- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
blackfox #8704 üzenetére
!Ez mind müködő rom?
Elvileg igen. Amiket használtam, s működött:
Zopo, CM, MIUI, Xperia, Novecento.Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM.
Mindegyik romhoz van leírás, hogy, s miként kell felrakni. Először úgyis frissítened kell a gyári romot. Ajánlom ezt, a linkelt SPFlashTools programmal kell felrakni, majd mehet a Costum rom.Viszont, ha még nem csináltál ilyesmit, ajánlom átolvasni a topicot. Hidd el megéri, sokat lehet tanulni belőle.
Vagy a jobb felső sarokba használd a keresőt, ha konkrétan tudod, mit keresel.
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged