- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #88382 üzenetére
Ha a legújabb verziójú Hotkey Features Integration driver van fent, akkor érdemes lecserélni valamilyen régebbire. (Másoknak is előjött hasonló probléma már, igaz, Win 7 alatt; keress rá a topikban.)
babicsbalu: tudtommal kompatibilisek, bár teljesen egyértelmű megerősítést erre még nem találtam. [link] [link] [link] Megbízható kijelző-forrásban én nem fogok tudni segíteni.
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #87443 üzenetére
Ez asszem oprendszer függő dolog, úgyhogy segítene, ha elárulnád, milyen verziójú Windowst használsz.
Alapvetően valószínűleg vagy a kijelző beállításainál, vagy az energiagazdálkodási beállításoknál (legyen az a Windows-os vagy a Lenovo Power Manager) az épp használt sémád beállításaiban kellene kutakodnod.
-
válasz
SidCorky #86929 üzenetére
Itt megtalálod a szétszedés műveletét, szerintem nézd át részletesen és döntsd el az alapján: [link]
Nekem úgy tűnik, hogy teljesen szét kell hozzá kapni a gépet. Elvileg nem túl bonyolult, de azért gyakorlatot igényel és nem árt ha kisebb szétszedős műveletekből már van tapasztalat.Az Arctic elég jó pasztákat árul:
MX-2: [link] [link]
MX-4: [link] [link] -
Francia91
veterán
válasz
SidCorky #85499 üzenetére
Ha használsz a gépben ExpressCard kártyát, annak a segítségével tudod azt kivenni. Benyomod, és valamennyire kitolja a bővítőkártyát
Mint a T500-ason is, csak azon nagyobb -
-
daddy9
tag
válasz
SidCorky #83480 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen gépem van a laptopsystem-től, de a matricán lévő kóddal nem sikerült a tiszta telepítés. Nálam maradt a virágbolti, de ha Nálad menne, szólj, mert akkor én is újrapróbálkozom!
Más: A Thinklight működésre bírásához milyen driver szükséges X201-en? Hotkeys fent van, a többi Fn kombináció reagál, de ez nem. Vagy hardveres a probléma?
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #83173 üzenetére
Ha pl. működik az Fn + F5-re a WLAN/Bluetooth/WWAN kapcsolgató ablak felugrása, meg az Fn + Home/End-re a fényerő változtatás (OSD-vel), akkor megy a Hotkey Features.
A Power Managert viszont be kellene hoznia keresésre a Windowsnak. Én mondjuk ki szoktam tenni a tálcára (tálcán jobbklikk -> Eszköztárak -> Power Manager).
-
Chaser
legenda
válasz
SidCorky #82796 üzenetére
Lenovo honlapján sztem ott vannak, powermanager lehet zizis.
szerk: de system update gondolom legtöbb dolgot felpakolja, 500-asra is felment a 10 pedig az régebbi, igaz kb 10 bekapcsolás után többé nem volt kép de addig működött
dying_star Az valami magnesium ötvözet volt ha jól rémlik és csak a fedlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged