- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #64135 üzenetére
Jha, hűtés modding. Gépvásárlás után, főleg egy bizonyos szint felett sorry, de nem a gépműhelybe akarok menni, hogy na akkor ide egy rézlap, oda egy kis félkanyar. Ez qrva szánalmas.
Első genes i-k eleve zabáltak, i7-ből szépségek. HP-ban 12"-ban rendesen pecsenyesütő.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #64133 üzenetére
Sőt, már az i5-öt sem tudta tartani a turbot
Aranyos, mint az y510p mikor viszik i7-el. Igaz, hogy alapórajelen fog menni, mert szétsül a gép, node azért i7 öcsém, ez már valami
Ügyes az az USB csak nagy procihoz kampány is, jha. Undormány. -
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #64130 üzenetére
Ha default kell usb3.0 akkor nem, mert valóban csak abban van/volt. Mondjuk EC karival pótolható, szóval mindegy, én egy falusi prosztó x220i-vel is boldog leszek.
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #64130 üzenetére
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha csak az i7 procis X220-nak lenne USB 3.0 portja.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #64128 üzenetére
x220-at is le tudták főzni már, nem para
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #63808 üzenetére
Hát fórumokon eléggé elküldték a p.csába, mert nagyon ótvar, de biztos, főnöknek volt ilyenje majd megmondja.
Mondjuk attól hanyatt nem kell esni, Yoga 2 Pro-ban is ott a 3200*1800-as panel
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #63759 üzenetére
Passz azt nem tudom, ennyire nem érdekelt soha, de nyilván ott virít amibe jó valóban a dolog.
Jó hát én is tennék 100-as Hydist meg SL9600-as lapot stb stb. az x200s-be, csak ennyire még nekem sem ment el az eszem, mert ez annyira gazdaságilag ordenáré butaság, hogy ihaj.
Ott van, akár 2 generációt is lehet ugrani és venni i7-el is akár egy gépet, ami kifújja ezeknek a kimaxolt drága régebbieknek az orcáját. És ennek marad az ára is akkor rendben, nem pedig egy eladhatatlan valami lesz, amin bukod egy nyaralás árát.
-
válasz
scarbantia #63746 üzenetére
Vidd be a T-Mobile-hoz.
Na jó, reméljük nincs gond. -
Peet91
aktív tag
válasz
scarbantia #63746 üzenetére
Hát én max. a jó öreg képernyő hajtogatós/szalagkábel környékén keretet megnyomkodós módszert tudnám javasolni.
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #63087 üzenetére
Nem kell hozza 3 antenna, 2-vel is megy. A T60p-mben az Atheros AR5008-as ket antennaval ment /3 antennas volt a kartya/, most a T500-ban levo 5100 AGN is 2 antennaval pödör, N-es sebesseget lazán hozza.
Gondolkoztam en is a Crystal HD-n, de T60p-ben még csak bedrotozott USB volt a masodik MiniPCI foglalat, igy inkabb vettem egy T500-at /mas ervek is vittek a T500 fele/. Jo dontes volt, ugy erzem. Igy belegondolva utolag jobb lett volna talan W500-ast vennem, de akkor még 15 ezerrel dragabban ment a T500-nal. De lenyegeben elegedett vagyok ezzel, foleg, hogy most mar maximumra tuningoltam. Talán még egy WUXGA LG - Philips panel fog belemenni valamikor. -
válasz
scarbantia #63081 üzenetére
Ez a CrystalHD tud FullHD-t dekódolni?
-
Peet91
aktív tag
válasz
scarbantia #63081 üzenetére
Hát némi gugli után találtam egy ilyet és még hozzá hasonlókat változó árakkal, és "márkákkal". Szerintem ehhez még a whitelist eltávolítás is kevés. Konkrétan beszerelés után, kisméretű vintage biblia segítségével történő, kelet felé fordulva elvégzett ráolvasást javasolnék a kívánt hatás eléréséhez.
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #63078 üzenetére
Elvileg van baloldalt is egy mini PCI-e foglalat a T61/p alaplapján, alapból oda lehet tenni a WWAN kártyát.
Modbiosszal elvileg nincsen akadálya akár egy 4G/LTE modemnek sem oda.
-
Peet91
aktív tag
válasz
scarbantia #63078 üzenetére
Nem a helyére megy, hanem mellé. Legalábbis ha az x szériában is van hely mindkettőnek, akkor a nagyobb tesókból aligha hagynák ki.
A kompatibilis eszközök listájában szerintem nem lesz LTE-s modem. HSPA lesz csak max.
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #63072 üzenetére
Azert osszessegeben sok kulonbseg van a T61 es a T400/500 kozott. Lehet, hogy elsore nem tunik soknak, de ha huzamosabb ideig hasznalod oked, fel fognak tunni hamar a generacios kulonbsegek.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #63072 üzenetére
Sztem sincs vele nagyobb baj mint ami T60-nal volt. Viszont a T400/500 széria meg annyival modernebb hogy érdemesebb azt választani ha nem sokkal drágább. Hw-es flash, dxva már intelnél is, DDR3, alapból sata2 - ez mondjuk részletkérdés, T61-nél is megoldható. 3G előkészítés, kamera. T500-on DP, van akinek ez is fontos. Meg ugye intel vga-val a némaság, + a váltható intel+diszkrét megoldás. Ezek összességében már sokat jelentenek.
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #62548 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #61782 üzenetére
Passzolom x éve csinálnak ilyeneket (is) én reflowolni szoktam ott meg PS3-at ütni, az perfekt.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #61743 üzenetére
Jól rémlett hogy necces ez a cső csere
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #61743 üzenetére
Digitális harcsáék mit mondtak rá? Ők is cserélnek csöveket meg kb akármit, nem kell szopni a rendelésekkel. Nekem is ott akad a dolog, hogy anyámnak kell a gép és tesztgépet nem bírok addig hazavinnem.
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #60408 üzenetére
Én egészen sok alkalommal olvastam már arról, hogy fotósok, ha az ügyfeleknek akarnak valamit prezentálni, valamilyen IPS retina kijelzős tabletet használnak (iPad vagy androidos megfelelő). Az nem alternatíva?
-
HSM
félisten
válasz
scarbantia #60408 üzenetére
1. Szerencsére még sosem volt helyszíni retusálásra szükségem, remélem, ezután se lesz, mert a T410-em nem lesz benne partner, de nem a DPI miatt.
2. Az ügyfélhez ha odaviszed, akkor nem az a jobb, ha kis DPI-n nem jön ki annyira a hiba, ha esetleg van? -
HSM
félisten
válasz
scarbantia #60406 üzenetére
Hát igen, nem véletlen dolgoznak profi fotósok 27-30"-os, 2560*1440 vagy mégnagyobb eszközökön. De várj, topikot tévesztettem? Mintha laptopokról lett volna szó.
Bár lehet velem van a baj, hogy a laptop a fotókészítés folyamatában nálam kimerül a RAW file-ok ideiglenes tárolóhelyeként. -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #60289 üzenetére
"És ami szörnyű, hogy rosszabb, mint egy korábbi belépő szintű 1280x800-as CCFL-es TN."
Én is mindig ezt mondom, de nem akarják elhinniSamsung, LG, AUO, akármi, 15.6" HD az ocsmány mind.
Colonel993: Ha megcsinálom nem akarom vissza alakítani
Legközelebb szét kapok egyet megnézek minden tényezőt.
Ha meg évek múlva eladnám oly mind1 ha a majdani 30k körüli árából 1-2k-val kevesebbet ér emiatt...szerk: Egyik haver gyerek majdnem elsírta magát, mikor mellé raktam a T500-at a gammmer' gépének amit majdnem 200-ért vett nemrég. De az övé ledes, meg olyan széééééép színei vannak, azóta bánja hogy látta a T500 paneljét
-
válasz
scarbantia #60263 üzenetére
a kalibrálást még nem csináltattam meg, így a színeket nem is vettem figyelembe, de a betekintési szöge katasztrófa, keresni kell azt a pontot, ahol az egyenletes szín nem néz ki színátmenetnek, és gyakorlatilag bárhogy nézve mást mutat
lehet a dell u2311h-val mentek fel az igényeim, pedig a maga műfajában az is az alsó kategória, de ahhoz képest a t60 ips-ének betekintési szögét se tartom különösebben jónak. nem jó ez így.a belterjesség témájára csak annyit mondanék, hogyha az lenne, és mindenki csak a haverjának segítene, soha semmire nem kaptam volna választ
van az úgy, hogy valamire más se tud jó választ.
más. a t510-en a smartcardolvasó mire jó? milyen kártyát kezel, mit lehet velük kezdeni? gyakorlatilag csak júzerazonosítás?
-
HSM
félisten
válasz
scarbantia #59917 üzenetére
Egyetértünk.
[link]
-
lapa
veterán
válasz
scarbantia #59917 üzenetére
gondolom csak a nem matt eizo paneles notikra van értve, hogy például az x200s is okádék gyárilag. és nem a panelben látod magad, hanem az elé rakott üvegben. ami nem feltétlen van ott.
-
rgeorge
addikt
válasz
scarbantia #59114 üzenetére
Ilyenkor jön jól egy mobileszköz RDP-vel vagy VNC-vel, ha az még él a notebook-on.
-
soldi3r
veterán
válasz
A kekhalal kepernyojet erdemes lett volna megnezni akkor. Esetleg ezen atfuthatsz.
-
Tim82
félisten
válasz
Ilyen (nagyon ritkán ugyan, de) előfordult már nálunk T60-on, X200-on, T500-on is. Én egyébként valamilyen PM bug-ra tippelnék.
-
válasz
Valami driverszar lesz ez sajnos.
-
válasz
scarbantia #58848 üzenetére
Az enyém meg IDA-val sem melegszik, nyehehehe
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #58848 üzenetére
Nekem videokonvertáláskor pl nem ugrál fel az órajel, hiába van engedélyezve az IDA, bár mondjuk 2 x 2,8 GHz-nél szerintem már nem is dobna olyan sokat a időn...
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #58842 üzenetére
Én nem használom. Annyi pluszt nem ad mint amennyivel növeli a hőtermelést...sajnos.
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #58836 üzenetére
Ez egy BUG vagy valami hasonló. A lényeg, hogy az RMClock nem mutatja ki a 14x-et, és egyidejűleg csak az egyik magot tudja úgy tartani az IDA mód. Ezt egy másik másik programmal sikerült demoznom 2 éve, de már nem is tudom mi volt a neve...ott látszott, hogy felküldi de az RMClock szerint csak 13x-as frekvenciát mutatott...
-
válasz
scarbantia #58763 üzenetére
Sajnos az ergonómiát ez már nem menti meg.
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #58660 üzenetére
Szerintem inkabb az arra es a garancia mennyisegere fogyelj. 2 SSD kozott meg SATA2/3 valtasnal sem veszed eszre a kulonbseget. Intel, Samsung, Crucial jo lehet.
-
solaris7
tag
válasz
Nekem ilyen Intel SSD-m volt Intel® SSD 320 Series olvasd el mit írnak a Samsung SSD 840 EVO ról. A 80Gb intel sem volt rossz az elérési ideje meg kimondottan jó.
Lehet nem vennél észre különbséget a két SSD közt napi használatban.De úgy érzem jó választás volt a Samsung Evo. -
lacus83
senior tag
válasz
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot.
[link]Én is átnéztem ,sokat lehet okosodni tőlle ssd téren.
Habár sokszor olyan a Samsung vs Kingston szópárbaj mint a COD vs Batlefield .A Sata 2 3gb/s álltalános T/W/4../5.. 20 - 30 ig.
De lehet tévedek a tipus számokat illetően de kb onnantól lehet Sata 3 ami lehetővé tenné a 6Gb/s et.
Ergó mindegy milyet veszel Sata 3 visszafelé kompatibilis és úgyis csak max sávszél felét fogod elérni.
T500 esetében nállam Kingston V300 120Gb is csak szekvenciálisan 250-260 Mb között van,
a lényeg úgyis a 4k,512 k írás / olvasás.
De egy 7200rpm es hdd hez képest még így is kb Pista bácsi P3as gépe vs Nasa űrtechnológia. -
Colonel993
senior tag
válasz
scarbantia #58498 üzenetére
Hogyan/Miként/kinél van erre lehetőség?
Nemigazán látok a TESZKÓban kijelző színkalibráló eszközt -
válasz
scarbantia #58282 üzenetére
Tiltsd le a gpu gyorsítást a böngésződben.
Amúgy a Quadro 570 nálam röcc nélkül dekódolt gpu-n Youtube-s fullhd-t, tehát valami driver gond is lehet. -
hito
nagyúr
válasz
scarbantia #58277 üzenetére
Akadás nélkül megy neki. CPU terhelés: 15-58%.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #58091 üzenetére
Erre vannak a szakemberek, én nem tudok ebben bővebbet.
Villanyszerelésben is vannak olyan cuccok amiket kiskerben sőt nagykerben sem találsz, mert csak bizonyos cégeknek nyílik lehetőségük megvenni, ilyen ez.
-
YumeD
tag
válasz
scarbantia #58086 üzenetére
PWM-es vezérlést is csak alacsony frekin veszed észre, pl. nekem kevesebbet fáj a fejem mióta sikerült workaroundolni a w510-en
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #58077 üzenetére
Passz nekem erre emberem van, mindent nem akarok tudni
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #58026 üzenetére
Van 2 Dragonom, szerver. Na azok mikor belaktam a vízhűtéssel darabjában nyomtak 56kilót. Na az nehéz volt. Ez a kis vacak nudli
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #57973 üzenetére
Nekem T61p-m van, lehet egyszerre ExpressCard és PCMCIA slotba valamit tenni, vagy úgy már nem fér bele egymás alá? (pl. PCMCIA CF olvasó, ExpressCard eSata+USB 3.0)
Belemehet, használtam így a két cuccot T60-ban. A sebességekre nem tudok mit mondani, nem mértem.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
scarbantia #57973 üzenetére
Hoppá!
Ha jól látom, akkor egyszerre belemehet kettő adapter is!
A Wikipédia szerint a PCMCIA 132MB/s, az ExpressCard pedig 312 MB/s.Szóval az utóbbi a SATA2-t tudja, meg az USB 3.0 felét. (2.0-hoz képest így is sokkal jobb)
A PCMCIA se lassú CF olvasónak, a jelenlegi kártyáim 60MB/s olvasnak max, de az ennél jobbak is 90MB/s körül vannak.Aztán a nálam okosabbak megerősíthetik/megcáfolhatják, hogy jól gondolom-e a fentieket.
Ja, elméleti max. sebességek... -
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #57753 üzenetére
Kiegészítésnek: BIOS reset végrehajtása előtt vegye ki a BIOS jelszót, ha van, hogy ne érje utána kellemetlen meglepetés...
-
rgeorge
addikt
válasz
scarbantia #57600 üzenetére
Láttad már a [W/T]5[1/2/3]0 FHD TN paneljét? Lehet, hogy elég lenne az is. Egyébként valamit mókoltak a kijelző-csatlakozókkal is a 40-es sorozatban, azok paneljei nem biztos, hogy régebbi (<=30) modellekbe belemennek.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
scarbantia #57583 üzenetére
"-LED-es háttérvilágítás villódzó PWM vezérléssel"
ez T410-re is igaz?
(#57588) audi100td
mi az az optimus? -
audi100td
nagyúr
válasz
Szerintem sok szempontból jobb mint a T500, pl. jobban össze van rakva, a zsanér valóban nem lazul ki, jobb a billentyűzete és alig hangosabb, valahogy masszívabb érzésre az egész gép, T520 dettó.
Viszont az i5 proci többet zabál (persze erősebb is) és nincs optimus, csak a késői modelleken, de olyannal még nem találkoztam. A gumírozott tapi elég csúnyán ki tud kopni és használni sem egy álom, bár én trackpoint-os vagyok. Meg elég hülye helyre került az Ultrabay retesze, de ez legyen a legnagyobb baj. Szerintem összességében egy remek gép, persze a T500-as szintén.
-
Gondwana
addikt
válasz
16GB RAM csak i7/W510-nél esélyes, ott is csak 4x4GB formában, T510 sem tudott még mit kezdeni a 8GB modulokkal.
-
Chaser
legenda
válasz
Akarod mondani T500-nál kicsit hangosabb. Zsanérok jobbak. Hangzásban szerintem jobb, viszont halkabb volt.
szerk: Tim82: És tényleg
-
hito
nagyúr
válasz
scarbantia #57559 üzenetére
12.1-en meg nem biztos, hogy nyerő a fHD. Nekem bőven elég lenne egy 144Ox9OO 12.1"-on.
-
hito
nagyúr
válasz
scarbantia #57351 üzenetére
Ebből egy kurv@ szót nem értek (háttértudás hiányában), de a legszebb, hogy semmit nem is tapasztalok
És a hab a tortán, hogy pont a legalacsonyabb fényerőn bántja a szemem legkevésbé. Mindig le is veszem minimumra, fullon kisüti a retinám.
-
válasz
scarbantia #57273 üzenetére
Az egyikben integrált a processzor, nem? Akkor aligha..
-
YumeD
tag
válasz
scarbantia #57273 üzenetére
Ez lett volna a másik 5letem
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #57053 üzenetére
Még én se
hito: Grat. Ha megunnád szólj
audi100td: Én már nem is gondolkodok benne, de lehet valaki igen. Ez az LG-s T500 marad még egy darabig. Nem jobb a T510 HD+ kijelzője sem..max másabb. Egyik színben ez jobb, másikban az.
-
válasz
scarbantia #57045 üzenetére
A 14"-eseké nem cserélhető azzal.. a 15"-ös 4:3 és 15.4"-es 16:10-esek között cserélhető, szerintem.
-
válasz
scarbantia #56530 üzenetére
Ugyanaz mint a T500, csak dupla annyi VRAM-mal, és Fire BIOS-szal.
Király lenne amúgy.
Nem tudom, hogy abban is sima DDR3 van-e a GPU mellé csapva, vagy esetleg megtisztelték a gépet némi GDDR3-mal... utóbbival még tápos jószág is lehetne... -
xcds
őstag
válasz
scarbantia #54946 üzenetére
YT-nál honnan tudjátok, hogy megy a hardveres gyorsítás? Régebben jobb gombbal meg lehetett nézni és akkor se mindig ment. Olyankor meg a proci a lényeg. Amennyire eszi a flash player mostanában a procit, szerintem, nem megy a gyorsítás. Lehet direkt vették ki azt a lehetőséget, hogy megnézhesse az ember...
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #54894 üzenetére
A kijelzőt kivéve nekem a gyári tök jó, ennél több vackolást nem csinálok rajta, mert minek. Alapvető dolgokra ennyi kell nem több, minden másra vagy van tesztgépem, vagy asztali.
Nade az asztali, az 6 éve épül, csak a ház és vízhűtés olyan komplikált, hogy a hazai moddingok viccnek hatnak mellette
-
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #54548 üzenetére
Nekem ugyan van kettő, de egyik a T60-ban, másik az X201-ben, szinte fixen. Amazonról rendeltettem, annyit fizettem postaköltésget, amennyibe a két kártya került. Ilyen. Létezik USB-re drótozott verzió is, SIIG gyártmányú/cimkéjű is, JMicron JMB368 a kontrollerje, ha ez még esetleg segít a keresésben.
-
bads1
aktív tag
válasz
scarbantia #54548 üzenetére
SXGA+. T7400 van benne, ez sztem elég lesz mindenre bőven.
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #54391 üzenetére
"All ThinkPad system", ezt irja a hivatalos Lenovo honlap a RapidBoot szoftver reszleteinel. Tehat elvileg T61p-n is mennie kell. Az telepites utani elso ujraindulasna¨ ne varj csodat, a masodiknal erezheto a dolog, azutan pedig marad a gyorsabb boot-olas
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #54391 üzenetére
Nem olvastam a reszleteket, gondoltam felteszem, es kiprobalom. Bevalt
Beallitasokat nem tudsz eszkozolni benne, csak annyi valasztast enged, hogy engedelyezed-e a mukodeset vagy sem.Szerk.: valami olyasmi lehet
"RapidBoot uses a collection of proprietary technologies and optimizations, which vary based on the EE 3 system. Smart defragmentation defragments the area of the hard disk drive that contains the boot files used to load Windows®. Defragmenting increases the speed that the data can be accessed and read. HDD accelerator uses system memory (RAM) as a cache for boot files, which allows faster performance."
-
scarbantia
aktív tag
válasz
scarbantia #54180 üzenetére
Egyébként a legjobb lenne egy három csatornás szabályozható vezérlés, bár lehet hogy felesleges.
Ezt baromi pontosan be is lehetne lőni. Fehér felületre vetítve a fényét raw-ban lefotózni, majd fehéregyensúlyt pipettázni, és ha 6500K, és a zöld-lila egyensúly is stimmel, akkor ok. Persze jó játék. -
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #54175 üzenetére
Wohooo! Közel 60db LED sorbakötve, az tesók között is minimum 180V DC, hogy ott fény legyen (nagyságrendileg 20-25mA lehet a teteje, kevésbé bátran piszkálnám puszta kézzel, mint a CCFL nagyfrekis 7-800V-ját, ez nagyobbat üt ugyanakkora teljesítménynél).
Az RGB-LED-ek házi kibalanszírozását gondolom, már el is felejtetted, már nem is akarsz vele foglalkozni... Viszont vannak HI-CRI ledek, amiket én vegyesen használnék 6-7000K-es ledekkel (ezek ugye max 75-80% CRI lehetnek) - és már a trimmelhető fehéregyensúly is meg van oldva.Apropó: itt elvileg OFF, meg kereskedelmi is, de ezért hirdetést nem adok fel: Optikai prizmát vennék! Többit PM.
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #54175 üzenetére
az adatokbol kiindulva az uj tipusok kijelzoben erosek lesznek
en a 14 collos fhd ips-t meg hataresetnek tartom, a 12-est meg mar tulzasnak :-) -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #54147 üzenetére
Jah olyanok, de T60 se bjrja sokkal tovább a strapát.
Sztem az egyik intel vga-s a másik meg ati vga-s hűtő. -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #54145 üzenetére
Ugyanaz van T60-nál is. Első T60-am egy 14-es volt sok centis zsanér játékkal. Utána levőek közt is volt. De volt atom feszes is.
Mivel komplett hűtő így mindkettő valszeg eredeti. Ventiket szokták után gyártani. Más a venti kialakítás, ettől olyan halk. Nem tudom belemegy-e T61p-be. T60-ba már rakott itt valaki.
-
fungi
aktív tag
válasz
scarbantia #53782 üzenetére
Nálunk is a családban 4-ből 3-an Thinkpad-ot használnak, lányomnak kölcsönadtam a T 61-et, fiam
T 420 si-t nyúz, nálam az x 200 maradt, használva van mindegyik.... -
YumeD
tag
válasz
scarbantia #53709 üzenetére
Attól tartok ahhoz a felbontáshoz már dual channel lvds kell, én már a sima ips-es hd panelnek örülnék ha probléma nélkül belemenne...
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #53696 üzenetére
Én a W520-at választanám, ha lenne rá lehetőségem.
-
YumeD
tag
válasz
scarbantia #53668 üzenetére
Ez engem is érdekelne, w510be bele lehet e mókolni valahogy, várom a híreket...
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #53668 üzenetére
Én is inkább a Workstationokhoz vonzódom.
-
franc0
őstag
válasz
scarbantia #53582 üzenetére
Aztán ahhoz monitor is kell ám...
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #53580 üzenetére
es tipusfuggo? nem a dp szabvany hatarozza meg?
-
YikeSS
tag
válasz
scarbantia #53328 üzenetére
Én utángyártottat használtam a gyári után. A gyári beszart 1.5 év alatt az utángyártott meg több, mint 3 évig bírta és a kapacitása is jó volt. Ráadásul valami 8ezer huf volt postával együt csájnából, az ebayről.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #53328 üzenetére
Bolti ára 20k fölött van egy 9 cellásnak, leginkább 30k körül
és valszeg csak sanyo cellás lesz. Bayen kb nem tudod mit veszel, ugy-t hanyagold szerintem, annyit csak ér a géped hogy nem egy olyan szutyokra bízod rá.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #52376 üzenetére
Passzolom, T500-hoz van alapom, ahhoz képest az anyagminőség és robusztussági érzet egyértelműen csökkent.
-
Naigen
aktív tag
válasz
scarbantia #52225 üzenetére
Én értem Tin mit kifogásol, azt írod "úgy nézett ki, hogy mindezeket elhagyja a Thinkpad", aztán meg azt "úgy nézett ki, hogy nincs, és nem is lesz". Csak azt lehet elhagyni, ami van, ergo, ha továbbra is lesz, akkor nem visszakapod, hanem megmarad.
-
Tin
veterán
válasz
scarbantia #52220 üzenetére
azt nem értem, hogy miért "visszakaptuk", amikor a t530-on is normális zsanér van, normális aksi, azon is van ultrabay, szóval szerintem inkább a "megmaradt" kifejezés a helytálló. egyébként 16GB-ig bővíthető a memória, ugyanúgy, ahogy a t530.
viszont mindezt cseszheti az ember, ha egy teljes méretű billentyűzetet kap 15"-on, az egérpad meg nem középen lesz. ezt jól elszúrták.
-
metal01
őstag
válasz
scarbantia #52220 üzenetére
Hát nem tudom... Már a T60 és T400 között is óriási a különbség az összerakásban. T410 volt még a kezemben, és T430. Szintén lefelé ment a minőség. T420-at nem láttam, bár azt dicsérik. Kíváncsi leszek a T440/540-re.
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51800 üzenetére
Nem ismerem a többiét, de valószínüleg használati előzményektől, időtartamtól függ.
Az én használtamé még nem lötyög, hanem jó szoros. Neki kell feszülni a nyitásnak-csukásnak. -
YumeD
tag
válasz
scarbantia #51782 üzenetére
EC-ben tárolja a billentyűmátrixhoz rendelt scan/keycodeokat, visszafejtése folyamatban, méretileg passzol.
-
btudos
nagyúr
válasz
scarbantia #51711 üzenetére
Ez a kérdés önmagában értelmetlen, többféle konfigurációban rendelhető a T440 és a T440s is.
-
franc0
őstag
válasz
scarbantia #51651 üzenetére
Mondjuk a TrackPoint még mindig ver mindent.
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #51647 üzenetére
Szomorú ez...
-
Dhampir
félisten
válasz
Szerintem az egy Edgenek a képe, ha a fentire gondolsz. Mást nem látok.
-
franc0
őstag
válasz
Szerintem az volt a ciki hogy workstationbe nem volt numpad.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Munkaállomás vékony kivitelben? Ezek se normálisak ott a Lenovo-nál
Azt még lenyeltem mikor szigetes billzetet raktak a gépekbe, sőt még akkor se átkozódtam mikor a touchpad-et megváltoztatták,de hogy már záróretesz sincsen az egyszerűen elfogadhatatlan!!! Mindezt workstation és business class néven árulják továbbra is
Ahogy Babi néni mondaná ez kibaszottul ergya
-
zekk007
aktív tag
válasz
scarbantia #51629 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #51494 üzenetére
visszafele gyakoribb eset, led-esbol ccfl-est faragni
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51266 üzenetére
Értem, köszi szépen.
(#51268) chab7
Az jó, ha természetesek a színek.(#51280) rgeorge
A T520-ban is HD3000 található. Valaki árul egy olyat a Hardveraprón. -
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51236 üzenetére
Elviekben hozattak még rajtam kívül páran, az biztos, hogy ez egy top kategóriás cula, a pénzért jelen esetben tényleg minőséget kap az ember. Ami ritka. Nagyon.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51234 üzenetére
Gépre pontos volt a fólia. A cím eddig még jó volt, de majd megkeresem melyik is volt az oldaluk. parancsolj
Ebay kuka, én és a többiek szerintem 2-3 kilónyit küldünk vissza, mert vagy totál fosadék volt, vagy nem matt.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51231 üzenetére
20%-al talán fényesebb a gyári matthoz képest így. De én szőrszálhasogató vagyok, így ez mindegy is, kizárt, hogy valaki másik példány nélkül megmondja milyen a panel (nagyon hozzáértők esetleg).
foliashop@gmail.com volt talán a cím, weboldalt meg már nem is tudom. Kicsit sok a link a könyvjelzőben a fóliákra
Tim82: Azt a gyári állapotot amiben a másikat hoztam tényleg csak egy dobozos gép tudja hozni. El is felejtettem utánakérdezni honnan voltak azok a gépek, akkor kellett volna vásárolni tucatszám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged