Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ggg666
őstag
Gondolom neked kell visszaküldeni nekik.
Itt próbáld meg: -
_DiEGO_
őstag
A bordát sűrített levegővel kifújtam,
Oksa , akkor van még levegőd
no én azt is megszoktam tenni ha nem szedem le a hűtéskomplexumot , hogy : ventit lefogva kintről fuvatok befele <<<<-
Nemcsak kifele ->>>> mert hiába nagyobb nyomás , nem mindig tudja kinyomni kacatokat onnan és valamerre távoznia kell hőnek ... próbáld csak meg . Vagy ha belevilágítasz LED-lámpával a coolerbe , akkor kívülről átkell látnod a bordázatonDe talán esetedben a vinyó lesz a ludas
-
_DiEGO_
őstag
OK , az ott a HDD takaró ... azaz a HDD lapul meg benne ...
ezért mondtam , hogy vedd le a tetejét és kézzel nézd meg , tapintsd meg , hogy nem-e nagyon forró ? lehet hogy van némi mechanikai gondja és emiatt melegszik nagyon .2db csavar le , V alakban felállítod és kapcsold be ... meghallod hogy indul HDD ... kézzel méred a melegedését ... azt majd mondod mit tapasztaltál .
-
_DiEGO_
őstag
A radiátor elől kiszedted az összegyűlt maszadékot ? összeáll mint atom azt hiába pörög venti - nem tudja hűteni azt ... azaz radiátoron keresztül nem tud távozni a hő !
Ha ellenben érezhetően fújja kifele a hőséget , akkor másfele kell nézni a problemát ... működés közben megkellene tapogatnod ...
-
djculture
félisten
Úgy kell megnézni hogy megpörgeti az ember óvatosan és ha 1-2 teljes fordulatot se tesz meg, egyböl megáll, akkor szorul és emiatt nem tudja felvenni a megfelelő fordulat számot üzem közben sem. Tsztitani meg a kimeneti nyilásokat kompresszorral kell vagy sűrített levegővel, mert nem ér semmi más módszer csak ideiglenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged