- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Sejtettem...
Még annyi, hogy a SAMSUNG HUTIL miért nem indul el nekem, ha kiírom az ISO-t és CD-ről bootolok? Szeretném ezzel is letesztelni. Nektek bootol erről a CD-ről gép?
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Mennyire kell komolyan venni a Hard Disk Sentinel figyelmeztetését? Eszerint behalt a vinyóm...
Köszi!
-
Zinho
aktív tag
válasz
7Heads Drago #8093 üzenetére
Őőő. Várj
Szóval most a gyenge szektoros vincseszteren van a rendszer. Van egy másik vincseszterem, azon is van egy Vista, amikor felraktam rá, csak az volt bent. Tehát ha a tökéletes vincseszterről fog futni a rendszer, akkor okozhat-e a háttérben galibát a gyenge szektoros? Így utólag is firkálhat az összesre a win? -
7Heads Drago
veterán
Szerintem okozhat.
A win minden vinyóra firkál valamit. System Volume Information mappába.
És ha ezt pont egy rossz részre írja akkor hali.
Probáld meg rendszer visszaállításoknál kikapcsolni a meghajtókat. Egyedül a rendszer vinyót hagyd. Bőven elég az is. Illetve az indexelést is kikapcsolhatod, már ha megy.
Sőt nekem igazából még egyszer sem jött be ez a visszaállítás. -
liksoft
nagyúr
Drive-ot SATA1 üzemmódba célszerű állítani (ha SATA). A gyári tesztprogrammal le kéne ellenőrizni, és az írástesztet is rá kellene küldeni. Utána telepíteni, és az F6-nál az alaplapi drivert floppyról odaadni neki. BIOS-ban ha van rá lehetőség, natív IDE beállítást választani (vagyis nem AHCI-t). Boot partíciónak 120GB-nál kisebbet.
-
Zinho
aktív tag
Hát én is használom a gyenge szektorosat, 103 db van rajta, de pl. van konkrétan egy cirka egy gigás mappa, amit kb egy óráig másol, és amikor először próbáltam másolni, akkor jött elő a sok gyenge szektor.
BAD_POOL_CALLER kékhalál van, a többi számot nem sikerült még leírnom. Elvileg ez driver hiba... ami fura mert csak hivatalos Vista drivert használok mindenhez.
Azért megpróbálom kicserélni a rendszervincsesztert, hátha mégis az a ludas.
Az a baj, hogy az EsTools szerint hibátlan a vincseszter, low level formatot is megpróbáltam, a boltban a szervízben azt mondták hogy az eddig megoldotta mindig náluk. Hát nálam nem. -
kem
addikt
én használok legalább 6-7 vinyót adattárolásra amik hibásak, de csak 1-el találkoztam eddig ami annyira beszart, hogy kékhalált okoz. De azt már nem is ismeri föl. A gyenge szektorosokat simán lehet még használni, de én legalább 3 vinyóra írok valamit, akkor tuti megmarad.
-
Zinho
aktív tag
Helló!
Vinyó okozhat kékhalált úgyis ha nem rendszervinyó?
Mert most fagy az amúgy egy éve stabil gépem (semmi változás nem történt). Gyenge szektoros a vincseszter, de gariba ez még kevés, viszont gyanítom hogy fagy is tőle a rendszer. Szóval arra gondoltam hogy berakok egy másik vinyót amiről futhat a rendszer, a gyenge szektoros meg marad adattárolásra... amíg be nem adja a kulcsot végleg. -
Pocee
senior tag
Az indexelés gyorsabb fájlelérést eredményez,de megéri azt bekapcsolva tartani?úgyértem jelentősen gyorsabb vagy csak éppenhogy?Nektek,hogy van ez beállítva?
-
kem
addikt
válasz
Depression #8078 üzenetére
ha van még nekik, akkor ugyan olyat adnak.
ha nem, akkor meg valami hasonló kaliberüt kapsz(nem árban) -
Depression
veterán
Még egy idióta kérdés, bár ez már nem közvetlenül tartozik ide:
Ragaszkodhatok egy ugyanilyan vinyóhoz cserébe? Mert válság előtti volt az ára, így azzal a pénzzel nem sokra mennék (most 3-4k -rel drágább). -
Egzee
őstag
Thx azért. Megpróbálok egy BIOS frissítést és ha az sem akkor visszaviszem 3 napon belül...
-
kem
addikt
válasz
Depression #8074 üzenetére
A merevlemez jegyzi magában folyamatosan,h mi történik vele. a HD Sentinel csupán kiolvassa a S.M.A.R.T adatokat, és abbol számol várható életttartamot meg kondíciót.
Fölösleges tovább kínozni, ők is a smart értékeket nézik meg.
nemtom érdemes-e említeni, nem biztos,h ismerik a HD Sentinelt, aztán még elkezdenek magyarázni valami halandzsaszöveget... Elég annyi, hogy néha megáll tőle a gép/eltűnik, majd ők kitalájják,h mi a baja. -
Depression
veterán
-
-
kem
addikt
ASUS... na ezért utálom mint a sz.rt...
Gépeden megnézhetnéd HS Sentinellel a vinyót, ha a szerint jó, akkor a lappal van valami gebasz. cseréljetek vinyót...Telepítő CD mindig ugyanaz volt? van amikor az okoz ilyet, multkor engem is meglepett valami hasonlóval egy karcos XP CD.
-
Egzee
őstag
Sziasztok! Vettem egy 250GB-os WD Caviar-t és mikor beraktam a célgépbe jól le is formázza, de mikor a windows telepítés már grafikusan indulna, tehát egérrel, akkor kiírja, hogy vmilyen "hal" fájl a windows mappában sérült és nem megy tovább. Beraktam a saját winyómat a gépbe (samu) és ment tökéletesen vele, felállt a windows. hazahoztam a caviar-t és itthon könnyedén felkúszott rá a windows és visszavittem és akkor sem indult el a windows egyik fájljának hibájára hivatkozva. Segítsetek plz! Nem csípi az alaplap a winyót??? Minden más winyóval megy. SATA 1, A8N-SLI alaplap 939. PLZ HELP!
-
Isten88
senior tag
Cinkes...gyakorlatban nem így van. Hivatalosan:
ha a 3 nap letelt a megvételtől számítva, akkor a garanciális javításra 30 napjuk van. Ha a javítás időtartama 15-30 napok közé tehető, akkor adniuk kell(ene) cserealkatrészt. Ha letelik a 30 nap, akkor bemész a boltba és visszakérheted a pénzed és egy másik boltban levásárolhatod azt, vagy azt csinálsz vele, amit akarsz.
Van olyan bolt, ahol azonnal adnak helyette egy másikat, van, ahol helyben letesztelik és utána adnak másikat, van olyan, ahol helyben letesztelik és nagykerrel is leteszteltetik és utána adnak másikat, meg van olyan, hogy csak nagykerrel teszteltetik le...viszont ha a nagyker nem talál benne hibát, akkor a felülvizsgálati díjat neked kell fizetni (ez elég ritka, de van ilyen). Nekem 32 napba telt, mire adtak egy új vinyót, mert jóarcoskodtak velem. Remélem neked helyben cserélik, az lenne a legtisztább. -
kem
addikt
válasz
Depression #8065 üzenetére
Bolttol/eladótól/nagykertől függ. 7-10nap körül lehet max amíg letesztelik és cserélik.
-
Pocee
senior tag
válasz
Depression #8065 üzenetére
Az indexelés gyorsabb fájlelérést eredményez,de megéri azt bekapcsolva tartani?úgyértem jelentősen gyorsabb vagy csak éppenhogy?Nektek,hogy van ez beállítva?
-
Depression
veterán
Egy hetes samsung hd753lj már másodszorra eltünt, a HD Sentinel is hibát ír ki.
Mivel lejárt a 3 nap, így mire számítsak garancia ügyileg? Menni idő, míg várhatóan kapok egy másikat?
Leginkább az a baj, hogy nem folyamatos hiba, hanem pl. Film nézés közben megállt, kikapcsotam a gépet, vártam majd ismét be, és megy.
Hiba kód HD Sentinel szerint 184. Azonnali csere szükséges. Kondíció 0%. -
-
kd89
csendes tag
Sziasztok!
Isten88 barátom javaslatára itt tennék fel egy kérdést
Van egy öregecske gépem, Abit SG-71 alaplappal. Most egy öregecske 80 gb-os vinyó van benne, de biztonsági és egyéb okokból szeretném lecserélni. Kinéztem egy 250 gb-os, WD-t.
Szal Isten88 barátom szerint 120 gb felett csak akkor működik a dolog, ha az alaplap támogatja a 48 bites címezést. Ajánlotta a Hard Disk Senitel nevű progit, leszedtem, és a 48 bit-es címezésnél [EZ] tárult elém. A kérdésem az lene, hogy ez az adat most akkor az én jelenlegi vinyómhoz tartozik, vagy az alaplaphoz?
A válaszokat előre is köszönöm -
Isten88
senior tag
válasz
gamer0101 #8059 üzenetére
Őőő...ha nincs másik kábeled az sem cink, csak akkor úgy csináld, hogy egyik slave, másik master legyen. A SATA kábeles wondows-os vinyód meg egyértelműen master maradjon. Ilyenkor talán az alaplapod összezavarodik és ilyenkor a "boot priority"-t kell állítgatni, hogy melyikről bootoljon be.
-
Isten88
senior tag
válasz
gamer0101 #8057 üzenetére
Ja...akkor csináld úgy, hogy ha mindent a gépben akarsz használni, akkor az elsődleges sata portra legyen dugva a vinyód, amin a rendszer van. A másik PATA-s vinyó legyen az egyik PATA kábelen a slave, a másik PATA kábelen meg az optikai meghajtód a slave, így nem lesz összeakadásod, biztosan. Ha rackben akarod használni a PATA vinyót, akkor meg mindenféleképpen Master-nek állítsd be (, mert akkor ismeri fel a rack a vinyót), a többi maradhat úgy, ahogy van.
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Isten88 #8056 üzenetére
Namost, hogy tiszta legyen a helyzet: A vinyó amin az oprendszer van az egy SATA-s vinyó, a másik egy sima PATA-s, amit kénytelen voltam USB rackben használni, mert a kettő együtt nem volt hajlandó dolgozni gépen belül. Egyszerűen ilyenkor nem bootolt be a gép semmiről. Most megpróbálom még azt, hogy a kábelről leszedem a DVD írót és úgy hátha csak a két vinyót látja és sikerül...
-
7Heads Drago
veterán
Nekem max 20 kb/s mal ír, ha nem nyúlok hozzá.
És azt is csak ritkán. (és közben TV-t nézek egy Leadtek kártyán keresztül)
Nem lehet hogy indexel vagy virus kereső fut háttérben?
A feladatkezelőben a folyamatoknál kéne megnézni, hogy melyik progi használ esetleg procit is....
gamer0101: A jumper beállításokkal kéne játszani Slave\Master\Select Cable Ez szokott segíteni.
Egy leejtett vinyó minden egyes perce ajándék. -
gamer0101
aktív tag
válasz
Blaze71 #8051 üzenetére
Azzal pedig az a problem, hogy ha így csinálom ahogy leírtad, akkor nem talál boot eszközt a gép. Mindegy, hogy Masteren vagy Slave-n van a vinyó. A másik vinyóm mióta megvan azóta csinálja ezt így sajnos...ezért is kellett az USB-s rack. A másik, újabbik egy 400GB-os Sata-s Samsung és aktívnak kell hagynom, mert azon van a Win...
Ja, és ha így csinálom ahogy írtad, mindamellett, hogy nem bootol be semmiről, a bios-ban is elég cifrán írja ki mindkét vinyó nevét a boot menüben. Tehát maga a bios látja mind2-t, de nem bootol...egyéb ötlet? -
Blaze71
őstag
Ez pontosan így van. Olyan párszáz KB/sec a jelenlegi átviteli sebesség ilyenkor a rendszerwinyón. A többin persze, hogy 0, mert azokról nem futtat semmit a rendszer. Ha belenézel a feladatkezelőbe, azon belül meg a futó programokba, meglátod, hogy közel 40-50 progi fut a háttérben. Nyugi, nálam 4 winyó van ideiglenesen a gépben és a rendszerwinyó ugyan így molyol.
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! A bajság egy külső USB-s rackben lévő Samsung SP1614N vinyómmal van. Méghozzá az, hogy sok CD-képet nem tudok róla sem a belső SATA-s vinyómra átmásolni, sem CD-re, DVD-re kiírni, adatolvasási hiba miatt. A HDD Sentinel ma 74%-os kondíció-értékről 70%-ra ugrott vissza nála... :-( Segítsetek, hogy miképp menthetem meg ezeket a cuccaimat, pls! A vinyónak szerintem már nagyon vérzik a torka, elejtve 1x volt "csak", de akkor is a rack-kel együtt...utána bekapcsolt, látszólag nem lett baja.
Már nem igazán érdekel az sem, hogy mi lehet a hibája, mert közel 3,5 éves...csak azokat a fájlokat szeretném biztonságban lementeni róla!Köszönöm a segítséget!
-
Pocee
senior tag
válasz
Blaze71 #8043 üzenetére
Várjunk,szerintem ez mégse normális,ha nem mókolok a gépen akkor nem szabadna hogy tekerje a vinyót,nem?
villog a led és néha "darál" picit mintha keresne valamit egy töredezett vinyón,mármint olyan hangja van.Sztem ez nem normális,spyware nincs rajt aazt néztem,és a hd sentinel is hibátlannak ír mindent.Ötlet?SataII-es a vinyó meg van egy ugyanilyen benne,esetleg nem akadhatnak?Biosbeállításokat annyira nem vágom mit hova kell állítani.MOD:most néztem meg hd sentinelben az írás olvasásnál ha nem nyúlok a géphez akkor is van írás olvasás az 500ason pedig szépen 0án állnak az értékek.
-
CollectoR
aktív tag
[link]
Szerintetek ez elég indok arra, hogy kicseréljék aquába a néhány hónapos samsung vinyómat? Vendor specific hiba várható a hd sentinel szerint, szóval lassan mindenképp megpusztul, csak az adatokat azért le szeretném menteni előtte, kérdés, mennyi időm lehet hátra. -
hocsa
csendes tag
Héten vettem egy egy új konfigot satas vinyóval.A régi 160-as és 80-as ata133as vinyóból csak a 160-ast látja az xp.Alaplapom asus m2n-x plus.Miért nem ismeri fel a 80as vincsit?
-
Zola007
veterán
Mondjuk most megnéztem és sebességbe úgy néz ki hozzák, amit kell: [2500YS] [6400AAKS]
Akkor mi a fenéért lehet, hogy a Sentinel sata I max sebességet ír ki hozzájuk, mikor a burstje is fölötte van? -
Zola007
veterán
Üdv evribodi!
Egy olyan problémám lenne, hogy szerintem az alaplapom lehet, hogy csak sata1-ben viszi a két wd vinyómat (250+640), amire most figyeltem fel.hd tune azt írja, hogy:
standard: Sata II
supported: UDMA Mode 6 (Ultra ATA/133)
active: UDMA Mode 6 (Ultra ATA/133)Sentinel --> ATA információk
Maximális UDMA átviteli mód: 150 MB/s (6)
Aktív UDMA átviteli mód: 150 MB/s (6)
[link]Help hogy mi a fene lehet vele?
Eddig csak Everestben meg HD tuneban nézegettem, Sentinelnél is csak ránéztem mndig az interfészre (Sata-II) és nyugodalom.
Most figyeltem fel rá, mikor végigböngésztem a Sentinel infolapjátZola
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,bár csak most figyeltem fel a dologra,nem tudom mióta csinálja a gép de a ház előlapján folyamatosan villog winchester féle LED,mintha dolgozna de semmi nem történik,nem fut semmi a háttérben.Ez mitől lehet?
-
VOid
tag
Sziasztok a tegnapi probléma sikeresen megoldódott, bár lehet h nem mindent csináltam tökéletesen mert most meg az a helyzet hogy az 500GB-os WD merevlemeznek van egy D: (erre raktam az új rendszert) és egy F: particiója, és a régi 160GB-os Samsungnak meg van egy C: és egy E: particiója. A számítógép kezelőben megnéztem azt írja hogy C: (rendszer),
D: rendszerindítás, na ezt nemtom miért így írja, lényeg az h windows cd nélkül a windows nem is indul el, windows cd-vel jön elő egy boot menü amivel 2 windows közül választhatok, ezt se értem mert a másik elvileg már nem működik, a bioszban prioritásnak természetesen a WD van elsődlegesnek megjelölve. Na lényeg az h hogy tudom elérni hogy windows cd nélkül elinduljon a gép és semmilyen boot menüben ne kelljen választanom? -
MmDorian
őstag
válasz
kételkedem #8036 üzenetére
-
MmDorian
őstag
válasz
kételkedem #8034 üzenetére
Ezek közül melyik kell nekem ?
-
MmDorian
őstag
Van esetleg valami tesztelő progi, ami megvizsgálja a vinyót ?
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Van egy WD Caviar 640Gb-m.
Bootolásnál, van amikor beindul van, amikor nem.Ez van XP-n és Vistán is, tegnap vittem át a haverhoz, nála ugyanezt csinálta. Mi lehet a baj ? Beszrt és kész ? Gari ? -
MaSzKa
senior tag
válasz
7Heads Drago #8028 üzenetére
milyen hdd ez?
nekem most a 2. HD642JJ samsung csinálja az 1. tökéletes volt soha ilyen hibát nem csinált
nincs kizárva, hogy kábelhiba vagy mivel nincs nálam hűtve és himuroban van
(#8018) -ra valaki pls
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago #8028 üzenetére
Ennek számomra nincs információtartalma.
Az egész oldalt/listát linkeld légyszi. -
7Heads Drago
veterán
HD Sentinel ezt írja ki:
[link]
Újra particiónáltam és leformáztam, de nem zárta ki.
Ötlet??????????????
A baj ott van, hogy eddig ezen volt az Xp-m és valamitől elszállt az egész fájlrendszer róla.
Az adatokat GetDataBack.For.NTFS.v2.30 -mal leszedtem már róla. 2 partició volt rajta és csak az első szállt el. Még szerencse, hogy most vettem egy másikat és így most arra tettem az XP-t. A vinyó kb 2-2,5 éves lehet, és garis még. -
VOid
tag
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy most vettem egy western digital 500GB-os winchester-t beraktam a 160gb-os samsungom mellé, windows szépen felismeri, eszközkezelőben látszik is a neve, azt írja jól működik, viszont a sajátgépben nem látom a + meghajtókat amiknek ott kéne lenniük. Csak C:, és D: van ez a samsung vinyóm két particiója. van vkinek vmi ötlete?
-
Blaze71
őstag
válasz
7Heads Drago #8020 üzenetére
Szerintem ha nem egy-két szektorról van szó, hagyd a fenébe, mert előbb-utóbb megadja magát. Ha garis, akkor inkább vidd vissza, ha nem, akkor meg úgyis régi darab lehet.
Azt hiszem, a HDD Sentinelben meg tudod oldani a SMART fül alatt, de lehet, hogy ott csak jelzi. Még sosem próbáltam, mert nekem automatikusan áthelyezte a rossz szektort a winyóm, aztán meg ment is vissza gariba.
HENE
Sok sikert, remélem összejön.
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago #8020 üzenetére
Kizárja magátol elvileg.
Low level formatot érdemes rajta csinálni a gyári tesztprogrammal(vagy akármivel), aztán HD Sentinellel megnézni mit ír. Vagy bármilyen SMART figyelő programban megnézni, hogy mennyi az érték a reallocated sector count-nál. -
7Heads Drago
veterán
Hi
Milyen progival tudok rossz szektort kizárni vinyón?
Érdemes-e vagy adjam vissza a tulajnak? -
Blaze71
őstag
Elvileg gyorsabb a lemezkezelés, ha AHCI-be állítod, mert nem kell teljes kört tenni a sávváltáshoz, hanem közben is képes rá. NCQ - Native Command Queuing!
Ezek szerint igazam volt, a SATA kezelést akartad átállítani. Amit az előbb is írtam, elindítod a gépet SATA - IDE módban és engedélyezed az AHCI-t. Itt a link:
http://lacy.hu/windows_vista/ahci_mod_sata_lemezen
Ha nem világos, akkor olvasd el ezt.
Remélem segítettem.
-
MaSzKa
senior tag
sziasztok ilyen problémám van nekem is
WD 10GB-os
WD 8Gb-os is ilyenhttp://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=29693
http://prohardver.hu/tema/120gb-os_maxtor_vinyo_hiba/hsz_1-50.html
Norton PartitionMagic 8.0
Init failed: Error 100
Partition table is badPTDD Partition Table Doctor 3.5
Cannot read MBR
-
HENE
aktív tag
válasz
Blaze71 #8016 üzenetére
Szia! Nálam a BIOS-ban 2 van:
IDE és AHCI. Most IDE-n van, ha átállítom, kiírja, hogy nem fog elindulni az oprendszer vagy újra kell telepíteni azt. És tényleg! Azaz el kezd tötődni, de fekete képernyő és újraindul a gép folyamatosan, azaz nem áll fel a Vista.
Tényleg: van értelme a AHCI módnak? -
Blaze71
őstag
Már bocsi, de Te a SATA kezelésről írsz? Ott 3 lehetőség van:
1: IDE
2: RAID
3: AHCIAz első az alapbeállítás, a második a tükrözés, vagy több lemez egy lemezként kezelése, a harmadik pedíg azt hiszem, hogy dinamikusan olvassa az adatokat, így sokkal gyorsabb az IDE beállításnál. Ha a feltelepített rendszerednél IDE beállítás volt, akkor engedélyezni kell az AHCI-t és újraindítod a Vista-t, amikor már a Bios-ban beállíthatod az AHCI-t és nem kell újratelepítened semmit. Ennyi.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
SATA HDD-vel kapcsolatban lenne kérdésem!
Adott egy Dell noti 160 GB Samsung HDD-vel. Korábban XP-volt rajta, ezért a BIOSban át lett állítva ATA üzemmódra. Nem rég feltelepítettem a Vistát, ami már tudná kezelni SATA-t, csakhogy a telepítés előtt nem állítottam vissza SATA-ra BIOS-ban. Ha most visszaállítom, értelemszerűen nem indul el a Vista.Van-e valamilyen mód a SATA üzemmódra történő átállításra, vagy csak a reinstall segítene?
Köszi!
-
liksoft
nagyúr
Akkor a keret vezetékezése és csatlakozói okoznak gondot a controllernek. A vezeték impedanciája megváltozik, és ezt a controller nem tolerálja. Próbáld másik, lehetőleg a legrövidebb kábellel. Ha így sem megy, akkor felejtsd el ezt a variációt, ugyanis stabilitási problémák lehetnek.
-
dany27
őstag
sziasztok
egy olyan gondom lenne hogy valamiért nem ismeri fel a rackben lévő winyómat a gép ha azon a szalag kábelen rajta van a DVD író is. De ha csak úgy naturon rack nélkül fel akasztom az író alá akkor minden jól működik! Mi lehet a gond?
Jah ez az alaplapi ICH7 chipset által adott IDE csatin van. Ha ITE-re rakom akkor megy az író is meg a rack is egy kábelen faxán! -
peti1616
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne hogy a 250Gb-os Samsung winyom egyszer csak elkezdett kattogni, és ha bent van a gépbe nem bootol be a windows. Ezzel lehetne-e vmit kezdeni vagy teljesen vége van. És a rajta lévő adatok közül vmit még meg lehetne menteni?
Előre is kösz. -
lúzer
veterán
Üdv
sürgős:
Ugye attól nem lesz baja egy vinyónak, ha csak az adatkábelt húzom le róla?
Csak ideiglenesen, 1-2 órára max.
Gondolom nem de azért megkérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest