Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sajnos nem tudom megmondani, hogy megoldja-e. Mindenesetre az eBay-es modul egy fokkal jobb a T420-adban lévő modulnál (értsd: tud BT 4.0-t, míg a meglévő modul BT 3.0-t ismer), ugyanis ez a T430, X230 (tehát a következő generáció) gyári modulja.
A T61-ed kijelzőkeretét talán 3 csavar tartja - ha emlékezetem nem csal -, a csavarfejeket kerek, fekete matricák fedik, melyek pótolhatóak, ha sérülnének. A linkelt útmutatók alapján, kellő óvatossággal eljárva szerintem sérülés nélkül le tudod egyébként venni.
Ha budapesti vagy, azt hiszem, rendelkezésedre tudok bocsátani ugyanolyan BT modult, mint ami a T61-edben is van, legalább egy hosszabb teszt erejéig a T420-adba.
-
Tim82
félisten
Néztem ebay-n ilyen beépíthető Bluetooth-t, ez vajon gyári alkatrész? [link]
Ez elvileg jó bele? A régi helyére illeszkedne? Azt írja a kompatibilitási listánál, a T61-gyel is kompatibilis. A logika szerint akkor a T61-ben már meglévő Bluetooth átszerelhető lenne a T420-amba? Levettem a palmrestet és a billentyűzetet a T61-en (azon ez fél perces művelet), de nem láttam így kinéző kártyát ott.Igen, illeszkedne.
T61-en nem a billentyűzet és palmrest alatt találod, hanem a kijelzőkeret alatt.
15,4" wide T61 esetében annak HMM-jének saját oldalszámozása szerinti 113. oldalon - ez is pdf.
-
FoxiestFox
félisten
-
fungi
aktív tag
Esetleg, ha a billentyűzetmechanikák egyeznek /Chicony ugyanaz mindkettőre, többit nem tudom, nem volt más mechanikás T420-x220-am/ - akkor opció lehet a T61 billentyűit egyesével átpakolni a T420-ra. Többiről, Alps-NMB, - ezek lehetnek még T61-nél/ passz, és persze egyezniük kell..../
-
Tim82
félisten
A T61-ből kiszedett billentyűzet csatlakozója rámegy a T420 alaplapjára, be is lehet vele kapcsolni, majdnem mindent lehet vele csinálni (talán valamelyik billentyűkombináció nem megy az eltérő firmware miatt), de fizikailag nem fogod tudni beletenni a(z ugyan csak kicsit, de) eltérő méretek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest