- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Engem a T420-ason abszolut nem zaklat, barátnőmet sem a Precision M4800-asán... De hogy mondjak valamit, az LGA771-es Xeon konfigomon sem zaklat a Windows 11 semmi miatt, és pöpecül használható rajta
(és igen, mindháromra jönnek a frissítések folyamatosan)
Rufus-szal készítek telepítőt, és felkínálja, hogy a TPM 2.0 és a hülyeség követelmény felett nézzen el -
Azt írtam, hogy elvileg. A modbios fórumon egyébként az x1e g3 g4, P53 és kortarsait fel tudták oldani.
Arra írásodra reflektáltam eredetileg, hogy indíthatatlan lesz a bios jelszavazott gép, ami saját tapasztalat, hogy nem igaz. Most nincs kedvem sztorizni, de volt a kezembe ilyen gép, akárhogy rezetelhettem mindig indítható és telepíthető maradt. -
Az újabb gépeken már nem lehet elem kivétellel, és reset gomb nyomkodással alap helyzetbe állítani a bios-t. Máshogy tárolja a felhasználói beállításokat.
Ha jelszavas a bios, mindent lerezetelsz ujraindításkor ki fog dobni egy három soros hiba üzenetet, hogy rossz a dátum és időbeállítás lépjen f1-el a biosba, vagy esc-el tovább. Nyomsz egy esc-et és gyönyörűen megy tovább a gép, az időbeállításokat meg majd a windows-ból kiolvassa.
Egyébként van egy román cég aki elvileg meg tudja oldani a feloldást, a performance menüt és a overclock funkciókat is be tudják kapcsolni, majd előkeresem és linkelem őket.
Megtaláltam -
Tikakukac
titán
RODE szerviz kérdezte legutóbb: minden oprendszer és program a legfrissebb?
Mondom uraim, nem tudom önök hol éltek, de ha a cégben minden gép mindig a legfrissebb dolgokon futni napi 12 órában csak azon dolgoznék, hogy vasakat polírozok. Nem, nem a legfrissebb. Nem is lesz az. BIOS ugyanez. -
HSM
félisten
Tudom, hogy meg lehet csinálni. A probléma, hogy a véletlenre bízod, hogy mi, mennyi ideig és mekkora hőfokon lesz, amit a legtöbb komplexebb csip nem igazán tolerál jól. Emiatt pedig gyakran ezek nem adnak olyan tartós, megbízható eredményt, mint megfelelő(bb) felszereléssel elvégezve ugyanezt.
-
-
-
fatpingvin
addikt
nem kell ennyire túlspilázni. ha csak annyi a szempont hogy valami vegye a jelet (az alaplapi megoldás alapján ezt gyanítom) akkor megfelel a létező legolcsóbb mono bemenetű akármi, még akár egy webkamera mikrofonbemenete is (ehhez forrasztani kell egy kicsit...) amihez veszel egy tök egyszerű 6.3-as jack aljzatra átalakítót.
-
fatpingvin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Raider GE68HX 13V
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest