- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saltwater
aktív tag
Természetesen nem. Mint írtam, pár hibás szektor még nem okoz nagy galibát, a gyártósorról lekerülő merevlemezeken is van hibás szektor ami a P-list-be kerül be. Az is kérdés hogy a hibás szektor a lemez melyik területén van. Nekem is van bent az egyik gépemben olyan amin 6 hibás szektort ír, de semmi pótolhatatlant nem tárolok rajta, de igazából a pótolhatatlan dolgokat egyébként is több helyen kell tárolni, hiszen szerintem minden merevlemez a rajta tárolt adatokra nézve egy időzített bomba. Ha pont mondjuk az MFT sérül meg hibás szektor miatt, akkor például egy könyvelő nem biztos hogy vissza tudja hozni az adatokat (remélem nem sértettem meg egy könyvelőt sem)
-
Frod
addikt
Na, ha valakit csak érdekességképpen érdekel a sztori vége, akkor leírom:
miután jelentkezett rajta a bad sector, letakarítottam róla mindent, átküldtem a Sentinel lemezfelület újrainicializáló tesztjét egyszer, majd a HDD Low Level Format progiját mégegyszer.Az eredmény:
- a kondíció javult 1%-ot (így visszament 99-re)
- a Smart-on belül a 197-es sor a "current pending..." az visszaállt 0-ra
- a 198-as "javíthatatlan, off-line sector" szám pedig ennek ellenéri is maradt 1-enBár ez lehet nem is jelent semmit igazából, az önteszt mindent rendben talál, amikor pedig lefutott a Sentinel tesztje az is kiírta, hogy minden blokk jó, és nem talált hibát. Mindenesetre érdekes.
-
Frod
addikt
Na ez jó, amit éjjel még teljesen rendben talált az már reggel úgy nézett ki, hogy a kötetek között nem mutatta a 320-ast (valamikor az éjjel folyamán dobhatta le, mert a gép végig ment a read-test miatt) és este - a hibaüzenet ellenére is - de ott volt még.
És felkínálta az újbóli formázást...ma délután újra megpróbálom... -
Forza_JUVE
aktív tag
Én a helyedben bemennék, és ha a vinyót nem is, - még a végén sittre kerülnék - de valamit tuti h hozzájukb*sznék!!! Ez a hülyének nézés tipikus esete, és ilyenkor nincs pardon!
Én tegnap jöttem a szervizből, gariba cserélt vinyóval ... remélem nem jutok a Te sorsodra, mert akkor a 2x1500 Ft benzinpénzt is leverem rajtuk, amin be- meg hazavittem a gépet. Mellesleg én "csak" 2 hetet vártam a vinyó cserére, pedig mielőtt bevittem én itthon 15 perc alatt kiszedtem ...
Manapság már mindenhol átb*sszák az embert!!!
Bocs, kicsit felhúztam magam az esetedet olvasva ...Sok sikert!!!
-
Frod
addikt
No, bekerült garisan a boltba, azt mondták 2-3 hétnél hamarabb ne is várjam, elő a türelemmel!
Két kérdésem lenne még hirtelenjében:
1, Az állandó torrentezés mennyire visel meg egy HDD-t? Gondolok itt arra, hogy a merevlemez akár napi több GB-nyi adatot is ír magára. (Pl: egy 1 TB-os esetén célszerű leválasztani egy partíciót neki, és csak oda szedni, hogy legalább csak egy kis része legyen kitéve terhelésnek, vagy tökmindegy neki és maradhat egyben?)2. 120 GB-os SSD (ami rendszer egyben) mennyire csípi a torrentezést? Valahogy most annyira figyelni fogok minden alkatrészre, hogy nincs szívem kitenni egyelőre annak, hogy töltsek rá.
Ha minden jól megy majd, akkor a régi 320-as Samumat kikapom az előző gépből ahol az volt a mindenes (rendszer+tárolás+játék) és itt egybeformázom only torrentezésnek, de ehhez előbb meg kell várnom a garis mostanit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest