Hirdetés
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
válasz
Tikakukac #83677 üzenetére
Másodszor olyan problémával járt náluk, hogy kikapcsolt az lcd random időközönként, bekapcs gombbal ha lement szundiba, majd vissza, akkor 20-ból egyszer visszajött a kép. Driverhibára gyanakodtam (win 8.1), de pendriveról futtatott linux alatt és a biosban is elment a kép, úgyhogy beküldtem. Ezt kb rekordgyorsasággal küldték vissza (kb 1 hét), pedig leírtam hogy van hogy napokig nem jelentkezik a probléma, van hogy bekapcsolás után pár percen belül. Véleményezéssel jött vissza, hogy mindenféle tesztet futtattak, meg valami tesztmerevlemezzel rendszert is futtattak rajta, és nem találtak semmi hibát, szoftveres gond lesz. Újratelepítettem win10-zel, persze jelentkezett utána a probléma ismét... Két hete telepítettem egy ubuntu-t, azt egy hétig nyüstöltem, és semmi gond, most win 7 megy rá, remélem jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Eredeti játékok OFF topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Robogó, kismotor
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest