Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végzett a Samsung a One UI 8.5 frissítéssel
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborKt
csendes tag
Bánom már a prémium meg vásárlását, semmi jelentős pluszt nem ad. Valamint továbbra is kell game pass, hogy online is tudjak játszani. Ezektől függetlenül nagyon adom ezt a japán pályát. FH5 jobban tetszett igaz, de itt is fel találom magam.

-
myckey
veterán
Igen. Az nem az a TD lett, amiert akkoriban rajongott az ember. Persze az igeny is mas mar.
De nem lett jo.
-
Dniel
tag
Hát a legutobbi Test Drive alapján sajnos sokáig kell még várni, hogy legyen egy jó, értelmes rész belőle. Nem is igazán értem, hogy hogy sikerült összehozni ezt a mostanit, szebb emlékeim vannak a TOCA-ról, mint az a pár óra amit elvesztegettem a solar crown-ra.
-
myckey
veterán
-
Dniel
tag
Nem nagyon van más hasonló minőségű arcade autós játék. Másrészt közel öt éve jelent meg az előző rész, így már mindenki várta az újat, nemcsak az új helyszín, az esetleges új autók vagy a bővített tartalom miatt, hanem azért is, mert az első rész óta mindenki Japánt szerette volna helyszínként.
-
floatr
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na alakulunk

-
myckey
veterán
Mint irtam nem fogok vele jatszani, elozo is kimaradt, nincs autos játék vibe
De a 4-el az volt a tapasztalat irtam, ha ugyanolyan az 5 és 6 is csak a táj változik akkor nem látom mi lehet a problema vele. Szimulatorozni rendes riggel ott az assetto meg iracing, minőségi arcadenek meg ez. Olyan mint, hogy BF is létezik meg CS is, mindkettő FPS lövölde csak előbbi arcade, utóbbi hardcore.Tenyleg irtad, de mar a masik jatekra asszocialtam...my bad.
A Sim gamek megint egy mas vilag, persze. Ez csak easy casual, kommersz dolog. Akar egy popcorn mozi.
Lovoldeben is megvan, ugyanez a csapas. Jaja. Nem is eroltetem ott sem a copy paste cimeket, meg amugy sem, jelenleg.
-
Csandi
addikt
Mondta valaki, hogy nem lehet ?
Az, hogy nekem nem ez a zsanerem, es nem latok benne akkora erteket...az sem azt jelenti, hogy barkinek is muszaj ervelni a jatek mellett, pozitiv ertelemben.
Veresd a gamet, ha Te kedveled. Ezt irtam le, kicsit cizellaltabban, szofisztikaltan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Floatr reakciojat meg plane nem ertettem, de md1. Teljesen szubjektiv, kinek mi a jo, vagy nem jo. Nincs is semmilyen jelentosege egy forumon.

*
Irni pedig szabad, minden olyat, amit a forum szabalyzata meg a modik engednek. Ahogy szoktam volt mondani.
Mint irtam nem fogok vele jatszani, elozo is kimaradt, nincs autos játék vibe
De a 4-el az volt a tapasztalat irtam, ha ugyanolyan az 5 és 6 is csak a táj változik akkor nem látom mi lehet a problema vele. Szimulatorozni rendes riggel ott az assetto meg iracing, minőségi arcadenek meg ez. Olyan mint, hogy BF is létezik meg CS is, mindkettő FPS lövölde csak előbbi arcade, utóbbi hardcore. -
myckey
veterán
Japan nagy kedvenc, szoval miatta jo lehet okorkodni, bar csak valami havidijas dologban.
-
myckey
veterán
Mondta valaki, hogy nem lehet ?
Az, hogy nekem nem ez a zsanerem, es nem latok benne akkora erteket...az sem azt jelenti, hogy barkinek is muszaj ervelni a jatek mellett, pozitiv ertelemben.
Veresd a gamet, ha Te kedveled. Ezt irtam le, kicsit cizellaltabban, szofisztikaltan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Floatr reakciojat meg plane nem ertettem, de md1. Teljesen szubjektiv, kinek mi a jo, vagy nem jo. Nincs is semmilyen jelentosege egy forumon.

*
Irni pedig szabad, minden olyat, amit a forum szabalyzata meg a modik engednek. Ahogy szoktam volt mondani.
-
Csandi
addikt
Horizon 4-el jatszottam amugy utoljara, ott ez volt a tapasztalat. Gondolom 5/6 ugyanez, de nem fogok jatszani vele, autós gamek ugy en bloc már nincsenek itt terítéken.
Amúgy nem értem, ha nem negativ a komment akkor nem irhatok vagy mi? -
myckey
veterán
Összeültök haverokkal discordon, néhány komolytalan verseny vagy cruise mindenki kedvenc autójával szépt tájakon jó graffal és hangokkal, meg olyan arcade és sim között félúton levő grafika amihez kormány sem kell, kontrollerrel teljesen jó.
Szerintem ettől lesz a tökéletes casual autós játék.
Itt senkinek nem kell "bevedeni", semmit sem.
Remek dolog, hogy Te szereted. Leld oromodet benne !
-
Csandi
addikt
Összeültök haverokkal discordon, néhány komolytalan verseny vagy cruise mindenki kedvenc autójával szépt tájakon jó graffal és hangokkal, meg olyan arcade és sim között félúton levő grafika amihez kormány sem kell, kontrollerrel teljesen jó.
Szerintem ettől lesz a tökéletes casual autós játék. -
myckey
veterán
Embere valogatja, ez nekem "csak" copy paste...igy jo vagy ugy jo, md1.

Persze a latvany , meg a vibe, a hangzas...Ez tetszik Nekem is.
De ettol meg szamomra nem lesz , jo "autos jatek " . -
floatr
veterán
-
Csandi
addikt
-
agyhalottak
tag
Nekem a TDU 1 és 2 volt a best, sajnos ezeket pár óra alatt megunom.
-
marked one94
őstag
Videók alapján tetszetős, de majd 1 havi gamepass után meglátom hogy kell-e nekem. 4el sokat toltam az 5el már kevésbé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van annak helye, én majdnem 2 ezer órát csak Online versenyeztem benne
Főleg azért, mert annyira jó a billentyűzetes kocsi irányítás az 5-ben, hatalmas élmény az air control, a betanulható bunnyhopping szerű engine bugból eredő boost skillek, meg jó a törés stb. Sajnos az Enhanced változattal kinyírták a játékot, azokban a versenyekben ahol eddig megvolt a 10-16 játékos a lobbyban most a legacyban van 5 meg az enhancedben is 5... Így nem fun..
Számomra a GTA 5 előtt csak a Trackmania volt ennyire jól játszható controller nélkül is.Világrekordokat gyűjtő weboldalon lehet átmulni a GTA 5 vezetői skillen, ezek több 100 órát tettek 1-1 pályába
Elhiszem hogy jó a verseny része, de szerintem a nagy többség (aminek a rekord player számot köszönheti) nem azt a részét tolja. De tény hogy az is benne van.

-
wjbhbdux
veterán
Van annak helye, én majdnem 2 ezer órát csak Online versenyeztem benne
Főleg azért, mert annyira jó a billentyűzetes kocsi irányítás az 5-ben, hatalmas élmény az air control, a betanulható bunnyhopping szerű engine bugból eredő boost skillek, meg jó a törés stb. Sajnos az Enhanced változattal kinyírták a játékot, azokban a versenyekben ahol eddig megvolt a 10-16 játékos a lobbyban most a legacyban van 5 meg az enhancedben is 5... Így nem fun..
Számomra a GTA 5 előtt csak a Trackmania volt ennyire jól játszható controller nélkül is.Világrekordokat gyűjtő weboldalon lehet átmulni a GTA 5 vezetői skillen, ezek több 100 órát tettek 1-1 pályába
-
wasd.hu
senior tag
-
shaitan.
csendes tag
Brutal hogy advanced access-ben van meg csak es most eppen 181e jatekos nyomja

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
myckey
veterán
vannak itt erdekes dolgok...
-
wasd.hu
senior tag
-
myckey
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
myckey
veterán
-
wasd.hu
senior tag
-
myckey
veterán
Kutya legyek, ha ertem etz a szeriat es a sikeret...De md1.
Azert Japan klassz hely lett !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BMW topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végzett a Samsung a One UI 8.5 frissítéssel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell Precision 5560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB FHD+
- Asus TUF - i5 11400H, RTX 3050ti, 16gb RAM
- GamerPC - R5 5600X, RX 6800 16gb, 16gb RAM
- REDMI PAD 2 PRO 5G+ Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Keyboard tok, közel 24hó gari, üzletből, garanciával
- Lenovo T15 Gen2 -15,6", i7 1165G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5443
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)