- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
Üdv! A T61-em, ha leveszem a töltőről, akkor a kijelző elkezd villogni, tekergeti a fényerőt, fekete háttér, visszajön az asztal, majd a végén vagy teljesen lefagy, vagy nem is jön vissza semmi a kijelzőre. Már nagyon unom és az akku kivétel nem hiszem, hogy jót tesz neki. A Power management-ben kéne valamit állítanom vagy mit csináljak vele?
-
V8David
tag
-
V8David
tag
Sziasztok!
Az R60-as gépemmel valami fura dolog történt. Az LCD alatt a kis akkumlátor LED folyamatosan narancssárgán villog. Működik akkumlátorról, természetesen addig, amíg le nem merül, de a probléma ott kezdődik, hogy utána nem is töltődik fel az akku. A win7 azt írja, hogy "Csatlakoztatva, nem töltődik". Próbáltam már kiszedni, betenni, kikapcsolt állapotban töltőre tenni, de ugyan ez történik: nincs töltés, villogás az van...
Most akkor cserélhetem az akkumlátort, mert megadta magát vagy esetleg valami komolyabb gondja van a gépemnek? Még ilyennel nem találkoztam...
-
V8David
tag
Az IBM T60 milyen wifi kártyákat fogad el? Raktam bele egy atherost, de azzal baja van, nem bootol.
Intel wm3945abg jó lenne bele? Vagy akinek T60-asa van meg tudná mondani? -
V8David
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy IBM T60 alaplaphoz külön Interposer Card-ot honnan tudnék venni? Nem az ebayre gondoltam, onnan nem tudok venni.
Vagy nincs valakinek elfekvőben egy ilyene? Megfizetem!
-
V8David
tag
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek!
Eddig még nem nagyon mozgolódtam az IBM topikban, de nagy rajongója vagyok a Thinkpad-eknek.
Amiben a segítséget kérném: Van egy R60-as a családban, 2010. júliusig van rá gyári gar és a Bios jelszó el lett hagyva. Ezt az IBM szervizben nekem megmondják, vagy mit kell csinálnunk vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest