Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Win 7-tel használtam (és akkor még arra is rendesen működött a System Update emlékeim szerint, egyedül az integrált Intel GMA 900 driverével kellett kínlódni, mert az hivatalosan csak XP-re volt), de legalább 5 éve túladtam rajta. Elnézést, régen volt, nincsenek nagyon emlékeim már róla, mit-hogyan telepítettem akkor.
ДарСтав: rendben, megnézem majd, mi van hozzá.
Caddy-s SATA SSD-s megoldással kapcsolatban erre érdemes figyelemmel lenni.
-
-
Tim82
félisten
-
-
Legújabb driver (13.9 Cata), MSI Afterburner, és TPFC, az itt linkelt konfiggal, hogy ne főjön meg.
MX-2 / MX-4 kötelező OC-hoz.
Ha ezzel a setuppal akármilyen magas órajelek mellett megnyalja a 90 fokot a GPU, akkor valamit rosszul csináltál a pasztázással, 85-87-nél megáll nálam akkor is, ha 780-ra húztam, aminél többet nem is enged az Afterburner.
Gépenként eltérő, hogy mit bír, az órajeleket neked kell kikísérletezni. -
HSM
félisten
Nekem a notik tuningjától mindig is égnek állt a hajam.... Nem arra való.
Örülni kell, ha gyárilag nem süti meg magát.(#73318) Tikakukac: Ugye tudod, hogy most legalább ketten pokoli irigyek lettünk ám rád?
Grat hozzá, el ne kótyavetyéld. 
Videós linkről el ne feledkezz...
-
icoj69
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
Örülni kell, ha gyárilag nem süti meg magát.
Grat hozzá, el ne kótyavetyéld.