- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Penty #125034 üzenetére
Az
Ő
Ú
Á
Ű
billentyűk azért kesekenyebbek, mert ISO-ban így fér ki. Alapból ANSI (USA) kiosztásnál normális minden "karakteres" billentyű, csak aBackspace
,| \
, egysorosEnter
,Shift
rövidebb, keskenyebb egy picit. Ez egy jó "spórolás" ANSI kiosztásnál, csak hát ISO-nál nem jön ki a matek, a kétsoros enter már túl keskeny lenne, így összenyomták azŐ
Ú
Á
Ű
billentyűket, ez jobb kompromisszum. Szerintem oké, esztétikailag még tűrhető, használatban nem okoz semmi problémát.Az Fn és Ctrl billentyű hardveresen is megcserélhető, ha esetleg úgy szeretnéd látni, habár szerintem aki nem vakon gépel az magára vessen...
A PrintScreen billentyű egy fasság, én Fn2-ként használnám, de még nem néztem utána hogy lehet átállítani.
Fényerő engem is zavar, hogy mindig megy. Amúgy a ThinkLight megszűnése az igazán szomorú.
A kurzornyilak mindig is kisebbek voltak kicsit (pl a 2007-es T61-ben is), de szerintem ez tök oké, abszolút használható, nekem nulla problémám volt vele. Viszont a Dell újabb laptopjainál sikerült a lehető legostobább megoldás megcsinálni azzal, hogy a bal-jobb nyíl normális, de közötte a fel-le az két félmagas gomb. Az ilyen laptopokat legszívesebben felgyújtanám a tervezőjükkel együtt.
Nekem a P16v-ben meglepően jónak tűnik a billentyűzet. Pl a T480s-hez képest sokkal jobb, pedig én legjobb esetben is hasonlóra számítottam, vagy inkább rosszabbra. T420-szal kéne összehasonlítanom, az az utolsó nem szigetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest