- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek a w700-ak, 701-ek használtan mennyiért mennek?
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73396 üzenetére
-
-
btudos
nagyúr
Most is van fent aprón egy, de ugye gyűjtőknek való az ára, reális értéke nyilván nem annyi.
Anno meg csillagászati magasságokban lehetett csak kapni, bár valamiért a HP-nál és a Dell-nél megmaradt a 17-es WS kategória, nekik miért éri meg?
HSM: Split screennek ekkora méretben számomra kevés értelme van, amíg tizedmásodpercek alatt váltok két ablak között, de aláírom, ha ragaszkodunk ehhez, sokkal jobb a HD+ (számomra ekkora méretben ez az ideális felbontás), mint a standard HD panel erre a célra is.
-
HSM
félisten
Az hát. Nem is olcsó. Ráadásul full SRGB kijelző. Mondjuk az utódja se egyszerű, a W701, abban már a FHD panel AdobeRGB-s volt!
No, meg az integrált WACOM-tábla... Szóval amit ez a gép nem tudott, az notival nem lehetett megcsinálni.
Sajnos, már egy ideje nincs ez a széria, pedig technikai csemegének de jó is volt.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73388 üzenetére
Én azt írtam, használható, értelmes méretben annak ellenére, hogy nyilván pici és hogy ez a mobilitás ára. Nem írtam sehol, hogy kényelmes, vagy jajjdejó. Semmilyen 14"-os kijelző nem elég nagy kényelmes munkára szerintem, pláne, több ablakkal.
Viszont, amit így meg tudok csinálni a HD+ felbontással, tehát tudom használni, még mindig jobb, mint hogy az 1366-ossal már meg sem tudom csinálni. Tehát még mindig ezerszer kényelmesebb, mintha nyomorognék az 1366-oson.
A két ablaknál pedig csak annyi a trükk, hogy hagysz köztük minimális átfedést és máris szépen elférnek.(#73389) btudos: Szerintem itt erős eltérések vannak, ki mit szokott több ablakban csinálni.
Nyilván nem lesz kompromisszummentes notin a több ablak, de egy HD+ 14"-on már meg lehet oldani, ha kell.
Én erre próbáltam utalni.
Nyilván, nem lesz olyan, mint egy külső 30"-os 4K monitor vagy egy duplamonitoros FHD W700.
[link]
-
btudos
nagyúr
válasz
Tikakukac #73388 üzenetére
HD+ 14" teljesen rendben van, amíg nem akarok két ablakot használni. Akkor jöhet a QHD, és a 27"-es monitor, két ablakhoz kell az a szélesség, ezzel maximálisan egyetértek. Végigjártam már sokmindent munkánál. Ha leülök a monitor elé akár itthon, akár a cégnél akkor hatékonyan tudok két ablakban dolgozni, ha csak a notebook van nálam, ami azért előfordul, azért notebook, akkor váltogatnom kell, bármiről legyen szó.
Így aztán nem is igényelnék a 14"-re nagyobb felbontást, csak egy normális panelt, de az álom marad.
-
Tikakukac
titán
-
HSM
félisten
válasz
soldi3r #73384 üzenetére
Bevallom, ilyesmivel nem foglalkoztam soha, így nem tudom.
(#73385) hcl: Nekem átlagos "notinézési" távolságból pont jó ez a 120PPI körüli érték, amit ad a 14" és az 1600*900, vagy 1440*900-as felbontás. A sima 1366-os kijelzőktől notin felfordul a gyomrom kb, számomra használhatatlanok.
Én ezt az oldalt szoktam alapul venni, kb. olyan távolságokat ír, amiről nekem is megfelelnek az adott kijelzők [link].(#73386) Tikakuka: Persze, ebben semmi meglepő nincs. Én is otthon szépen dokkolom a 24"-os Dell IPS-re.
Csak a gond az, hogy a böhöm Dell-t marha kényelmetlen magammal vinni a notival, és konnektor nélkül sem áll velem szóba, tehát mégis inkább a noti kijelzőjét viszem magammal...
Nagyobb notit pedig a súlya miatt nem vinnék magammal, kisebb felbontást pedig a használhatatlansága, és katasztrófális képminősége miatt. Attól sírok, mikor számolni tudom a pixeleket...De szívesen meghallgatom, ha tudsz ilyesmire jobb alternatívát.
Ami mellett "nem kelnél ki az ágyból".
-
-
14"-on egekbe növelheted a felbontást, max. arra lesz jó, hogy a betű nem 2 hanem 4 pixel széles. Az a baj, hogy az emberi szem felbontóképessége véges. Munkaterület lehet több nagyobb felbontással, csak nem tudod kihasználni, mert nem látod a betűket. 14"-on az 1366 körül van amit a legtöbben elviselnek.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73382 üzenetére
Nyilván, ha se felbontás, se fizikai méret, ott nincs mit csinálni.
Ezek az 1Mpixeles kijelzők szerintem amúgy kb. csak viccnek jók, vagy még arra sem képaránytól függetlenül, amit manapság a gépek nagyjába szerelnek, 1280*800, vagy 1366*768 kiszerelésben. Nekem a 4:3-as gépem amúgy egy 1400*1050-es 15"-os masina volt.
1440*900-ban amúgy 14"-on számomra már használható volt több ablak egymás melletti elhelyezése, értelmes méretben. Nyilván pici, dehát ez a mobilitás ára. Viszont olvashatatlannak semmiképpen sem mondanám.
A FHD-hez nem árt a méret is, ami szerintem minimum 17". 15,6"-hoz én nem raknék 1680*1050-nél több pixelt. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73377 üzenetére
No igen, netezésnél pont nem jó. De nézd más szemszögből, kedvedre nagyíthatod, van szélesség-tartalékod. Ezerszer jobb oldalt a leszálló, mint amikor oldalra is scrollozni kell. Ja, igen, és tudsz egymás mellett két ablakot, 4:3-on ez kb. alapból bukó.
(#73378) hcl: Azért macerás, mert egy hatalmas tepsi vele a gép. Ahogy írtam, olyan magas a 15"-os 4:3-as, mint a 17"-os 16:10-es, óriási. Kinyitni is gázos emiatt kis helyen, a mozgásban is jobban akadályoz. Úgy mondom, hogy nagy ormótlan, hogy én sem vagyok éppen kistermetű.
Érdekes amúgy, amit írsz, én pont szövegszerkesztésnél, nagy táblázatoknál, és programozásnál látom hatalmas előnyét a széles képnek (no, meg képszerkesztésnél), be tudok rakni forrásanyagokat a kép oldalára, jobban tudok nagyítani is. Programozni pedig kifejezetten nem szeretek 4:3-on, nem szokták jól kiadni vele a kezelőfelületek.
(#73379) ivana: Abban a felbontásban kész kínzás lehet programozni.
Egyszer próbáltam 1280*800-on, már az is egy katasztrófa volt.
1440*900 már elmegy, 1600*900 már egész kellemes 14"-on.
(#73380) hcl: Hát igen, mondjuk 1-1 rétegmodell jöhetne talán 4:3-asban időnként azoknak, akik valamiért mégis erre vágynak...
-
-
Attól függ, merre rántod meg, és hogy van kialakítva a ház. Normális házból nem téped ki.
+1 a 4:3-ra. Amúgy volt T30-am, van Fujitsu S7010-em, ezek 4:3-asok, tök jó. Nem macerás hordozni, miért lenne az? 17"-on biztos az, de azon a 16:9 is. Az asztali monitorom is 4:3.
A 16:9-et, 16:10-et nehezen szokom meg, és szövegszerkeszteni, programozni, nem olyan kényelmes. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73372 üzenetére
De ehhez meg veszel egy dokkolót, és szépen rákötsz KETTŐ használt kukázott bármilyen rendes méretű monitort, és ezerszer boldogabb lesz mindenki, mint egy 4:3-as noti-kijelzőn. Ha már méret és használhatóság meg számok meg tízezer oldalak.
Ennyi erővel lehet venni egy 17"-os 16:10-es óriásnotit, és ugyanaz a magasság, mint egy hagyományos 4:3-as 15-ösnek, csak még szélesség is lesz és ugyanolyan használhatatlan nagy méretű tepsi. -
Tikakukac
titán
Menj be anyámékhoz és kérdezd meg tőlük min tolnák át azt a tízezer oldalakat amiket kiokádnak magukból havonta. Hát nem lesz abban sem 16-os sem 9-es vagy 10-es szám
Na itt már 2k felbontáson, na ez igen. Ide kifér 2 oldal frankón egymás mellé és még látod is a pixeleket ekkora méretben. Csak elég kevesen használnak ultrasharpot ezekre, pedig innen indítanám a felhasználást a grafikusok mellett ugye.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73369 üzenetére
De egy notiba?
A nagy magas kijelző egyáltalán nem praktikus szerintem hordozhatóság szempontjából. Volt 4:3-as notim, nem vált be.
Függőleges scrollhoz sokkal praktikusabb egy jó egér, a szélesség adott, és már mehet is a parti.
Mondjuk a 16:10-et tovább szélesíteni 16:9-re már tényleg ökörség volt notikban is. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73356 üzenetére
A T60-ban nekem nagyon tetszett a kapcsolható Ultrabay. Mondjuk nekem manapság 4:3-as képarányú noti nem kéne, szerintem nem praktikus.
A legjobb a 16:10 képarány volt, bár 14"-on még a 16:9-es 1600*900 is nálam elmegy, de sok hely megy pocsékba, túl széles.
Kényelemre nekem amúgy jobban bejöttek a T410/T420-ak, mint a T60/T61-ek. Nekem a minőségük sem tűnt lényegesen rosszabbnak amúgy, jól össze voltak rakva.(#73360) hcl: Ha az egyenest megrántod, kihúzódik. Ha az L-eset megrántod, kitépi a töltőcsatit.
Arról nem is beszélve, hogy Macbooknak jobb az Apple Macbook. Szebb, pofásabb, kényelmesebb. Ha Macbookot akarok, Macbookot veszek. Nem értem, miért olyan téren akar a Lenovo versenyezni, ahol már azelőtt vesztett, hogy elindult volna.
Pláne, ilyen jónevű múlttal, amit a régi ThinkPadek révén szereztek.
(#73363) hcl: Mobilnak lenni, dolgozni jó az szerintem. Mondjuk nekem T410-el van tapasztalatom, 1440*900-as panellel, hányás, mikor ránézel, de teljesen jól lehet dolgozni rajta utána, kicsit meg is lepődtem rajta. Kényelmesebb volt számomra, mint a régi IPS-es Dell-em.... A T420-ról még nem nyilatkozom, azt főleg külső monitorral használtam eddig, bár amíg ment, tetszett az 1600*900-as kijelzője.
-
-
-
Szerintem az egyenes törik könnyebben, meg könnyebben szaggatják ki vele a csatit
@Tikakukac : +1 a kijelzőre... Nem mintha meg tudnék venni egy IPS-es T-t, te azért lenne rá igény.
Amúgy meg Macbook Air legyen a Macbook Air, a Tp usereknek sztem mindegy, hogy 5mm-el vastagabb a gépük, ha Macbookból már a harmadikat veszed egy Thinkpad élettartama alatt
-
-
Apollyon
Korrektor
Most akartam venni egy subnotit, X60-at, X61(s)-et néztem, esetleg X200-at, nagyon jó ajánlatok vannak hardveraprón de..
Elég nagy kár, hogy nem raktak bele tapipadot is... És sajnos ezen bukott a dolog. Néztem az X300-at is, abban van, viszont az már túl nagy...
(#73352) Tikakukac: Anyagminőség, és hűtés. A régi TP-kre rá lehetett állni, a mostanikra nem mernék. MEg van egy videó is, amiben vagy T500, egy autó anyósülésén. A gépjárművet nekiütköztetik a falnak, nem valami lassan. Autó tropára megy, TP is rázkódik, de még mindig bebootol.
Beépített akksi
Minek...
Ha mindenképpen Apple irányban mennek, kb kár az egésszel foglalkozni. Csak legyen vasból, ne gagyi anyagokból, továbbá a hűtésből se spórolják ki a rezet.
Jobb hangkártya, esetleg valami könnyen cserélhető belső komponens? Tehát ha az új TP-k modulárisabbak lennének, az jó lenne. Meg ha már két akksi van, könnyebben ki lehessen szedni mindkettőt. Én ezekre gondoltam.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73354 üzenetére
Bár az utóbbi pár napban nem követtem a másik topikot, de úgy emlékszem, felmerült, hogy mi lenne, ha indítanának egy "Thinkpad Classic" sorozatot, mondjuk onnan folytatva, ahol a Tx20-akkal abbahagyták.
Remélem, ez is benne lesz a kérdésekben, szerintem jó lenne az ötlet. -
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73350 üzenetére
Lehet volt már, de engem a tervezési filozófia izgatna, hogy tervezik-e az ergonómiát, praktikus megoldásokat visszahozni, vagy marad a kompromisszumos "divat" irányzat. Gondolok itt a lehagyott kijelző "keretre" (clamshell vagy mi volt a neve, ha nem keverem valamivel, amitől nem juthatott lecsukva idegen tárgy a notiba), a lehagyott ThinkLight-ra, a lehagyott kijelző-zárómechanikára, az idióta "csuklós" zsanérokra, a kevésbé ergonómikus klaviatúra-kiosztásra, vagy az elefántokra méretezett touchpadra, amibe iszonyat könnyű beletenyerelni véletlen gépelés közben.
-
Tikakukac
titán
Rudi írt, hogy van-e valami olyasmink amit akarunk a TP Mestertől kérdezni és mondjuk nem a billzet meg forma kombó, hanem inkább valami tényleg megdolgoztató.
Én kijelző és szoftver oldalon kérdezném, hogy miért ekkora fos mindegyik és miért csak most raknak jobb paneleket a gépeikbe. Más?
-
HSM
félisten
Ja, igen, és a hozzáfogott madzag is nagyon praktikus tud lenni, amikor a hűtő nyílását, vagy valamelyik portét takarja be. Ha beleakadsz valamibe, kb. 50% az esély, hogy "jófelé" áll a csati, és az L alak nem csinál még nagyobb bajt, mint hasznot.
Az egyenes ilyenkor jó esetben még ki is tud húzódni rombolás helyett.
Volt nekem is oldalt L-alakos csatis notim, de sokkal praktikusabbnak találtam akár az oldalt egyenes, akár a hátul egyenes kivezetésűt. Persze, nyilván ez is ízlés kérdése. -
HSM
félisten
Hát éppen ez az! Folyamatosan forgathatod a szélrózsa minden irányába, mert sosem úgy jó, ahogy eredetileg odarakod. Pl. ha arrébrakod a notit, folyamatosan lefelé konyul, ha pedig úgy ráteszed a notit, meg is van a törés. A (jóminőségű!) egyenes csati pedig természetesen magától elfordul 360 fokban, anélkül, hogy megtörne, ez benne a szép.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #73334 üzenetére
Ha asztalon van a gép, akkor a hátsó a legkevésbé zavaró. Ha kézben/ölben használod töltővel, akkor viszont szívás, hogy kitakarja a kijelző, és nem látod, akkor jobb az oldalsó csati.
Azért mondtam, bárhol van, mindenhol van szituáció, amikor idegesítő.
Ja, igen, a gép felemelésénél is könnyebben "éri baleset" a hátsó csatit, mint az oldalsót. Szóval szerintem nem olyan egyértelmű ez, melyik a jobb elhelyezés.
(#73339) hcl: Nekem ez a 90 fokos csati a halálom. Legyen bárhol, csak ezt ne.
Katasztrófa, mindig arra áll, amerre nem kéne, örök küzdelem. Könnyebben is törik meg, azon hiába van törésgátló.
(#73342) Tim82: A vakon bedugás ugyanúgy megy hátra is, eltéveszthetetlen. Akár oldalt, akár hátul.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #73337 üzenetére
Ha kilógós akkus gép, akkor oké, mert könnyű kitapintani hátul is. Ha nem, akkor nehezen fog menni a vakon töltőfej bedugás.
-
Tim82
félisten
válasz
artiny #73336 üzenetére
Edge topikban hamarabb tudnak segíteni.
-
válasz
FoxiestFox #73337 üzenetére
Nekem a Fujitsu 7010-eken oldalt hátul van, de 90 fokos csati, nem zavaró. A gázabb az, amikor előrébb van a töltőcsatlakozó, és nem 90 fokos...
-
-
artiny
őstag
Lenovo ThinkPad Edge E seria allandoan fujja a levegot, mint amit idaig tapasztaltam az IdeaPad oknal, hogy eleg hangossan hut es szinte allandoan megy a ventilator?
pl.Lenovo ThinkPad Edge E531 -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #73334 üzenetére
X200-nál, X201-nél szerintem jó helyen van. Oldalt, de kb. az oldal végénél, nincs útban.
-
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73328 üzenetére
az oldalán
-
-
cellpeti
nagyúr
Nem zavaró, hogy hátul van a T420nak a töltő csatlakozója?
-
Tim82
félisten
válasz
lugosi #73324 üzenetére
Hivatalos szervízvideók esetleg innen.
Nem tudom, hogy a Smartservice vagy a Delta Kft. rendelkezik-e szegedi szervízzel.
-
és dying_star: köszi!
Este forgattam egy kicsit a gépet, és látom, hogy alapvetően a vinyót se vészes valószínű kivenni, egy csavarozott ajtó tartja, ha jól látom.
De majd keresek erre a wwan kártya helyére rakható ssd-ről egy videót az interneten, hogy hogy lehet kicserélni.
A legjobb lenne, ha esetleg tudnátok egy szervizt, ahol megcsinálják, még jobb, ha esetleg be is szerzik,
-
sziasztok
vannak most nálam karc mentes T430-as laptopok sok sok garanciával, akit esetleg érdekel
-
Legújabb driver (13.9 Cata), MSI Afterburner, és TPFC, az itt linkelt konfiggal, hogy ne főjön meg.
MX-2 / MX-4 kötelező OC-hoz.
Ha ezzel a setuppal akármilyen magas órajelek mellett megnyalja a 90 fokot a GPU, akkor valamit rosszul csináltál a pasztázással, 85-87-nél megáll nálam akkor is, ha 780-ra húztam, aminél többet nem is enged az Afterburner.
Gépenként eltérő, hogy mit bír, az órajeleket neked kell kikísérletezni. -
HSM
félisten
Nekem a notik tuningjától mindig is égnek állt a hajam.... Nem arra való.
Örülni kell, ha gyárilag nem süti meg magát.
(#73318) Tikakukac: Ugye tudod, hogy most legalább ketten pokoli irigyek lettünk ám rád?
Grat hozzá, el ne kótyavetyéld.
Videós linkről el ne feledkezz... -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #73308 üzenetére
Passz, nekem van egy ugyanilyenem csak magyarban, de ezt nem akaródzik eladni, pont azért mert nincs belőle
-
Imi91
aktív tag
Sziasztok!
T500-ba hogyan lehetne egy picit húzni a GPU-t pontosabban a Radeon 3650-et?
Az MSI Afterburner-el próbálkoztam, de nem tudom, mert nem engedi a gyári érték felé húzni.
Mennyi lenne az az OC ami még beleférne a kártya tartalékaiba és nem nyírná ki pl.:20% oc?
Akinek van ilyen géppel oc-s tapasztalata azt szívesen fogadnám -
HSM
félisten
válasz
Én is imádnám, de horror árú. Bezzeg ez az új retek kiosztású kapható, nem is drágán: [link].
Nincs ide smájli, ami leírná, ami a fejemben jár. -
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #73310 üzenetére
Esetleg olyan, mint amilyen nekem van? Igaz nincsen pöcökegér, de én nagyon szeretem.
-
-
maláj
addikt
válasz
-
Na gyerekek, megdöglött az Ultranav billentyűzetem, valami ilyesmit akarok helyette.
Hol lehet emberi áron venni ilyet? -
-
Na várj, ez a második lehetőség teljesen felvillanyozott. Gyakorlatilag jól értem, ki se kell nyitni a gépet, nem kell berhelni, fogok és beledugok egy bővítőkártyát, és az egy SSD?
Erre át tudnám akkor tenni egy programmal a rendszert, és mindent, onnan tudna bootolni? Kb mekkora sebességre kellene számítani, normál SSD-gyorsaságra?Van az SD kártya olvasója fölött egy slot, amibe most egy műanyag kártya van betéve gyárilag. Az lenne az a csatlakozóhely, amiről beszélsz?
Szerintem ez lehet az: "Bays: One 34-mm ExpressCard slot or 5-in-1 Media Card Reader slot".Ez ami a kép közepén látszik:
Illetve van még belül egy hely, ahova a 3G modemet lehet tenni, annak az előkészítése van meg.
-
Tim82
félisten
válasz
lugosi #73304 üzenetére
Az első kérdésre: régen az Acronis True Image volt képes a recovery partíciót is látni, illetve átklónozni. Fizetős program, valamint nem tudom, hogy az utóbbi 2-3 évben kijött verzióknál mennyire maradt meg ez a feature. Az amúgy melegen ajánlott Macrium Reflect Free sajnos ezt nem tudja.
A másodikra: minden további nélkül, attól függően, hogy milyen SSD-t tervezel beletenni. A lehetőségek: mSATA SSD és akkor ki sem kell venni a vinyót a helyéről (ebben az esetben ha van WWAN kártya a T420-adban, annak a helyére lehet mSATA SSD-t betenni), vagy normál 2,5" méretű SSD, ekkor az a vinyó helyére kerül, a vinyót pedig egy Ultrabay keretben az optikai meghajtó helyére lehet tenni.
-
Szerintetek: ha a gépembe (T420) SSD-t szeretnék tenni, akkor a rescue partíciót, az oprendszer telepítővel stb át tudom tenni? Illetve, a kérdés rossz, én nem tudom áttenni, tehát szakember át tudja tenni?
Esetleg lehetséges komplett adatmásolás, hogy ne kelljen újratelepíteni, beállítani mindent? Most egy 500-as vinyó van benne, egy 256-os ssd-re gondoltam.B kérdés, hogy az megoldható-e, hogy a jelenlegi 500-as benne maradjon másodlagosnak. Valójában az nagyon jó lenne, rajta vannak a zenéim, dokumentumok, képek (kb 200 gigányi adat).
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Végignyomtam a Rescue and Recovery-t, mert nagyon lomha volt már az egész win7-em (T410). Hamar megvolt az egész, és újra szembesültem azzal a problémával, amivel sz*tam évekkel ezelőtt is: nincs a gépen nyoma wifi-nek. Tudna valaki linkelni egy drivert hozzá? Win7 Pro 32-bit. -
Köszi a válaszokat W ügyben, akkor csak rossz helyeken nézegettem. Megnézem az aprót, köszi.
-
Cold5
senior tag
válasz
donjohnson #73296 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest