Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Engem a T420-ason abszolut nem zaklat, barátnőmet sem a Precision M4800-asán... De hogy mondjak valamit, az LGA771-es Xeon konfigomon sem zaklat a Windows 11 semmi miatt, és pöpecül használható rajta
(és igen, mindháromra jönnek a frissítések folyamatosan)
Rufus-szal készítek telepítőt, és felkínálja, hogy a TPM 2.0 és a hülyeség követelmény felett nézzen el -
Azt írtam, hogy elvileg. A modbios fórumon egyébként az x1e g3 g4, P53 és kortarsait fel tudták oldani.
Arra írásodra reflektáltam eredetileg, hogy indíthatatlan lesz a bios jelszavazott gép, ami saját tapasztalat, hogy nem igaz. Most nincs kedvem sztorizni, de volt a kezembe ilyen gép, akárhogy rezetelhettem mindig indítható és telepíthető maradt. -
Az újabb gépeken már nem lehet elem kivétellel, és reset gomb nyomkodással alap helyzetbe állítani a bios-t. Máshogy tárolja a felhasználói beállításokat.
Ha jelszavas a bios, mindent lerezetelsz ujraindításkor ki fog dobni egy három soros hiba üzenetet, hogy rossz a dátum és időbeállítás lépjen f1-el a biosba, vagy esc-el tovább. Nyomsz egy esc-et és gyönyörűen megy tovább a gép, az időbeállításokat meg majd a windows-ból kiolvassa.
Egyébként van egy román cég aki elvileg meg tudja oldani a feloldást, a performance menüt és a overclock funkciókat is be tudják kapcsolni, majd előkeresem és linkelem őket.
Megtaláltam -
Tikakukac
titán
RODE szerviz kérdezte legutóbb: minden oprendszer és program a legfrissebb?
Mondom uraim, nem tudom önök hol éltek, de ha a cégben minden gép mindig a legfrissebb dolgokon futni napi 12 órában csak azon dolgoznék, hogy vasakat polírozok. Nem, nem a legfrissebb. Nem is lesz az. BIOS ugyanez. -
HSM
félisten
Tudom, hogy meg lehet csinálni. A probléma, hogy a véletlenre bízod, hogy mi, mennyi ideig és mekkora hőfokon lesz, amit a legtöbb komplexebb csip nem igazán tolerál jól. Emiatt pedig gyakran ezek nem adnak olyan tartós, megbízható eredményt, mint megfelelő(bb) felszereléssel elvégezve ugyanezt.
-
-
-
fatpingvin
addikt
nem kell ennyire túlspilázni. ha csak annyi a szempont hogy valami vegye a jelet (az alaplapi megoldás alapján ezt gyanítom) akkor megfelel a létező legolcsóbb mono bemenetű akármi, még akár egy webkamera mikrofonbemenete is (ehhez forrasztani kell egy kicsit...) amihez veszel egy tök egyszerű 6.3-as jack aljzatra átalakítót.
-
fatpingvin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Fogyjunk le!
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és igen, mindháromra jönnek a frissítések folyamatosan)