Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz chrometent #54878 üzenetére

Az x200/s remek hardverbuzéria alap. Én amúgy most jöttem rá, hogy gyakorlatilag most már semmi sem eredeti abból amit vettem 2 éve szóval azóta darabonként újraépítettem a gépet tökig :DDD Még asszem egy akksi van meg belőle és ennyi.

Ha nagyon tutit akarsz akkor nem tudom mennyiből jön ki. Én alkatrészraktáron ülök szóval így már nem nehéz amúgy meg hát frász tudja.

Ja és igen, buzéria. Ne tudd meg mennyi idő alatt bontok szét és rakok össze egy ilyen gépet, gyanúsan menne csukott szemmel is. Ha belefér 2 hetente a szétbombázás, akkor okés. Nekem mindig van 2-3 laptopom, így nem gond, de használósnak még most sem mondanám a sajátomat, mert még lepolírozom a palmrestet meg megerősítem a sarkokat. Viszont szerintem 2 hét és az alsó részt már nem bántom soha többet, max még egy webcam ugrik be felülre de ahhoz csak keretet kell szedni. És akkor tényleg ki lett maxolva, saccra 150k belegurult a projektbe :)) Jézus...

Ha meg csak használni kell: 35-40k sima ügy. Kicsit kopott javított lesz, karcok itt ott, de menni fog teszi a dolgát, csak egy jó akksi kell. Vagy ha összehányja az alaplap magát vagy szalagkábel hibás lesz akkor csere vagy modding, de megoldható, tudom a forrásokat most már :K

Új hozzászólás Aktív témák