- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Az nem gond levonhatja nekem 800 szor is, ha visszautalják utána, de akkor próbálkozok, mert paypalra belépve a mypaypal-ban sem látszik a vásárlás.
Megvan a gond. Most már a mixeshop oldala is megállt, azt írja karbantartás van. No mindegy reggel újra próbálom, addig még meggondolom, hogy kell-e iocean x7 hd vagy inkább 2 umi x1pro.
-
diegho
nagyúr
Jajj istenem. Continue checkout után feljön a paypal bejelentkezés, vagy credit card beírás, ott paypal-ra megyek, belépek, countinue és visszadob oda ahol előtte continue to checkout-ot választottam. Így már világos? kétszer játszottam ezt el, ha megcsinálom 8szor és később mégis elfogadja a vásárlást, akkor vissza tudom utaltatni a pénzt paypalal? Nem szeretnék egy lakás áráért telefont venni..
-
soundman1
senior tag
Tegnap délután simán ment minden, ki érti ezt?
Visszamentem a bootloop-os 1.0.7-ről 1.0.3-ra bebootolt, majd rá az 1.0.4 az is rendben, majd az 1.0.7 és voálá elsőre bootolt.
Ma még ráment a délelőttöm, mert elrontottam a backupot tegnap reggel.Azt hiszem most egyben van minden, úgy hogy nyomok egy Mybackup-ot.
Egyébként a wifi nálam ugyanolyan gyenge maradt. A tapasztalatom mindként romnál ugyanaz, elkezd 54 v. 40 Mbps-al, majd fél perc múlva 1 Mbps-ot mutat a sebesség, ha rábökök a csatlakozott hálózatra.
Talán kicsit gyorsabb a rdsz és kevesebbet eszik az 1.0.7 az 1.0.4-hez képest.Más:
Ha a képernyő záron "csiptetek" az óra felett, lehetőség lenne valamit szerkeszteni a képernyő záron, balra egy "+" jel és widgetek sorozata jelenik meg, balra meg a fényképező, de nem tudtam semmit átállítani és menteni sem. Ez nekem új volt, használható ez valamire? -
RVR400
veterán
Sajnos ez is csak ugyanúgy mixelve jó, ahogy az 1.0.7 is. Tehát csak a system,img-t kell kicserélni, és úgy jó. Tehát a fixes 1.0.7 (az eredeti 1.0.5) scatter fájlja, meg az 1.0.8 system.img-je, és ennyi az egész. De ahogy nézem az 1.0.7 és az 1.0.8 scattere megegyezik, így akinek nem gond, hogy elveszti a programjait és a beállításait, az tolja fel simán az 1.0.8-at, talán a későbbiekben már nem módosítgatnak a partíciókon.
-
soundman1
senior tag
Segíts a frissítésben. Az 1.0.4-re nem ment fel download only-val és firmware upgrade-del sem. Előbbivel egyszer félig felment a flash, de megállt.
Visszaraktam firmware upgrade-del az 1.0.3-at, de az újabb frissítési próbálkozás során olyan hibát írt ki, hogy nem jó az útvonal vagy valami hiányzik az 1.0.7-ből. Végül úgy ment fel download only-val, hogy a cache és usrdata nem volt kijelölve, de a bootloop-ot csinál, az android már nem tölt be.
Ha az 1.0.5-ről frissíteném jó lenne? Adnál egy linket ahonnan le lehet tölteni az 1.0.5-öt? A needromon ez a rom nincs fent.
Szóval melyik rom verziót tegyem rá, és mit válasszak az SP tools-ban: download only-t? -
soundman1
senior tag
Ha SP Flash Tool-al frissítem az 1.0.4-et 1.0.7-re megmarad minden programom és adatom?
Nem a Firmware upgrade-t kell kiválasztani a Scatter loading ikon után, majd indulhat a Download-al a frissítés?
Az eddigi tapasztalatok alapján az ismert változások a jobb akkuidő és teljesítmény gazdálkodás, továbbá a jobb wifi teljesítmény 1.0.7 alatt. Főleg az utóbbira van szükségem, mert otthon nagyon gyenge a wifi jelem.
Köszönöm az 1.0.7 rommal töltött munkádat. -
raulicio
senior tag
Erre már én is gondoltam, hogy valószínűleg az érintő driverrel lehet a gond és ha azt ki lehetne cserélni az 1.0.7-ben, akkor jó lehetne, de sajnos nem értek a főzőcskézéshez.
Amúgy minden lényeges a system fájlban van? mert ha igen, akkor ezt a módszer lehet, hogy kipróbálom.Mondjuk a legjobban egy az 1.0.7 alapú lewának örülnék
-
soundman1
senior tag
Most nekem is sikerült elhúznom 1× a felvevőt a plexin keresztül
, de olyan erősen kellett nyomnom, hogy a másik kezemmel meg kellett támasztanom hátulról és attól féltem, hogy beszakítom a kijelzőt. Ha ennél picit gyengébben nyomtam, akkor elejtettem a zöld karikát húzás közben. Na ezt nyáron izzadt kézzel nem fogom megcsinálni.
-
soundman1
senior tag
Olvasom amit írsz, de nem értem! Hogy tudod a plexi vagy polikarbonáton keresztül a hívást felvenni?
A gyári tokon belül volt egy védőfólia azt levettem, biztos nem attól nem működik. Most 1.0.7 van rajta és azon is fel tudod venni a hívást?
A Gen1-es mobilra feltetted az 1.0.7 romot, és nincs semmi bug, érintőpanel mizéria?Egy changelog-ot valaki tegyen be az 1.0.7-ről.
-
soundman1
senior tag
Támogatom, szerintem is kellene egy összefoglaló. Ha már van szakmailag elfogadott elnevezés azt kellene használni, de nekem tetszik a Gen1, 2, ... (csak több ne legyen).
Az új rom kiadással és az egyre növekvő tábor miatt nagyon kell az összefoglaló. A baj, hogy én inkább csak olvasok azt is hektikusan, csak most írogatok egy kicsit többet. Olyan kellene aki a romolást is jól lövi ... Defy-hez anno nagyon jól meg volt csinálva, valami hasonló kellene.
Nincs valaki vállalkozó kedvű? RVR 400 szerintem a lektorálást vállalná. -
soundman1
senior tag
Én is úgy tudom, ahogy cappa írtam előttem, én is vártam a csodákat Defy a Battery Calibration lefuttatása után.
Az akksi feltölt és lemerít 2×, illetve az általad leírt kikapcsolt merítésen kívül szerintem nem tehet többet.duronx beírta, hogy v3e_v1.0.1 rom van fent neki, akkor ez a second edition, mert az első kiadásban cxq_v3_inew_1.x.x-nek kell lennie.
-
"Akkumulátor kalibráció
"Helyi" legenda csupán. Android alatt nem lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, ami az utolsó töltés óta az alkalmazások és szolgáltatások által felhasznált energiát rögzíti. Ennek a fájlnak a "tartalmát" látod a Beállítások - Akkumulátor menüpont alatt.
A készülékbe lítium bázisú akku került, így a töltést is ehhez igazítva kell elvégezni. Erről részletes leírást itt találhattok."Forrás: [2.10-es szekció]
-
duronx
senior tag
WCDMA 900/2100-as. Erre gondoltam hogy felteszem, persze ha ez jó a telómhoz
Melyik progival tudok mentést készíteni a mostani romról? (SP_Flash_Tool vagy CWM-el?)
Az összefoglaló nagyon jó lenne, mert egyre több ember vesz ilyen telót s tudom unalmas mindig minden új emberkének elmondani ugyan azt.
-
duronx
senior tag
-
soundman1
senior tag
-
junkpod
veterán
ezt a flipes-zárképernyő-kisképernyő dolgot ha kifejtenétek bővebben...
- milyen szenzort használ ehhez a teló? proxymiti? akkor nem értem hogyan különbözteti meg mondjuk a füledtől?
- ha kisképernyő van akkor is megy a teljes képernyős háttérvilágítás, gondolom nincs külön filpképernyős megvilágítás, ugye?
- mire jó a kisablak ha úgy is ki kell nyitni, hogy beszélj/cselekedj?csak érdeklődés, tanulni akarok
-
soundman1
senior tag
Ebből úgy tűnik, hogy az 1.0.4 alatt másképp működik a flip üzemmód.
A képernyő zárolása mire van nálad beállítva, Csúsztatásra?
Ha a Csúsztatásra állítom és bezárom a flip-et megjelenik a kis ablak, és ha kinyitom a flipet a képernyőzár fogad, függetlenül attól, hogy lekapcsolt a kijelző, vagy meg se vártam hogy lekapcsoljon.
Jó lenne, ha a 1.0.7 alatt már nem így lenne. -
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
A needromról rátettem az 1.0.4. rom-ot, semmi különösebb gond nincs vele, de a flip tok behajtásakor nem zár le a képernyő, csak kinyitáskor. Nálad működik?
Ez hiányzik még, nem tudom mivel tudnám bekonfigurálni, illetve még nem jöttem rá, hogy van-e olyan alkalmazás ami bekavar és azért nem zárja le a képernyőt. -
raulicio
senior tag
Amúgy azok a v3-ak amik 900Mhz-et tudnak nem teljesen kompatibilisek a 850Mhz-sekkel, legalábbis nagyon úgy néz ki.
Ez így persze elég szomorú az inew részéről...
Ez csak egy kéretlen jótanács, de akinek az újabb változat van 900Mhz-el, azok semmiképpen se flasheljenek régebbi romot (mondjuk ennek nem is lenne értelme, max a becsapós szoftver verziók miatt). És fordítva se, mert az új 1.0.1. sem kompatibilis a régebbi telefonokkal. Ha már megtörtént is vissza lehet hozni a telót a fényre, de semmi értelme kockáztatni...
-
raulicio
senior tag
sajnos a különböző verziók valóban kicsit kaotikusak.
Elvileg a korai V3-E, V3-C és sima V3 telefonokban nem volt különbség. Ple az én V3-E telefonomon is C-s rom van fent.
Viszont az utóbbi 1-2 hétben kiküldött változatok (1.01-es rommal), ahogy az a cappa által linkelt fórumból kiderült mások mert nem jó hozzájuk a korábbi romok preloaderje.
Amúgy van V3-TD verzió is a kínai 3G hálózathoz ami pl 1GB RAM - 4GB ROM, csak hogy ne legyen olyan egyszerű
-
nandozo
tag
Ha jól láttam töltöttek fel ROM-ot. Valaki vállalkozó szellemű és próbálkozó kedvű megnézné, hogy "régi" iNew V3-akra felmegy-e? Valahogy kideríthető, hogy mi változott? Még mindíg 1.0.1-est használok, mert:
1 - nem akarok egybefüggő tárhelyet internal SD nélkül (1.0.4)
2 - töltés - merülés nálam megfelelő, nem akarok az 1.0.3 problémáival foglalkozniViszont több esetben tapasztaltam, hogy újraindul a telefonom az elmúlt hónapban február közepétől számolva (mondjuk soha nincs kikapcsolva egyébként)
pl:
Telefonhívásoknál
telefonhívás után, flip becsuk
sms szerkesztés közben telefonhívás, letesz, utána..
folyamatosan bekapcsolt kamera, közben hívás, visszautasítInfó GPS-szel kapcsolatosan.
Nálam GPS nem tűnik el, jel van (Android GPS Test), viszont a gugli maps elveszti az útvonalat - nincs adatkapcsolat(?)Ugyanez előfordult hangalapú gépelés közben is (sms / face) Valakinek előfordult már?
-
blackfox
csendes tag
Helló!Én pont ezt a tipust kaptam meg egy hete,a feleségemnek vettem ő nyúzza egy hete és tökéletesen megy rajt minden ,semmi gondja vele.Két kártya van benn,egy telenor és egy voda,a vodán van a mobilnet beállitva és jól megy csak az APN-t kelett manuálisan beállitani.NFC,OTG.GPS tökéletes rajt és az ö keze alatt 2nap akkuidő pedig rengeteget telefonál a munkálya miatt.Csak azért irtam le ezeket a dolgokat,hogy ha valaki kételkedik a készülékben,egy kicsit segitsek a döntésbe illetve a fikázóknak,hogy először saját tapasztalat után irjanak le dolgokat a készülékről!!
-
-
mhmpista
aktív tag
Nem kevés.
Nem a megapixel számít.
A sony f2.0 ás optika jól hangzik ha igaz, legyen az bármennyi MP.
Csak gondoltam több optikával is szerelik, mert akkor a sony kell nekem bármelyik is legyen az
De akkor ha jól értem, valaki azt írja ki mennyit tud a szenzor a másik meg él a marketing adta lehetőséggel -
soundman1
senior tag
Segíts nekem, ezzel a romfrissítéssel. Egy napja próbálkozom, de valamit nem jól csinálok. Talán az MTK telóhoz az ADB driver hiányzott, ezért azt pótoltam volna ma XP-s gépen (tegnap Win8 alatt nem ment).
Felraktam volna a PDAnet-ről a v4150 MTK65xx ADB VCOM Driver-t, de hibaüzenettel unistallálja az ADB drivert. Ha az android developer oldalról letöltött MTK_Android_USB_Driver-t megadom a PDNAnetA4150.exe telepítése során, akkor már az eszközkezelőben lesz ADB driverem, de ugyanúgy megszakítja telepítést.
Aki már frissített adjon egy linket, ahol van valami leírás, mert utóbbi években nem flash-eltem telót, MTK-sat meg soha. -
Az attól függ, hogy mi a cél.
Ha egyben menti le valaki, akkor még tovább kell konvertálgatni, az említett verzió használata esetén - a preloader-t kivéve - 1:1-ben visszarakható a rendszer. Ez esetben csak a preloader-t kell konvertálni.Egyben történő mentés esetén
+ nem kell számolgatni, egy hatalmas fájl tartalmazza a mentést.
- egyes fájlok (blokkeszköz-szakaszok) eléréséhez második programra is szükség van, amikor konvertálni is kellSzakaszonkénti metés esetén
+ az egyes fájlok elérhetőek azonnal, csatolható és megnézhető/módosítható/feldolgozható azonnal
- számolgatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest