontit és vegyél egy ehhez hasonlót . -
Roland861010
veterán
válasz
F.B.I. #45149 üzenetére
Ja értem már.
Én ilyet vennék. -
válasz
F.B.I. #45048 üzenetére
Scrollozd rajta a fórumot, vagy más szöveges tartalmat és akkor látni fogod, az egyik oldalon jelentős lemaradással követi a megjelenítés a másik oldalt. De a youtube-on ha rákeresel, hogy "ipad mini jelly srcoll", akkor is egyértelmű lesz sajnos. Én többször nekifutottam üzletben, hogy kipróbálom, jó lesz az, nem is olyan vészes, aztán mindig rádöbbentem, hogy nekem legalábbis nagyon zavaró.
-
válasz
F.B.I. #45042 üzenetére
Én ugyanebbe az irányba akarok menni, a 11 van de amire újabban használom arra most már nagy és nehéz, váltani fogok a minire, ahogy megjelenik a következő generáció. Mivel főleg szövegeket kezelek most már rajta, ezért várom a jellyscroll-mentesítést, nekem ez az egy feature kell.
-
BlackJack21
tag
válasz
F.B.I. #43191 üzenetére
A DI nekem az S7 FE(SM-T733) -n 19GB-t foglal, IOS-en is(SE2 2020, 3,5GB az app+15,2GB adat). Mindkét esetben ha leteszem az appot, akkor kilövi a memóriából. Így meg kell várni az újraindulást. Jellemzően a tableten játszom, itt azért sokszor előfordul, hogy leáll a játék. Ha nekem kellene választani, akkor az air5 lenne a választott.
-
-
-
moleculez
veterán
válasz
F.B.I. #33394 üzenetére
A sima 9-es az ősszel jön majd, most a Pro-k meg talán Mini jön. Ha nem fontos annyira, várd meg, de szvsz nagy különbség nem lesz. Amire használnád arra a 8 is bőven elég. Legutóbb az volt a pletyka, hogy az iPad Air 3 designt kapja meg a sima iPad vonal, ami teljesen elképzelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest