Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz qnadam #81633 üzenetére

Megmondom mi a baj... Akármit csinálsz, nem lehet kilőni... Legalább egy hetem ment el erre az átkozott sz@rra és nem... Lehet bekapcsolva, és valamennyire kikapcsolva, de soha teljesen. Szvsz BIOS hiba, szarul oldotta meg a Lenovo, asztali gépemben pl. remekül ki lehetett ugyanezt a funkciót lőni, és príma volt a gép Intel LAN-al.
    Nálam végülis egy igen korai LAN driverrel jó lett, vélhetőleg bugos benne a menedzsment cucc és valamiért nem használja. A WIFI-n továbbra is az egekben a DPC ahhoz képest, ami tetszene, de még éppen működik, dolgozni a gépen végülis még épp elmegy, a YT is éppen nem akadozik. [link]
    Ne tudd meg, mennyi hajam téptem ki közben... De aztán végül bele kellett törődjek. Végülis nem panaszkodom, LAN-on elég jó lett, az a lényeg nekem.

A BT dolog fura, nekem Logitech BT egerem van, azzal nem volt gond a T410-el. A 420-assal nem használtam még. Sajnos most elem sincs benne, hogy kipróbáljam. :B
    Amúgy a BT-t nem a WiFi kártya csinálja, hanem egy külön BT kártya van ezekben.

Új hozzászólás Aktív témák