- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz
juventus19 #14547 üzenetére
Mennyiben számít a frekvencia? Az ember nem nézegeti állandóan, az adatok 1 másodpercenként változnak. Vibrálást én nem látok rajta akkor se ha mozgatom. AMOLED kijelző. Egyébként lehet, hogy 30 Hz, mert elég sokáig bírja töltés nélkül.
-
kpityu2
őstag
válasz
littlebuddha #14509 üzenetére
Rendes elérhetősége van, címmel,cégjegyzékszámmaal, adószámal, telefonszámmal, alul meg a banki és árukereső appok logói. Szóval rendesen összerakott korrekt webshopnak tűnik, ami adott esetben utolérhető. Mondjuk az akció már hónapok óta lejárt. Én megkockáztatnám.
-
kpityu2
őstag
válasz
Atomgeszi #14505 üzenetére
Az Üzenetek az a Messages app nem? Nekem is szoktak ilyen rejtélyes üzenetek lenni amikor valamelyik app értesítését nem tudja megjeleníteni (egy appnak többféle értesítés típusa lehet, nem mindet tudja kijelezni). Az Amazfit appjában nézd meg, hogy milyen appoknak van engedélyezve az értesítés megjelenítésére az órán. Tedd fel a Notification Log appot és akkor az időpont alapján is meg tudod keresni a logban.
-
-
kpityu2
őstag
válasz
parfish #14428 üzenetére
Általában ez az második amit kér amikor a BT hozzáférést kéri, mert a BT LE protokollhoz kell a helyhozzáférés különben nem működik. Android beállítások-Alkalmazások-Zepp és ott a jogogusltságkezelésnél nézd meg. De általában meg szokott lenni, mert nyavajog ha nincs, de azért jobb leellenőrizni.
-
kpityu2
őstag
-
kpityu2
őstag
válasz
Rodzser Mór #14365 üzenetére
Talán mert senki se használja ezt a funkciót. Ahogy olvastam, elég pontatlan. Telóra meg már mindenféle színes-szagos GPS tracker van. Úgyhogy ezt neked kell letesztelned.
-
kpityu2
őstag
válasz
Rodzser Mór #14361 üzenetére
Alighanem sehogy: [link]
-
kpityu2
őstag
Úgy látom nem vagyunk egyedül a problémával: [link]
-
kpityu2
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #14358 üzenetére
Izé. Az óra alja is mert az is ugyanabból az anyagból van. Azt hittem magára a fekete óratestre gondolsz. Bár a kerek fekete lap köré talán lehet ragasztani valamit. Majd akkor keresgélek egy szimpatikusat.
Most nézem, hogy kapni hozzá valami antiallergén szíjat. Bár ez is szilikon: [link]
-
kpityu2
őstag
Nekem sajnos le kellett tennem, allergiás kiütéseim lettek tőle. Alighanem a szilikon....
-
kpityu2
őstag
válasz
szonDA #14280 üzenetére
Elvileg bármilyen rajzoló programmal megcsinálhatod ha ismered a struktúrát. A kényelmes célszoftverek meg fizetősek és csak azután derülnek ki a korlátaik miután megvetted.
Itt van egy leírás és segédprogramok a Bip formátumához: [link]
Ezen a fórumon turkálódjál, ahogy látom itt mindent is tudnak a kütyüről: [link] -
-
kpityu2
őstag
válasz
vito555 #14254 üzenetére
Ha alul az utolsó szinkron ideje feliratra böksz, ki tudod választani, hogy milyen régről szinkronizáljon. Viszont azt hiszem a gyári appnak is telepítve kell lennie, mert azzal együtt dolgozik valahogyan.
Ha a gyári alkalmazásból csináltál mentési fájlokat, akkor meg a baloldali menüben van olyan, hogy Mentési fájl importálása, ami a gyári Mi Fit mentési adatokat is be tudja olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X