- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #81633 üzenetére
Megmondom mi a baj... Akármit csinálsz, nem lehet kilőni... Legalább egy hetem ment el erre az átkozott sz@rra és nem... Lehet bekapcsolva, és valamennyire kikapcsolva, de soha teljesen. Szvsz BIOS hiba, szarul oldotta meg a Lenovo, asztali gépemben pl. remekül ki lehetett ugyanezt a funkciót lőni, és príma volt a gép Intel LAN-al.
Nálam végülis egy igen korai LAN driverrel jó lett, vélhetőleg bugos benne a menedzsment cucc és valamiért nem használja. A WIFI-n továbbra is az egekben a DPC ahhoz képest, ami tetszene, de még éppen működik, dolgozni a gépen végülis még épp elmegy, a YT is éppen nem akadozik. [link]
Ne tudd meg, mennyi hajam téptem ki közben... De aztán végül bele kellett törődjek. Végülis nem panaszkodom, LAN-on elég jó lett, az a lényeg nekem.A BT dolog fura, nekem Logitech BT egerem van, azzal nem volt gond a T410-el. A 420-assal nem használtam még. Sajnos most elem sincs benne, hogy kipróbáljam.
Amúgy a BT-t nem a WiFi kártya csinálja, hanem egy külön BT kártya van ezekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop (RTX 3050, 144Hz) megvigyázott, gyári dobozában.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest