Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  audi100td

üzenetére audi100td

üzenetéreÉn már ott tartok, hogy az se lepne meg    Gondolom többen is láttátok ezt a cikket, az írótól vettem meg a gépét és továbbra sem kételkedek a szavában. Egyrészt egy kamugép nem fog ilyet írni, másrészt mikor említettem neki a problémát úgy állt hozzá ahogy én is, megoldást keresett, nem elzárkózott miután megkapta a pénzt, mint sokan mások. A gépet ő hálózatról használta elmondása szerint, akkor meg nem vehette észre azt, hogy lemerül a gép ha nincs töltőn, meg azt se hogy kikapcsolva nem tölt. Hogy előtte ki volt a tulaj és mit csinált azt nem tudom, de a T41 keret láttán el tudok képzelni sok mindent Gondolom többen is láttátok ezt a cikket, az írótól vettem meg a gépét és továbbra sem kételkedek a szavában. Egyrészt egy kamugép nem fog ilyet írni, másrészt mikor említettem neki a problémát úgy állt hozzá ahogy én is, megoldást keresett, nem elzárkózott miután megkapta a pénzt, mint sokan mások. A gépet ő hálózatról használta elmondása szerint, akkor meg nem vehette észre azt, hogy lemerül a gép ha nincs töltőn, meg azt se hogy kikapcsolva nem tölt. Hogy előtte ki volt a tulaj és mit csinált azt nem tudom, de a T41 keret láttán el tudok képzelni sok mindent Ismétlem postázási gond kizárva, szépen szivacsban csomagolva, doboz sértetlen, még kibontás után is, le tudom fényképezni. Nem szoktam eldobálni a dobozt, mert abban postázok majd tovább mást. Ismétlem postázási gond kizárva, szépen szivacsban csomagolva, doboz sértetlen, még kibontás után is, le tudom fényképezni. Nem szoktam eldobálni a dobozt, mert abban postázok majd tovább mást.
 Kell valami laptop, de egyelőre se a mérettel se a többivel nem vagyok tisztában, átmenetnek meg jó lenne éppen az R60, amennyiért veszem annyiért el tudom adni, max pár k bukta, de az belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom többen is láttátok ezt a
 Gondolom többen is láttátok ezt a