- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Csináltam egy ilyen monoszkópszerű számlapot. Esetleg ezt valaki beállítaná és úgy lefotózná? Mind a 8 szín jól látszik rajta.
-
gyemipapa
senior tag
Köszönöm a kioktatást, de mint bizonyára észrevetted, a kérdést nem hozzád intéztem.
Mifitet pedig nem használok, hanem Amazfit Mastert. Többek között épp azért, hogy ne frissítgessen az engedélyem nélkül, utána rakhatom fel újra a számlapot, fontkészletemet. De nem csak ezért.
A kérdésem is az óra firmware-jére vonatkozott, hogy mivel jobb vagy másabb.....
Én erre keresem a választ, és ha meggyőző, akkor frissítek. -
szabosasito
aktív tag
Szerintem is jól néz ki, én féltem a kijelző minőségétől de pozítivan csalódtam. Jól látható teljesen rendben van. Értesítések rendben megjönnek, hívó nevét kijelzi, a betűkészlet már ékezetes és jól látható. Az akku idő félelmetes 3 napja megy normál használattal és 95 %. Ja és mindez cirka 20 e Ft-ért!!!!
-
gyemipapa
senior tag
-
trobi28
addikt
Értem. Engem az nem érdekel, hogy 20, 30, vagy 40 napot bír. Ha egy hétig el van egy töltéssel, akkor az nekem tökéletesen megfelel, mert így a rohanós hétköznapokon nem kell arra figyelnem, hogy feltettem-e éjszaka? Hétvégén meg jobban van ilyenre idő, de az én használati szokásaimmal olyan ritkán kell tölteni, hogy keresnem kell a töltőét, hova tettem el
Keem1: Na ezt a funkciót nem ismerem, mármint hogy miként működik auto üzemmódban? Tehát ha leteszem, akkor nem is próbál meg csatlakozni az órához?
-
vince
őstag
Ő készítette, ahogy egy csomó másikat is
-
Jorgos01
tag
Először bepattintom a kis fém pöcköt a megfelelő kis lyukba, majd a kilógó részt a nagy résen át aládugom a szíj alá.
Hú, ez nagyon szakmai lett.
Először én is néztem rá, hogy most akkor mi legyen, de a harmadik felvétel után már könnyen ment. Nagy előnye, hogy nincs kilógó része és így nem akad bele semmibe.
Majd meglátjuk mennyire lesz tartós, remélem nem fog hamar kitágulni a kis lyuk.
( Még mielőtt beindulna valakinek a fantáziája a szíjon levő lyukról beszélek 😀.) -
HKorn
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest