- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
Sziasztok! Olyan problémába futottam bele, amely bőven meghaladja az én mezei felhasználói ismereteimet, ezért kérném szakértői segítségetek.
Dióhéjban ami történt. A gépem indításkor kiírta, hogy nem találja a bootmgr-t. A rendszer eddig egy ssd-n volt, ami mellett egy kétfelé partícionált hdd futott. Beraktam a telepítőt javításra, de nem talált telepített windowst, ami nem lepett meg, tekintve, hogy a bios nem is látja már az ssd-t. Elkönyveltem, hogy megpusztult az ssd-m, majd a hdd egyik partíciójára akartam telepíteni a windowst. A telepítőben viszont az összes meghajtó úgy látszott, ahogy korábban, így minden mindegy alapon rárakattam vele az ssd-re a rendszert.
Jelen állás szerint a biosban továbbra sem látszik az ssd-m, viszont elidul róla a windows. A windowon belül látszik az ssd, ellenben nem látszik a hdd egyik partíciója, amelyet most már a telepítő sem lát. Lenne valakinek ötlete mi a túró ez és mit kellene tennem vele?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest