Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalixx1
csendes tag
válasz
Saltwater
üzenetére
Azt már próbáltam, hogy másik tápkábelt adok neki és nincs változás bekapcsoláskor nem indul el és ehhez szólj hozzá:
Ha lehúzom az adat kábelt még bekapcs. előtt akkor elindul (persze aztán értelemszerűen csatlakoztatni kell az adatkábelt megint), de ha rajta van az adatkábel még bekapcs. előtt akkor nem.Tehát tényleg az alaplap mondja meg neki, hogy te most elindulhatsz-e vagy sem csak nem értem miért és mit lehet tenni ellene.
Meg az sem érhető, hogy a 2tb vinyót sem mindig látja bekapcs. után (ami ugyan mindig beindul) és ezért jön a nincs os a gépen hibaüzenet. Majd egy ctrl+alt+del után már látja és megy.Amúgy utánajártam és úgy néz ki ASRock extreme 3 és 4-s lapoknál időnként eltűnnek a vinyók, általában ssd-k, de találtam panaszt ahol hdd-re is írták. Gondolom én is belefutottam ebbe. ASRock nem kommentálja az esetet és senki sem tud semmit...
Amúgy miért nem tehetem meg a menet közbeni leválasztást és csatlakoztatást? A Sata meghajtók alkalmasak a hotswap-ra nem?!
Vagy miben különbözik egy külső hdd-től ahol a rack saját tápját kapcsolgathatom ki-be?Arra gondoltam, hogy összeközösítem a két 0-t egy kapcsolóra és azt kikapcsolt állapotban kapcsolom be a gépet majd rögtön utána a kis kapcsolót is felnyomom. Ez rossz ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Formula-1
- Tudományos Pandémia Klub
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő