- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
chrometent #54878 üzenetére
Az x200/s remek hardverbuzéria alap. Én amúgy most jöttem rá, hogy gyakorlatilag most már semmi sem eredeti abból amit vettem 2 éve szóval azóta darabonként újraépítettem a gépet tökig
Még asszem egy akksi van meg belőle és ennyi.
Ha nagyon tutit akarsz akkor nem tudom mennyiből jön ki. Én alkatrészraktáron ülök szóval így már nem nehéz amúgy meg hát frász tudja.
Ja és igen, buzéria. Ne tudd meg mennyi idő alatt bontok szét és rakok össze egy ilyen gépet, gyanúsan menne csukott szemmel is. Ha belefér 2 hetente a szétbombázás, akkor okés. Nekem mindig van 2-3 laptopom, így nem gond, de használósnak még most sem mondanám a sajátomat, mert még lepolírozom a palmrestet meg megerősítem a sarkokat. Viszont szerintem 2 hét és az alsó részt már nem bántom soha többet, max még egy webcam ugrik be felülre de ahhoz csak keretet kell szedni. És akkor tényleg ki lett maxolva, saccra 150k belegurult a projektbe
Jézus...
Ha meg csak használni kell: 35-40k sima ügy. Kicsit kopott javított lesz, karcok itt ott, de menni fog teszi a dolgát, csak egy jó akksi kell. Vagy ha összehányja az alaplap magát vagy szalagkábel hibás lesz akkor csere vagy modding, de megoldható, tudom a forrásokat most már
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest