- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
válasz
FoxiestFox #117653 üzenetére
Aztaaa! Nagyon komoly gép! Régebben HA-n volt egy W700 és elgondolkoztam rajta, de valamiért féltem a GPU-tól, hogy leválik a lapról ezért nem mertem megvenni.
-
Tubi2
senior tag
válasz
FoxiestFox #117650 üzenetére
Na ez kemény. Van neki második kijelzője?
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #117650 üzenetére
Nagyon menő
Ebben milyen hardver van? -
Dr. Akula
félisten
válasz
FoxiestFox #117633 üzenetére
A
baloldali(most nézem csak hogy az R-es, akkor inkább X40) házban kéne nekem X13 Gen 3 a fa alá. -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117572 üzenetére
hopphopp, ha időd engedi nézz rá az aktív hirdetéseimre
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #117528 üzenetére
Kösz a WinME kulcsot.
Amúgy mivel ME kulcs van ezért az kéne a recovery is legyen. A designed for matrica nagyon furcsa, így ME kulccsal.
-
válasz
FoxiestFox #117513 üzenetére
és nem tudsz hozzá alaplapot? feltámasztanám, ha aztán lejmolás tárgya lesz, ha nem
-
válasz
FoxiestFox #117504 üzenetére
nekem is van egy halott w520-am, amit fel kéne támasztanom, itt csak kerülgetem (valószínűleg alaplap)
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #117502 üzenetére
Még kirakom az X-es tablet sort, aztán nekem is vége. Így is ugye nálam van Fuji-HP-Dell-Apple is. Hadd ne mondjam mennyire nem rentábilis. Vagyis de, ha azt nézem minden évben legalább 20%-ot nő a brigád értéke, de ha valami megkotlik, ami benne van, az ortó szivacs.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #117500 üzenetére
Volt ott is igen.
Engem nem zavar a 16:10 tekintve, hogy csak főbb alkatrészben egy kisebb vagyont ér
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117421 üzenetére
menjmár
-
Upo
addikt
válasz
FoxiestFox #117428 üzenetére
Nekem is van 600E valahol a polcon, dvd-vel, floppyval + a hozzá való külső ház.
Na az is úgy ragad (a külső ház is), hogy a polc aljára tapasztva is lehetne tárolni.
Meg is próbálom majd a denszeszt.
Tényleg, ehhez lehet még akkut keríteni? -
Dr. Akula
félisten
válasz
FoxiestFox #117420 üzenetére
X60 ház, T14 Gen3 belsővel, az lenne az igazi.
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #117427 üzenetére
Hát csak zseb mélység kérdése mint mindig.
Tessék ezt a 701c-t már nem kell félteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ritkaságát figyelembe véve, akár a Gold & Silver Pawn Shopba is bekerülhetne.
-
vicze
félisten
válasz
Nem tudok like-ot nyomni.
Szóval aszondod van 701C-d?
És PowerPC Thinkpad is?
Jó azokból többet gyártottak, de szerintem mára ritkábbak.Szerk:
Amúgy a 20th anniversary X1C szintén 500 darabos limitált. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #117418 üzenetére
Azt merd megcsinálni, koppintok a kezedre.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #117399 üzenetére
Köszi a tippet! L440 ről mi a tapasztalat? Nem megbízható?
-
Uniross2
csendes tag
válasz
FoxiestFox #117383 üzenetére
Ezt leszűrtem a hozzászólásaidból.
Nálam ez a T420 és egy W520 soha nem lett kegyelt, mert már leharcolt állapotban vásároltam őket.
A többi gépnek megbecsült státusza van, a gyerekkéz tiltott. -
Uniross2
csendes tag
válasz
FoxiestFox #117381 üzenetére
Az az igazság, hogy napról napra, hétről hétre egyre jobban szorult meg a zsanér. Amikor néhanapján becsuktam normál erővel, akkor érződött, hogy valami nincs rendben.
A fiúk nagy erővel lecsapták párszor, amit a zsanér kiszakadással hálált meg.Amennyiben elhalálozna, akkor is marad még TP a lakásban egy kevés.
A többi géppel nem volt gondom soha. -
Uniross2
csendes tag
válasz
FoxiestFox #117375 üzenetére
Nekem T420 jobb oldali zsanér szorult meg, és teljesen szétnyitotta az LCD bezelt és a fedlapot egymástól. Emiatt nem mozgattam, nyitott állapotban használtam. Ellenben a gyerekek néhanyszor megpróbálták lecsukni a fedlapot. Több eredményes lecsukás után is működőképes még a gép.
-
válasz
Áztasd be valami finom olajba, az kioldja belőle a gedvát. Pl. mol hidraulika olaj.
(#117377) Tikakukac A petróleum az jó, de nem főzném
Utána viszont szintén kell valami kenés pl. zsírspray.
-
Upo
addikt
válasz
WD40-el vagy hasonlóval nem lehet fellazítani? Utána pár csepp sűrűbb olajat bejuttatni?
Amelyiken van anya azt szét lehet kapni, kipucolni, átkenni, de ennél nem látok ilyesmit a netes képeken. -
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #117366 üzenetére
Ha hazaérek, megnézem, nálam lehet, hogy van egy pár T500 zsanér.
-
xcds
őstag
válasz
Honnan vetted az újat? Én alirol rendeltem Brand New genuin stb-t és bontottat küldtek...
Most rendeltem ezt a yaluzu markajut vagy mit, hátha az új lesz... -
válasz
FoxiestFox #117368 üzenetére
.. pedig szívesen!
-
válasz
T430s-es zsanérom van, két készlet. Az nem gyóóóó Neked??
-
Geby
senior tag
válasz
FoxiestFox #117330 üzenetére
Nem. Ez a saját gépem, használom már pár éve. Ha berakok egy másik SSD-t akkor arra csont nélkül települ bármi. Az eredeti nagy SSD-t viszem tovább az új gépbe aztán azért akartam rakni bele kisebb SSD-t.
A Hynix SSD egy HP-nak gyártott darab, esetleg itt lehet valami varázslás..... -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117323 üzenetére
innen privi
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117304 üzenetére
BT modult X230-ból tudok adni, ha kell. nekem nagyon max a csatlakozó kéne róla de sztem inkább az alaplapot fogom modolni.
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117298 üzenetére
az EC herélhető, githubon thinkpad-ec asszem a projekt neve, ugyanaz a hack mint ami a keyboard retrofittinghez kell.
igazából annyiról van szó hogy az EC-t patchelni kell, az akkuba meg úg vezérlő. nyilván így duplavégű a dolog, de abszolút megcsinálható. én azért nem akadok már fent ezeken mert az első dolgom volt kiirtani a X230-asomból minden ilyen ismert korlátozást.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117310 üzenetére
Vajon egy BT4+ modul működhetne Win98 alatt?
Nem valószínű.
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #117301 üzenetére
A BT nem egészen verziókkal működik, a "fő"(core) verzió csak egy kötegelése XY protokolok X verziónak.
Egy bill HID ként kéne megjelnejen, mindennel működnie kéne ami legalább 2.0. HID nem lett frissítve nagyon nagyon rég.
De nem zárom ki, hogy valamilyen specifikussága miatt valamilyen egyéb BT 4.x specifikus protokolt is használnak csatlakozáshoz. BT deep sleephez kell leginkább 4.x.Amúgy nem feltétlenül kell modult cserélj egy filléres USB BT is megoldja. Illetve egy kicsit hordozhatóbb gépek között.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117304 üzenetére
T60-tól T430-ig oda-vissza kompatibilisek egymással a BT modulok (szóval akár az is menne, hogy T60 modulja kerül T430-ba, ha valaki minden áron BT 2.0-ra vágyik).
A T430 generációjának BT moduljai BT 4.0-sak, szóval azzal kellene működnie akkor a Tex Shinobinak is.
A T420/X220 generáció moduljai valószínűleg neked még nem lennének jók, azok még BT 3.0-t tudnak csak.
Nekem ilyen egerem van amúgy, ami nem megy BT 3.0-val már (Delux M618 mini vertikális egér).
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117301 üzenetére
A Core 2 Duo gépeidbe beszerzel T430-ból vagy X230-ból bontott BT modult akkor és meg van oldva a probléma. (BT modulra nincs whitelist.)
-
Ogard
tag
válasz
FoxiestFox #117298 üzenetére
Van aki megcsinálta a saját nyilt forráskódú t420 as akkuvezérlőjét: https://beta.aceparent.me/#/battery
https://beta.aceparent.me/#/battery2
Ez a 701c akku utánépítés pedig több mint gyönyörű:
https://www.701c.org/projects/battery
erről egy kérdezz bármit: https://www.reddit.com/r/thinkpad/comments/yf13t5/i_cloned_an_ibm_thinkpad_battery_from_scratch_for/ -
tboldi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #117283 üzenetére
“A T430s nem igazán való fiatalembernek, túl szar a kijelző multimédiás felhasználásra.”
Ha monitorral együtt kapja meg, és az a monitor a laposénál jobb, akkor mindegy is.
Amúgy meg mennyire kell ehhez fiatalnak lenni? Én már öreg lennék?
Mert nekem 27 évesen megfelel az X230 IPS-sel, pedig a másik laposom egy 15” MBP (specifikáció itt, ha valaki kíváncsi lenne rá). -
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #117267 üzenetére
Mindenképpen megér egy utánajárást az utángyártott téma..
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117269 üzenetére
köszi. 9 cellás X230ba való pakkról van szó, de ha nics ragasztva akkor kísérletezek vele
ha csak esztétikai hibát okozok rajta az még nem baj.
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #117265 üzenetére
Köszi, hasznos volt a válaszod. Eddig sem nagyon akartam úgymond a nehézkes beszerzés miatt.., így meg aztán pláne.
-
i400
senior tag
válasz
FoxiestFox #117251 üzenetére
W520-at nem is olyan rég a Marriott-ban láttam, az étteremben futott róla vmi belsős progi! Meglepő volt hogy nem vmi VIA procis érintőkijelzős borzalmat használnak erre.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #117245 üzenetére
Gratulálok, ez gyönyörű példány.
A Windows Vista matrica hiányzik az Inteles mellől.
Például 22 000 Ft-ért is láttam.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Nice! Mennyiért lehet mostanában W500-at venni?
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117247 üzenetére
viccet félre, nekem nagyon tetszik
nem az én stílusom a laptoptuning de ez helyben van nagyon
-
fatpingvin
addikt
válasz
menjmá'
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #117223 üzenetére
Nekem már nem kellenek, ha kezembe akad, mindenképpen írok. De nemtudom, mikor kerülnek kezeimbe
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #117221 üzenetére
Hmm, nekem valahol van 2 db is (A T500-as korszakomból), de jelenleg nemtudom merre, költözéskor sokminden elkallódott. Biztos megvan valamerre, csak a rendszerezett cuccok egysége megbomlott pakoláskor
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #117209 üzenetére
Köszi az infót, közben találtam is eladót jó áron.
Majd ha beszereztem és lesz tapasztalat leírom. -
angyalpc2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #117197 üzenetére
szerintem is PATA ide
80 pin, megszámoltam -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117197 üzenetére
a csatlakozó érdekel kevésbé, a protokollra vagyok kíváncsi. ha HDD meg ODD, akkor élek a gyanúperrel hogy IDE. halványan rémlik hogy volt olyan hogy IDE-s kisflopi meghajtó, de csak desktopban láttam. igény lenne rá
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117182 üzenetére
Nem dobok ki, eladományozni tervezek valóban rászorulóknak, és valamilyen könnyebb és felhasználóbarátabb Linuxszal telepítve.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117179 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz rá alkalmam, energiám, meg én már szabadulni igyekszem az ilyen korú/generációs gépektől. Kicsit szkeptikus vagyok, de elfogadom, hogy működik.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117177 üzenetére
Némileg nagyobb hardveres ugrás volt W500 és mondjuk W520 között, mint T40 és T43 között, de biztosan így van.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #117173 üzenetére
Igencsak jó, stabil lehet az a W520/T520 recovery-ből így feldriverezett W500.
De amúgy Francia91-nek az Összefoglalóba is betett driverpakkja még mindig elérhető, letölthető (ellenőriztem most).
-
orbano
félisten
válasz
FoxiestFox #117161 üzenetére
Dögöljek meg a T14 g2 tetszett jó minőségűnek tűnt és a bill/trackpoint is jobbnak tánt mint a T460-am. Pedig nekem is a T420 volt az etalon, álom billentyűvel. Van itthon egy X201-em, néha előveszem a szekrény mélyéről, hogy gépeljek rajta egy kicsit
Persze a tartósságről, strapabírásról nem tudok semmit... -
nrbii
tag
válasz
FoxiestFox #117144 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor valószínűleg sok ilyen gép lehet, de ez így nincs rendben. Már kedvem sincs használni a gépet. Megpróbálom a garanciális javítást akkor, ez így nem maradhat.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #117075 üzenetére
Pedig az új gépeken mással nem tudsz...
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #117053 üzenetére
Szvsz nem az.
Van olyan 'dokkoló'/adapter is, hogy csak egy pici doboz, bedugod a gép USB-C töltőjét, és továbbítja a töltést a gépnek, és mellette ad plusz kimeneteket.
Pl. Lenovo-tól [link] . Nyilván, nem lesz egy olcsó megoldás, vannak alternatívák olcsóbban, amik kicsit butábbak, pl. 4-5000 forint körül, amin csak egy USB2 kimenet, egy videokimenet és egy töltő bemenet USB-C van. Ezzel szerintem bőven le van már fedve a problémakör.
Illetve azért többnyire van a gépen is HDMI, tehát nem igazán látom azt a felhasználást, amiért ellehetetlenül a töltés, ha csak egy USB-C elérhető a gépen. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #117044 üzenetére
Ott a pont.
Lásd pl. a T480s. Érdekes módon akkor még tudtak rá tenni a vékony, könnyű és mégis masszív gépházba méretes akkut (57Wh), egy ram slotot, értelmes hűtést, kinyithatóan is jól használható LAN dugót, normális úton járóm kényelmes billentyűzetet rakni a más szempontból is korrekt port kínálat mellett. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #117036 üzenetére
Még egyszer az hogy nekem elengedhetetlen, vagy neked, nem azt jelenti hogy a többség is így van. Nagyon szűk egyéni szemszög.
Konkrétan home office miatt policy-t kellet változtattatnom, mert vagy megoldhatatlan volt az emberek számára az a feladat, hogy egy kábelt kell dugni a gépbe vagy egyszerűen olyan sok idő volt elmagyarázni, hogy egyáltalán mi az.Tetszik nem tetszik, az általánosan megszokott képességek többsége a workstation kategóriában fog csak megmaradni sehol máshol. Persze onnan is kikopik csak sokkal később.
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117027 üzenetére
egy normális oprendszerrel elképzelhetőnek tartom, de tapasztalat híján nem tudok nyilatkozni
-
atesss
addikt
válasz
FoxiestFox #117030 üzenetére
Pontosan ugyanez a véleményem.
Hozzátéve, hogy a Thinkpad vásárlók szerintem egy jelentős részénél a munkájuk része az hogy időnként az Ethernet-et kell használniuk. -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
FoxiestFox #116973 üzenetére
Gondolkoztam rajta, rá is kerestem, de nem egyértelmű(T530-ról pont nem találtam videot), hogy a palmrestet is cserélni kell-e.
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
FoxiestFox #116957 üzenetére
Veszélyes hulladék? Hallottál már az elfbar-ról? Mindegyikben egy kb 800-950 mAh-s li-ion akku van, töltő nélkül! Ezeket eldobhatóra gyártották! A vicc az, hogy tök jó minőségű cellák vannak benne, itthon is van kb 25db ilyen akku a kollégáimtól! Nah, ez az igazi pazarlás...
-
fatpingvin
addikt
válasz
szívemből beszélsz... ugyanitt én szabványosítanám a felhasználható cellákat is. a régiekben ugye 18650-esek voltak, a modernebbekben proprietary formájú és kialakítású darabok.
apropo, vajon van olyan megoldás amiben a cellák direkt cserélhetőek? tehát lényegében csak egy tok, amiben benne van a töltőelektronika és a júzer tudja belepakolni a cellákat? vagy marad a házilagos tákolás?
kérdezem azért mert én is dilemmázom az akkukon, van egy 95%-os 6 cellásom meg egy kb 50 körüli 9-esem, ez utóbbin agyalok hogy minek van több értelme, használni még így vagy megbontani és megkísérelni az újracellázást. -
barnam_
nagyúr
válasz
Az a legnagyobb faszság, hogy megvenném a gyári akkut is 100$-ért, ha lenne, de nincs.
Gyakorlatilag pár év után már nem lehet gyári alkatrészt venni a géphez. Kuka az akku? Vegyél új laptopot... -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116955 üzenetére
Szerencsére az Aliról rendelt 9 cellás még tartja magát, de akartam egy újat amíg még lehet kapni. Nem jött be
-
zsoltip
őstag
válasz
FoxiestFox #116932 üzenetére
És hogy a viharba kell ezt beállítani?
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
FoxiestFox #116858 üzenetére
Nekem tipikusan ekkora kellett, autódiagra még ez is majdnem nagy, viszont kövezz meg, de nem áll a kezemre a trackpoint, ezért az x60/61 sajna kiesett(pedig méretben az lenne az igazi).
Hardverapron van most fenn egy 14" T60, T61néven(bírom, amikor valaki azt sem tudja, hogy mit árul és olvasni sem tud) 10k-ért, ha érdekel!
A gép jelenlegi sebességével sincs gondom, de ha egy picit gyorsabb lenne, nem lenne hátrány...
A T2xxx szériából az egyik legerősebb van benne, a T5500/5600 kilőve, mert teljesítményben ugyanaz, így csak a T7200/7400/7600 ami erősebb! Örülnék, ha találnál egyet
Mivel ssd már van benne, így gazdaságosan nem éri meg költeni rá, így máshol nem keresek hozzá alkatrészt!
Szép álmokat -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
FoxiestFox #116856 üzenetére
7500ft-ért vettem a T60-am vadiúj utángyártott akkuval, hibátlanul(nem ips, 1024x768 14 coll, T2500 proci), ahhoz képest sok az 4-5k(az én T5870-em 1500ft-ért sem kellett senkinek)
Sajna a T7100 nem jó, T7200-7400-7600 jó a T60-ba!
Tatabányai vagyok, ritkán jutok pestre(szerencsére ritkán van arra dolgom), de ha megyek, kapsz 2-2db matricát és cmost a ramért, de a posta jobb lenne
Ui:T5500-am, T5250 és T2400-am is van, ha kell valamelyik Tp-dbe! -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
FoxiestFox #116844 üzenetére
Amióta a használt gyári 65w-ért 4000ft-t, a 90w-ért 5-6000ft-t kérnek el, az utángyártottak pedig(normálisnak mondható minőségben) ennyibe kerülnek:
Persze ez igaz minden "régebbi" hardverre, a ddr2 ram ugyanannyiba kerül, vagy drágább, mint a ddr3 és a ddr3 4gb átlagára 4k-ról 5k-ra emelkedett! Természetesen ezek nem valós mérések, csak az én személyes tapasztalatom és természetesen megbízható(vagy annak gondolt) eladóktól vett árak.
Nem véletlen cuppantam rá a 90w-osnak vélt (szerintem)kidobásra szánt töltőre.
Az itteni topiktársak természetesen más kategóriába tartoznak, itt nem az a cél, hogy keressenek az üzleten, hanem, hogy boldoggá tegyenek másokat, vagyis, hogy JÓT cselekedjenek, ami kezd teljesen kikopni a társadalmunkból! Ezért járok ide, sokszor csak megfigyelőként és tanulok a nálam okosabb/tapasztaltabb emberektől és próbálok én is segíteni a tapasztalataimmal, ha tudok! -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116844 üzenetére
a jó szándék és a piaci ár nem kölcsönösen megfeleltethető...
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #116799 üzenetére
Én úgy emlékszem, legutóbbi resetnél nálam átállította, hogy ne menjen aludni a gép. A lecsukásos dolgot nem néztem, nálam alapból ki van kapcsolva, mivel utálom, ha okosnak hiszi magát és ki-be altatja magát nyitásra/csukásra.
-
mahi1
csendes tag
válasz
FoxiestFox #116789 üzenetére
Létezik a Vantage-nél stabilabb és gyorsabb akku visszaállító szoftver Windows 10-hez?
-
mahi1
csendes tag
válasz
FoxiestFox #116789 üzenetére
- Feltöltés 100%-ra: OK,
- lemerítés (csatlakoztatott töltővel): OK,
- feltöltés: OK,
- lemerítés (azt írja, ezt már töltő nélkül kell csinálni): ITT TART MOST,
- meg elvileg kell még egy teljes töltés.
Lecsukott fedéllel zajlik a folyamat, időnként felnyitom és ránézek.
Az utolsó fázisban is folyamatosan csökken a töltöttségi érték, csak marha lassan.
Végül is ez sem annyira nagy gond, mert addig az X230-on dolgozom.
Csak azon gondolkodom, hogy a használtan vásárolt, gyári 48Wh akkuval is megcsináljam-e ugyanezt, ha a 24Wh is ilyen lassú... -
batyuska100
senior tag
válasz
FoxiestFox #116766 üzenetére
Egyelőre félre tettem, majd a műhelybe meg a garázsba lesz netezni meg OBD2 hibakódolvasásra.
Az új dolog amin agyalok, hogy X230-ba lehet nagyobb felbontású kijelzőt rakni, vagy csak 1366x768-as kijelzők kompatibilisek vele? IPS panel létezik, tudom, de nem lennék vele előrébb, szinte mindenhol görgetni kell mert túl kicsi a "felület".
Újabban is gondolkodtam (X240, X250, X260 fér bele a keretbe), de ott is csak ilyen kis felbontású kijelzők vannak. Plusz azokon már nincs Expresscard slot sem, macerássab egpu-t használni ha kell. -
jjeahh
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116769 üzenetére
Én is agyalok, hogy a régi T520-ba valahonnan túrjak egy kijelzőt, mert behalt a gyári. Újrapasztáznám a procit és valamire jó lesz... sőt, igazából netezgetni, Stremiózni tökéletes, amíg nem futtatok rajta semmi durva progit, addig nem érzem lassúnak. Kár, hogy igazán olcsón nem találok bele legalább egy HD+ panelt, az egész noti ér annyit, amennyibe kerülnek a kijelzők.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #116759 üzenetére
Bocs, ha nem helyénvaló, de szabad tudni kb. mit csináltok ennyire régi gépeken? Mármint, hogy még képes vagy rá pénzt költeni (no offense, gondolom jegyzetelés ilyesmi). Játék oké, de akkuról?
-
batyuska100
senior tag
válasz
FoxiestFox #116756 üzenetére
Köszi a választ.
Most már csak arra kéne rájöjjek hogy a Vodafone TV miért megy az X61-en (T8100, 2GB ram és Intel GMA videokártya), ezen a T60-an meg miért nem (T5500, 3GB ram, ATI X1400 videokártya).
Tervezek majd bele venni egy T7400 procit meg ssdt, XP-vel autó diagnosztikára jó lesz. -
válasz
FoxiestFox #116761 üzenetére
Hááát, nem akarom elkiabálni, de belement két full ciklus reggel óta, és úgy néz ki, szuper.
Nincs hirtelen kikapcsolás, a gép érzékelte amikor kritikusra csökkent a töltöttség, és elhibernálódott, de nem váratlanul, már előtte is sokáig sárgán világított az indikátor. Bírja is jó darabig.Bárcsak a tőlük vett T60 9 cellásom is így működne, akkor mehetne vagy 4 órát akkuról a Frankenpad, a 6 cellás kicsit nyúzott Panával csak 2-t bír.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116759 üzenetére
Dell Latitude-be vettem egyet januárban, igaz ritkán használom azt a gépet de még tartja magát.
De ahogy mondod, sok esetben nincs alternatíva: gyári már nincs, az utángyártottak közül ez legalább egy valóban létező cég, nem valami random kínai utángyártott. -
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #116743 üzenetére
"de a papi kék szemet akar. vagy kék, vagy semmilyen."
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #116741 üzenetére
Azon is látszik(árnyalatkülönbség), csak a fekete a feketénhez már jobb szem kell.
Amúgy meg milyen cép má. -
BigBlackDog
veterán
válasz
FoxiestFox #116712 üzenetére
Igen, erre gondoltam. T450-T460 idejéből rémlett nekem, de a mostani P14s-nél nem látom, Gyári, Win10 Pros felállással jött ki. Ultranav driverét akartam telepíteni, de kiírja, hogy már fent van. Volt egy "Trackpoint settings" link a beállításokban, de arra kattintva nem történik semmi. Vajon mit kéne telepítenem ehhez?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
FoxiestFox #116710 üzenetére
Most egyelőre csináltam egy ütemezett feladatot ébresztésre, ami kilövi az aktuális példányát a SetPointnak és újraindítja. Ez működni látszik. De azért jó lenne tudni, hogy mi a fene a pontos oka.
Egyébként Win10 alatt másnak sem jelenik meg az egér beállításainál a Synaptics fül?
-
válasz
FoxiestFox #116690 üzenetére
És vajon ez cserélhető alkatrész a lapon?
( nekem mindegy, ha javítható
)
És hozzáteszem, ha ki van kapcsolva a gép tölti is. Használat közben nem akarja a jót.
Illetve ha minden aksit kiszedek, akkor is megy a gép. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #116667 üzenetére
Bocsi benéztem, a két Z-n nincs már gomb. De azok több szempontból is problémásak és szerintem inkább Thinkbookok mint Thinkpadok...
------------------
Amúgy korábban volt szó a Plutonról AMD esetében. Mind Z mind T-nél opcionális és gyári állapotban ki van kapcsolva. Minden gép esetben a dTPM lesz az alap és a Pluton csak opcionálisan bekapcsolható, akinek szüksége van rá.
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #116665 üzenetére
Benéztem, törölhető...
-
lócitrom
őstag
válasz
FoxiestFox #116644 üzenetére
eh.. hozod a formád x év online jelenlét után is, lexyboi
-
lócitrom
őstag
válasz
FoxiestFox #116642 üzenetére
tehát akkor a saját gépben meglévő minden elektronikára nyugodtan rádughatom a donort nem hal meg?
-
yodee_
őstag
válasz
FoxiestFox #116635 üzenetére
Nekem az volt a lényeg hogy az adatot le tudjam menteni. Lementettem és kidobtam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116601 üzenetére
roncsvadászat iz lájf
Ezzel nem biztos, hogy nagy sikert ért volna el az Opus. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #116596 üzenetére
Az áramütés nem zavar?
-
denko
senior tag
válasz
FoxiestFox #116562 üzenetére
Mivel cserélhetem benne a cru kat, szerintem attól még az
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116532 üzenetére
ja ok, sorry
egyszer már elköüvettem ilyet amit a kolléga írt. a gányolás netovábbjának tartom. -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116517 üzenetére
vagy azt. bár ez inkább sima audio-elektronika, abból is a tökegyszerű. igazából aki tudja mit csinál annak kb 10 perc összedobni egy erre megfelelő adaptert.
-
Guitar14
senior tag
válasz
FoxiestFox #116504 üzenetére
Csak olyat találtam ami kombináltból csinál zöld outot és rózsaszín mikrofont. Vettem is és mikrofon jó vele de a line in továbbra sem.
-
Vicoo
senior tag
válasz
FoxiestFox #116498 üzenetére
Ez lesz a holnapi nap első dolga. Tippem szerint nem fog. Elvégre két friss w10 és egy w7 telepítés után sem ment.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #116481 üzenetére
Egyébként mekkora szívás, ha egy gépben nincs előkészítés sem, ha nem rendeltél bele gyárilag modemet... Ott nem csak belerakod a modemet ha szükséged lesz rá és megy, hanem cserélheted hozzá a fél gépet... Emlékeim szerint van olyan modern TP, aminél így van.
-
ricsip
addikt
válasz
FoxiestFox #116477 üzenetére
nyilván minden átverésnek látszó dolgot meg lehet úgy magyarázni, hogy az átvert a hülye/hibás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged