- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
tothjozsi96 #36299 üzenetére
Bélyeg, bogyó, laszti, mariska. Kinek mi.
Amúgy gondolom akármilyen mechanikai probléma is akár.
Nálam régebben pl volt hasonló mikor eszetlenül többféle terheléssel kínoztam winyót. (nagy másolás plusz vidmegnyitás, stb)
Továbbá 2100+ power on time-odra van 250 park. Az nudli nagyon.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
tothjozsi96 #36297 üzenetére
Torrent alatt garantálom hogy nem parkol egy winyó sem. Nem érnek rá.
-
lacy027
tag
válasz
tothjozsi96 #36290 üzenetére
(Ha nálam állítani kell, akkor Rufus-al csinálok egy indítható DOS pendrive-ot majd rámásolom a wdidle3.exe fájlt, fél perc alatt megvan.)
A parkolás értéke teljesen normális, semmi gond vele, visszaállíthatod az eredeti értékre. Szerintem a két hibás szektornak is lehet köze hozzá.
Hangos vagy halk kattanás? Mennyire gyakran csinálja? (Pár másodpercenként, percenként stb?) Motorleállás van vagy csak kattogás?
Próbálj másik csatlakozóról áramot adni és szintén próbaképp cserélhetsz SATA kábelt. -
tothjozsi96
addikt
válasz
lacy027 #36289 üzenetére
Köszi a segítséget!
Lefutattam de az nem jött be amit írtál vagy nem volt jó az az exe fájl.
Pedig IDE-be volt rakva.
Most is azon van amúgy vagyis azon volt alapból.
De átállítottam az időt 300-ra de így is kattog.
Ezzel csináltam amúgy.
http://www.youtube.com/watch?v=J2eYyRI_F98Üdv!
Kattintsatok rá, nagyítható!!!
-
lacy027
tag
válasz
tothjozsi96 #36280 üzenetére
-
Frod
addikt
válasz
Saltwater #36277 üzenetére
Természetesen egyetértek veled, olyan kaliberű fontos adat, mint diplomamunka - munkához kellő adat, vagy pótolhatatlan dolog nincs rajta, de nem is lesz ezek után - vagy még pár helyen, felhőben, pendrive, másik hdd esetleg.
Mindössze csak arra akartam rámutatni, hogy lehet bármilyen drága/jónak mondott/új a hdd az ördög sosem alszik.@pjen: természetesen garis, még 4,5 év van rá - nemrég vettem, csak ugye 1 bad sector még nem garis feltétel, továbbá a bolt ahol vettem megszűnt januárban végleg
-
flash-
veterán
mi gond lehet? hdd sokat tölt windows indításánál is 1.5 perc helyett 4-5 perc mire betölt minden.
oprendszer: Windows 7 x64 home premium sp1
CPU típusa DualCore Intel Pentium G840, 2800 MHz (28 x 100)
Rendszermemória 3792 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
DIMM1: Kingston 9905402-416.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
DIMM3: Kingston 9905402-416.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)3D gyorsító Intel HD Graphics 2000
Lemezes meghajtó WDC WD5003ABYX-01WERA0 (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)ötlet?
hdsentinel nem lát hibát, hdd nem töredezett, indításnál csak a legfontosabb programok futnak
vírus spyware nincs. -
tothjozsi96
addikt
Heló!
Van egy 1TB-os WD vinyóm, WD Caviar Blue.
A nyár elején vettem működik meg minden de egyszerűen kattog így össze vissza.
Mi lehet a baja?Üdv!
-
Phvhun
őstag
Van valami "Milyen HDD-t Vegyek" topic, vagy különösen ajánlott kategóriás 500 Gigás hdd?
-
Saltwater
aktív tag
Természetesen nem. Mint írtam, pár hibás szektor még nem okoz nagy galibát, a gyártósorról lekerülő merevlemezeken is van hibás szektor ami a P-list-be kerül be. Az is kérdés hogy a hibás szektor a lemez melyik területén van. Nekem is van bent az egyik gépemben olyan amin 6 hibás szektort ír, de semmi pótolhatatlant nem tárolok rajta, de igazából a pótolhatatlan dolgokat egyébként is több helyen kell tárolni, hiszen szerintem minden merevlemez a rajta tárolt adatokra nézve egy időzített bomba. Ha pont mondjuk az MFT sérül meg hibás szektor miatt, akkor például egy könyvelő nem biztos hogy vissza tudja hozni az adatokat (remélem nem sértettem meg egy könyvelőt sem)
-
jilian
addikt
válasz
Mezga Aladár #36270 üzenetére
Közben én is utána jártam.
Ahogy írtad, úgy van -
Frod
addikt
válasz
Saltwater #36269 üzenetére
Azért remélem nem ennyire árnyalt a kép, mert nekem a 4 hónapos, teljesen korrektül használt, óvva vigyázott HDD-n is lett egy bad sector, amin nem segített, se a lemezfelület újraírása, se a mély-formázás.
Igazából nálam is áthelyezte a tartalék részre, szóval remélhetőleg 1 db bad sector nem a világvége.
-
Saltwater
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #36270 üzenetére
-
Saltwater
aktív tag
-
jilian
addikt
Szeretném eladni az egyik winyóm, de van rajt egy hibás és egy gyenge szektor.
A vevő (és most már én is) kérdezi, hogy ez okozhat-e valami hibát a későbbiekben?
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Van egy Toshiba laptop hdd-m.
Ki van véve.
Segítsetek hogy milyen kábellel tudom összekötni az asztali gépemmel,hogy leszedjek róla egy pár adatot.
Van rajta usb,usb3,esata,sata3.köszi előre is.
-
Saltwater
aktív tag
válasz
bigdady #36263 üzenetére
Azt írtad, hogy a BIOS egyszer látja, egyszer meg nem. Mivel a BIOS közvetlenül bekapcsolás után érzékeli (vagy nem) a merevlemezeket, feltételezem akkor még nem meleg a kis noti meghajtód.
Remélem nem butaság ami még eszembe jutott....
A 3.5-es meghajtók fejszerelvény mágnese olyan erős, hogy ha egy fémdarabot teszel a merevlemez tetejére ahol a mágnes is van, akkor azt odavonzza. Szóval az jutott eszembe, hogy ha közvetlenül a noti meghajtó alatt volt a 3.5-es meghajtód, akkor annak mágnese okozhat a közvetlenül fölötte csücsülő noti winchesternek olvasási gondokat. Például közvetlenül bekapcsolás után nem tudja beolvasni a rendszer területet, mert az alatta működő 3.5-es merevlemez "eltéríti" a 2.5-es merevlemezről olvasott mágneses adatokat. -
bigdady
nagyúr
válasz
Saltwater #36260 üzenetére
Erdekes mert ala szereltem egy 3.5-es vinyót ami meg forro es szerintem tulhevithette mindig egy ido utan. Most szetszereltem es elraktam onnan alola a masik hdd t es jó megint. Lehet a melegtol volt? Mobil hdd nem szereti annyira? Masik mondjuk ehhez kepest forro (wd red)
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van egy htpc-m amiben van egy wd blue barracuda 2,5-es notebook hdd. Most többször huztam le és fel sata-ról mert másik hdd-t szerelek a gépbe (wd red) és egyszer csak bedobta az unalmast a kicsi és a bios egyszer látja egyszer nem. Ha látja akkor érzékeli hogy valami rá van dugva de nevét sem irja, üresen hagyja és azt irja rá 0 Gb. Hiába cserélgetem a satát. Pedig vissza akartam üzemelni erre a win-t mert wd red-del hangos az egész ház, kerreg az egész.
Kuka a kis hdd? -
HunFly
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #36257 üzenetére
Köszi!
-
Szabaka
tag
Sziasztok!
Mivel nagyobb kapacitásra váltottunk adatmentés tekintetében felszabadult jónéhány DELL PowerVault rd1000-es 500 GB-os adatkazettám...
Kérdésem lenne, hogy van-e rá mód, hogy valamilyen életet leheljek beléjük egy szabványos asztali PC-ben, vagy laptopban?
BIOS password protected-nek látja, de szerintem másról lesz szó...Akinek van hasonló tapasztalata, az kérem írja meg... (nem szeretném kidobni őket)
Köszi!
-
-
HunFly
csendes tag
Sziasztok! Van egy régi Packard Bell Laptopom, Van benne egy Seagate 160 gigás sata 2-s HDD-m, és a HD Sentiel ezt írja: [link]
Kérdésem: Milyen programmal tudom ( egyáltalán lehet e javítani ) a bad sectorokat ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Ha az energia gazdálkodásban beállítom hogy a HDD 20 perc helyett 1 vagy 5 perc után kikapcsoljon akkor ez ront a HDD élet tartalmán.Zavar,hogy egyfolytában pörög.Az OP SSD-n van. -
tomp
félisten
Egy Sharkoon SATA Quickdeck Pro-ban használok egy Samsung EcoGreen merevlemezt. Tegnap a bekapcsolás után 5percel folyamatosan lecsapta a merevlemezt a dokkoló. Felpörgött, kattant, leállt. 4x ismételte meg azután már nem indult el a merevlemez(gondolom valami védelem aktiválódott) csak villogott a led. Lekapcsoltam, kivettem a merevlemezt, kábel ki-be, vinyó vissza majd bekapcsolva gond nélkül elindult. Amikor lecsapta egymás után többször akkor a laptop kijelzője is megvillant.
Most csak 39-40MB/s-el tudok írni/olvasni vele amikor eddig 102MB/s is volt. Mi okozhatta/okozhatja a hibát? Ha terhelem a merevlemezt(hdsentinel->véletlen elérési teszt) nem kapcsol le, rendben csinál mindent. A felület tesztnél is 39-40MB/s-el olvas végig, miközben eddig 102-103MB/s volt. -
Frod
addikt
Na, ha valakit csak érdekességképpen érdekel a sztori vége, akkor leírom:
miután jelentkezett rajta a bad sector, letakarítottam róla mindent, átküldtem a Sentinel lemezfelület újrainicializáló tesztjét egyszer, majd a HDD Low Level Format progiját mégegyszer.Az eredmény:
- a kondíció javult 1%-ot (így visszament 99-re)
- a Smart-on belül a 197-es sor a "current pending..." az visszaállt 0-ra
- a 198-as "javíthatatlan, off-line sector" szám pedig ennek ellenéri is maradt 1-enBár ez lehet nem is jelent semmit igazából, az önteszt mindent rendben talál, amikor pedig lefutott a Sentinel tesztje az is kiírta, hogy minden blokk jó, és nem talált hibát. Mindenesetre érdekes.
-
moonguru
őstag
-
Saltwater
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #36245 üzenetére
Táp ellátás?....tippelek.
-
Sziasztok, van egy régi 250-es Samsung winyóm, SP2504C típusú. A problémám a következő: Sem az előző (Gigabyte G31M-S2C), sem a mostani (Asrock H61M-HVS) alaplapom nem kezeli, nem látja, nem ismeri föl egyáltalán, BIOS-ban sem látszik. Külső USB-s rackekben pedig szépen fut. Jó lenne még valamire, sajnálom a műhelyben porosodni, mi lehet az oka? Tapasztaltatok már hasonlót?
-
banan01
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! külső winyóval valamit csináltak a fiaim, mert ha rádugom a gépre, felpörög, ég a piros lámpa, majd később villog éa a gépet lefagyasztja XP-n is Win7-en is, z ubi meg nem is látja!
-
Saltwater
aktív tag
válasz
Smartone #36237 üzenetére
Bootold be a géped egy másik winchesterről vagy pendrive-ról, és mentsd le az adataid a 80 GB-osról GetDataBack programmal a másik winchesterre, majd töröld a partíciókat, hozd létre az újat, telepítsd a Windows-t és a régi adataid amit a másik winchesterre kimentettél, töltsd vissza.
-
Saltwater
aktív tag
válasz
kalixx1 #36235 üzenetére
Ha az Asrock lap ezen típusánál ez ismert probléma, akkor ha nincs BIOS frissítés, cseréld vissza a lapot (ha még lehet).
A SATA winchesterek természetesen alkalmasak a HOT SWAP-ra, azonban megfelelő tápellátás is szükségeltetik hozzá. A merevlemez elektronikai alkatrészei nagyon érzékenyek, és egy kisebb feszültségugrás is alkalmas lehet arra, hogy valamelyik alkatrészt elvigye. Külső tápellátás (nem gagyi) viszont jó lehet, inkább az mint a lehúzogatós dugdosós megoldás. -
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Egy Samsung 1.5TB HD153WI-vel lenne problémám a HD Sentinel nem ír ki szektor vagy felpörgési hibát, de a kondíció csak 9% ez kuka lesz? Minél előbb mentsem le az adatokat?
Régebben volt olyan mikor megakartam abban meghajtóban nyitni valamit, kellett várni egy darabig és olyan volt mintha akkor pörgött volna fel. -
Csabi1984
addikt
válasz
Smartone #36237 üzenetére
Szia szerintem eltűnt a partíció azon része ezért dob kék halált. Sajnos fagyáskor ha szabálytalan módon kikapcsoljuk érhet meglepetés bennünket. sikerült oly módon megcsinálni, hogy kivettem majd rákötöttem a számítógépre és kiírta,"hogy hibás a kötet szeretné javítani"? Igenre mentem és jó lett. De sajnos ez változó
-
Smartone
újonc
Sziasztok,segitség kellene. Wan egy 80 GB ATA HDD - m,SEAGATE! Az a szitu vele hogy ma be akartam kapcsolni a gépem,és non-stop kék halált vágott ki. Ez még mind oké,a Windows-om be döglött rajta,el inditottam a WINDOWS XP telepitést,bioszból. És az a helyzet hogy mikor oda ért ahhoz a részhez ahol a particiókat kell be állitanom,csak 32 GB van a HDD - n! 50 GB eltünt,nincs, kész, vége.
Van csak 32 GB,és tudjátok az a 8 MB amit nem birsz particionálni! Ha valaki tud segitsen,hogy meg tudjam hova tünt el az - az 50 GB. Mind ha nem is létezne rajta,vagy mind ha ki lopták volna belőle.
Aki tud segiteni kérem irjon IDE: https://www.facebook.com/erno.mester.5 ,,ELŐRE IS KÖSZI SZÉPEN,,
-
kalixx1
csendes tag
válasz
Saltwater #36234 üzenetére
Azt már próbáltam, hogy másik tápkábelt adok neki és nincs változás bekapcsoláskor nem indul el és ehhez szólj hozzá:
Ha lehúzom az adat kábelt még bekapcs. előtt akkor elindul (persze aztán értelemszerűen csatlakoztatni kell az adatkábelt megint), de ha rajta van az adatkábel még bekapcs. előtt akkor nem.Tehát tényleg az alaplap mondja meg neki, hogy te most elindulhatsz-e vagy sem csak nem értem miért és mit lehet tenni ellene.
Meg az sem érhető, hogy a 2tb vinyót sem mindig látja bekapcs. után (ami ugyan mindig beindul) és ezért jön a nincs os a gépen hibaüzenet. Majd egy ctrl+alt+del után már látja és megy.Amúgy utánajártam és úgy néz ki ASRock extreme 3 és 4-s lapoknál időnként eltűnnek a vinyók, általában ssd-k, de találtam panaszt ahol hdd-re is írták. Gondolom én is belefutottam ebbe. ASRock nem kommentálja az esetet és senki sem tud semmit...
Amúgy miért nem tehetem meg a menet közbeni leválasztást és csatlakoztatást? A Sata meghajtók alkalmasak a hotswap-ra nem?!
Vagy miben különbözik egy külső hdd-től ahol a rack saját tápját kapcsolgathatom ki-be?Arra gondoltam, hogy összeközösítem a két 0-t egy kapcsolóra és azt kikapcsolt állapotban kapcsolom be a gépet majd rögtön utána a kis kapcsolót is felnyomom. Ez rossz ötlet?
-
Saltwater
aktív tag
válasz
kalixx1 #36233 üzenetére
Egyértelműen érintkezési hiba lehet. Először ellenőrizd a merevlemez csatlakozóit, mérd meg műszerrel, hogy a tápcsatlakozásának minden forrasztása érintkezik-e a merevlemez alaplapjával, ellenőrizd a táp és a számítógép alaplapjának csatlakozóit, esetleg a nem mindig induló merevlemezedre dugj másik tápcsatlakozót. Ha eddig működött és a szerelés óta instabil, akkor szerintem valami rosszul van összedugva, vagy szereléskor valami sérülhetett.
Még egy jó tanács: Működés közben ne húzogasd a merevlemez tápját, mert hazavághatod a merevlemez elektronikáját, vagy a fejszerelvény előerősítőjét, és zsebbenyúlós lesz az adatmentés.... -
kalixx1
csendes tag
Az egész gép+minden tartozék egy szünetmentesbe van bedugva ami jelzi (nagyjából) a fogyasztást és kb ugyanott van a két gép. +a monitort is kicseréltem x2,5 nagyobbra. Tehát összességében a fogyasztás ami a pc-t illeti még csökkent is.
-
kalixx1
csendes tag
válasz
liksoft #36230 üzenetére
Alaplap: ASRock 970 Extreme 4
Cpu: Amd Phenom II X4 965 (3,4 GHz)
Ram: 8Gb DDR 3 1866 (1600-n kéne mennie, de auto 1333-ra tette én meg egyenlőre hagytam)
Gpu: GTX 760 2 GbNincs tuning.
Nem tudom mikori a táp, dehát chieftek, az minőség.Nem hinném, hogy kevés lenne a táp. 1 videókártyás rendszerhez elég a 650W, és van tapasztalatom milyen az ha kevés/rossz a táp; pl.: random menet közben ki-be kapcsolgatnak a hdd-k (de bekapcsoláskor mindig felpörögtek még rossz táppal is) és a gép is véletlenszerűen újraindul, főleg terhelés alatt. Én meg vasárnap 8 órát játszottam és teljesen stabil a gép. +megmértem terhelés közben és megvan a 12 és 5 volt a vinyókhoz. Mégsem indul el az a vacak magától.
Most cseréltem amúgy alkatrészeket.
Az előző gép:
Ugyanez a táp.
GA-MA790X-DS4
Ugyanez a cpu.
4Gb DDR 2 800
GTX 260 896 Mb.
Ugyanezek a vinyók.Minden rendben volt.
-
Eagle25
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #36168 üzenetére
Köszönöm a választ! Ezek linkek hasznosak voltak, meggyőzőek. Nem használom többé ezt a WD wincsit, ha csak a casht valahogy ki nem lehetne iktatni, jumperrel, forrasztással, lábelvágással...adattárolásra még jó lehet úgy is.
Garanciázni biztos nem viszem, már vagy 8 éves szegény. -
liksoft
nagyúr
válasz
kalixx1 #36229 üzenetére
Szia!
Vagy a táp kevés neki. Nem írtad le a teljes konfigurációt, és nem az alaplap az ami a legtöbbet eszi. Tuning van-e, valamint milyen idős a tápegység. Gyakorlatilag minden műszaki adat kell a hibakereséshez.
U.i.: Nem én fogok válaszolni, mert a terhelési értékeket nem ismerem, ebben nincs gyakorlatom, de azt tudom, mi hiányzik egy közelítő válaszhoz.
-
kalixx1
csendes tag
Még azt hozzátenném, hogy bekapcsolás után időnként nem boot-ol a rendszer hanem azt írja nincs os telepítve. Egy ctrl+alt+del után pedig megy. Az os az 2tb-s hdd-n van.
Újraindításkor nincs probléma, csak bekapcsoláskor.Tehát valami nem szuperál rendesen ezzel a BIOS-al.
-
kalixx1
csendes tag
Hali!
Alaplap: ASRock 970 Extreme 4
Táp: Chieftek 650WHDD-k fixen rákötve:
WDC WD2001FASS 2 tb
Samsung SP2504C 250 gb
Samsung HD103SJ 1 tbElső bekapcsoláskor mindhárom hdd elindult és minden rendben is volt.
Azóta viszont csak az első 2 pörög fel bekapcsoláskor.
A 3. nem pörög fel és értelemszerűen nem is látja a BIOS/Win7. Újraindítás sem kelti életre.Az egyetlen módszer az 1 tb indításához az, hogy bekapcsolás után lehúzom a tápegységről majd újra csatlakoztatva felpörög és megy rendesen.
A gép teljesen stabil terhelés alatt is.
Szerintetek mit lehetne tenni?
Egyáltalán miért az alaplap dönti el, hogy elindulhat-e egy hdd vagy sem? Ha egyszer kap áramot akkor az lenne a minimum, hogy felpörög nem? -
Frod
addikt
Na ez jó, amit éjjel még teljesen rendben talált az már reggel úgy nézett ki, hogy a kötetek között nem mutatta a 320-ast (valamikor az éjjel folyamán dobhatta le, mert a gép végig ment a read-test miatt) és este - a hibaüzenet ellenére is - de ott volt még.
És felkínálta az újbóli formázást...ma délután újra megpróbálom... -
Frod
addikt
Na ez most jópofa: megcsináltam a 320-as Seagate-en a destruktív írás tesztet, ami hiba nélkül lefutott, majd utána megformáztam a Win7 kezelőjével.
Teljesen jól lefutott, egészen a végéig amikor kiírta "A formázás nem sikerült" - annak ellenére, hogy mindenhol kifogástalan állapotot írt róla mind a Sentinel, mind a Lemezkezelő. Ez most akkor így mi??? -
Frod
addikt
Ha a destruktív, HDD Sentinel féle írás-teszt lefut egy merevlemezen, akkor utána van vele teendő?
Teszem azt újra kell formázni megint a Lemezkezelés alól, vagy már lehet használatba venni a sikeres teszt után? -
Frod
addikt
válasz
VegyesTamás #36219 üzenetére
Nem lehetne, ezt én is hasonlóan gondolom, csak hogy az üzlet meg tuti nem fogja így gondolni, 1 bad sectronál nem nem fognak bevenni cserére semmit
(Plusz az is ott van, hogy vagy 600 GB adat vanrajta , és bajosan tudnám csak most máshová másolgatni a dolgokat + a teljes Steam mappa is rajta van - igazi first world problem)
-
Frod
addikt
válasz
VegyesTamás #36215 üzenetére
A Win7 teljes formázása sem pár mp, a 320 gb-ot törölgette vagy fél-1 órán át.
De egyébként ha már most pont aktív a fórum feltenném másik kérdésem is:
Az alig 3-4 hónapos Western Digital Caviar Black 1 TB tegnap összeszedett valahonnan egy bad sectort, és máris 98% az állapota csak!
Így, hogy most mentesítem a torrent (ezáltal a folyamatos adatírás) alól, várható, hogy stagnálni fog ez a szám, vagy innen ez már csak egyre rosszabb lesz?
Kicsit durva, hogy ezt mondják a legprémiumabb vinyónak így az alsó kategóriában erre tessék... mindössze 31 napot ment még csak. -
pjen
félisten
válasz
VegyesTamás #36215 üzenetére
Biztosan igazad van,ebbe sosem gondoltam így bele.Vagy másfél éve SSD t használok azóta nem formáztam csak pen-t.
-
Frod
addikt
Régi rendszer merevlemezemet most át szeretném tenni a mostani új konfigba sima adattárnak, torrent vinyónak. Egy Win7 alatt elvégzett teljes formázás elegendő a használatba vétel előtt, vagy van esetleg még valami javallott teendő?
(Hdd Sentinel alatt esetleg egy destruktív írás teszt?) -
-
ggg666
őstag
Gondolom neked kell visszaküldeni nekik.
Itt próbáld meg:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest