Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektornfl
tag
Jó, de én úgy tudom, hogy a nast, csak helyi wifiről tudom elérni nekem meg pont úton lenne rá szükségem. Amennyire én tudom nast nem tudom távolról 4g-n elérni (de talán nem helyi wifiről se, de ez lehet hülyeség) ios-on. Legalábbis a rendszergazdánk szerint nem (irodában van nas, amit windowsról tök jól elérek, meg régebben androidról is). Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről akkor is, ha nem csak dokumentumok mozgatása történik, akkor rengeteg adatforgalmat generál, tehát nem helyettesíti a külső hdd-t.
-
vektornfl
tag
Köszi szépen! Nekem az lenne a fontos, hogy kezelje a külső vinyót külön áramforrás nélkül. Úgy tűnik ez korlátozott módon csak az új ipad pro-n működik (az meg rohadt drága még). Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában végre megtörtént, szóval már ez nagy előrelépés
-
vektornfl
tag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az Ipad Air2-t a nagyobb 12,9-es Ipad Pro-ra. Olvasgattam és nézegettem, hogy az ios 13. támogatja a külső hdd csatlakoztatást. Viszont nem egyértelmű nekem, hogy a lightning csatlakozós 2. generációsnál is működik -e rendesen vagy csak az usb-c modellnél? Nekem egy 1 terrás külső HDD-t kéne majd rá csatlakoztatni. Az lehetséges, hogy a 3. gen ipad pron megy simán, míg a 2. gen ipadon, ami lightning csatlakozós, csak akkor működik (ha működik egyáltalán?), ha valami plusz átalakítót használok és azon keresztül, még + áramot kap a gép? Esetleg a 3. gen ipadon is csak kisebb energia igényű, kisebb hdd-k mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest