- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34299 üzenetére
Persze hogy bezavarhat ha pl lecsatlakozik meg fel az ilyesmit nem szokta szeretni az oprendszer egy fix merevlemeznél..
Egyébként még mindig veszi mindenki ezeket a tiz fillért se érő hitachikat hiába irok meg mondok én bármit...Olyan mumus lett ez már 3,5 vinyóban mint a kék matricás kodegenHavernál egy hónap allatt tizenvalahány ezer rossz gyűlt össze annyi isten a cucc.
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Olyan van, hogy Windows indításánál bezavar az elromlott HDD?
Egy hete WD Redről megy a Win, a döglődő Hitachiról meg másolgattam át a dolgokat, illetve formáztam utána, ilyesmi.
Tegnapig semmi gond.
Egy órája bekapcsolom a gépet, a Win nem tölt be... Baromi ideges lettem, de mondom: lecsatlakoztatom a hibás Hitachit, hátha történik valami... És igen: a Win most simán megy a Redről. Úgy tűnik, a Hitachi okozott zavart, hiába nem róla megy a rendszer...Szerintem most már végképp kinyúlt, mert eddig nem csinált ilyet.
-
-
-
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Acer 5742ZG P623G64MNOlyav problémám volt ma a laptopommal, hogy letöltés indításakor ( torrent ), a gép egyszerűen nem reagált semmire .
Az egér mozgott, minden futó alkalmazás között lehetett váltani, de új programot nem lehetett beindítani .
Majd kb egy perc múlva "reccsenés / kerregés/ flexkorong " hang után minden összevissza kattogtasbó a programok elindultak.
A gépből gyilkos hangok jöttek, véleményem szerint a HDD felől .A gépet áramtalanítottam , vészleállítottam, majd eljöttem dolgozni .
2000 óta foglalkozom gépekkel, mondjuk ez az első laptopom, de ilyet még nem halottam .
A kérdés :
Ez volt a halál vagy csak döglődés ?
Mire számíthatok ?
A vinyón kívül lehetett -e más is ?Előre is köszönök minden hozzászólást .
-
djculture
félisten
válasz
Doma88 #34292 üzenetére
Az EZRX green sorozat az egy fillért nemér mert az olcsósított széria, a EZEX meg blue sorozat abból csak az 500gigás a jó a többi folyamatosan termeli a hibás szektorokat, nem jó minőség egyik sem.
EFRX meg red sorozat, folyamatos üzemre van tervezve nagyobb terhelést is kibír, sokkal nagyobb üzemidőt bír ki meghibásodás nélkül mint a green vagy blue. -
Doma88
tag
Miben különbözik az EZRX és az EZEX egymástól? Ezek egy árban vannak az EFRX meg 4000-el drágább.
-
djculture
félisten
válasz
Doma88 #34290 üzenetére
Attól függ méretben mekkorát akarsz, ha 500gigás akkor wd500aakx (ez jó mindkettő célra) ha 1T a cél és adattárolás csak akkor WD10EFRX ha a vinyórol menne az oprendszer akkor WD1002FAEX. Ezekkel nincs szivás garantáltan. A seagate a következő szint árban és minőségben is(Seagate Barracuda 7200 1TB (ST1000DM003) , van velük probléma de még mindig jobb minőségüek mint a toshiba viszont árban nem sokkal drágábbak
-
Doma88
tag
WD megéri? Vagy milyet ajánlsz?
-
djculture
félisten
válasz
Doma88 #34288 üzenetére
Inkább fizess rá némi pénzt de toshibát elkell felejteni. A toshibának a wd a legalsó kategóriás 3,5 termékeket előállító hitachi gyárat adta át. Ezeknél már a lemez kiegyensúlyozása sincs meg csinálva normálisan,mert sok pénzbe kerülbe, a pdf-ben olvasható is hogy a gyári tűrés tizszer nagyobb mint egy normális vinyónál. Ahogy éppen sikerül legyártani olyan lesz. Minősége nullával egyenlő, csak hát ugye egyesek istenítik mert épp olyat fogtak ki ami akkor épp teljesitette a gyártás minőségi minimális elvárásait..
-
Doma88
tag
válasz
djculture #34286 üzenetére
Most átdugtam a tápkábelt, bekapcsolásnál ugyanolyan hangja volt mint az előbb, elkezdtem lementeni az adatokat és most elhallgatott. Olyan hangja volt mintha a lemez nem lenne jó helyen és a fej karcolja. Mindenesetre viszem vissza, aztán veszek egy WD-t vagy hasonló kalibert mert nem akarok megint szopni. <_<
-
Luigi26
tag
Sziasztok!
Van egy wd my passport 500gb-s külső winyóm. Múlt pénteken még simán működött, de ezen a héten már nem ismerte fel a windows. Világít is és a hangja is olyan, mint volt. A windows-nak is feltűnik, hogy külső eszközt csatlakoztatok, de a sajátgépben nem jelenik meg és a sentinel sem tudja megmutatni mennyi szabad hely van rajta. Azt viszont jelzi, hogy szerinte 99%-os. A google csak szoftveres megoldásokat javasol (illesztőprogram újrapakolása, registry-ben turkálás) de 3 gépben is próbáltam és sehol sem működött, így nem hiszem, hogy ilyesmi segítene.
Mi lehet a baja? -
Doma88
tag
Táp 500W, van benne egy EP43-S3L, HD4850, 4GB DDR2 RAM, Intel E7300, 2 SATA-s vinyó, 1 DVD író. Ezt simán bírnia kellene, nem?
-
Doma88
tag
Kicseréltem a rossz a Toshibát egy újra, nem volt vele probléma, szépen felmásoltam a dolgokat, HDD Sentinel is 100% ír rá. Ment is 2 napig, most meg ilyen furcsa hangot ad ki magából egyszer hangosabban utána halkabban. Valszeg felpörög de a HDD Sentinel nem ír semmit rá meg eddig nem is jelentkezett ez a probléma. Most lekötöttem, a gép csendben van. Mi lehet az oka? Firmware-t kellene frissíteni? (2006-os firmware van rajta) Táp okozhatja a problémát? (Igazság szerint nem tudom hány W-os táp van a gépben, hol lehet megnézni anélkül, hogy szét kellene szedni a gépet?
)
-
mahoni
tag
hello
kérlek segítsetek
SEAGATE 2TB Barracuda 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001 (1) winyom van,
3 felé patricionálva!
C: n a rendszer
D: a mindenes
E: a biztonsági mentesma reggel bekapcsolom a gépet látom steam nem indul, akarok valamit másolni a D -re v. törölni es azt irja szüntesse meg az írasvedettséget... de bár mit akarok a D-n arra ezt irja...
persze letöröltem a steam-t mert mondom csak baj van... most meg nem bírom vissza telepíteni
azt se engedi
-
feco002
csendes tag
Értem. De mi mehetett el a gépben?Mert csak akkor van probléma ha a HDD megterhelem.
Előtte HKC 450W táp volt benne. -
feco002
csendes tag
Köszi a választ de a tápot már lecseréltem egy Cooler Master 600W-ra de nem múlt el a jelenség.
Már nagyon idegesítő.Próbáltam egy WD 320GB SATA2 HDD-vel is és azzal is csinálta (gondoltam hát ha a HDD rossz).memteszt lefuttattam és minden ok.A lapot nem tom mivel teszteljem.A videokártya is csinálhat ilyet?Mert már nem tok mire gondolni.Minden új de nem egy helyen vettem őket így kicsit nehézkes a reklamáció amíg nem tok valami konkrét tesz eredményt mondani,hogy mi lehet a bibi.Proci: i3 3240
Alaplap. Asus P8Z68-V/GEN3
RAM: Corsair Vengeance 2X2 GB DDR3 1600MHz
VGA. HD 7790 Dual-X OC
HDD: WD 1T WDEZEX 7200RPM 64M Chace SATA3
Táp: Cooler Master RS600 600W -
feco002
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Van egy WD 1T Sata3 HDD és amikor megterhelem akkor beszaggat meg be fagy a rendszer egy pillanatra.Mi lehet a probléma?Ha fut egy játék és megnyitok egy programot v. böngészőt akkor
pillanatra felakad a hang meg befagy a Windows 1-2mp erejéig. -
dik
őstag
-
liksoft
nagyúr
Akkor azok a ventillátorok egymás ellen dolgoztak. Elöl beszív, hátul kifúj. Erre az irányra be lehet tenni a tápon kívül többet is, de ha akár csak egy is fordítva dolgozik, akkor megállítja a légáramlást. A fals lyukakat meg le kell zárni, mert ott fog hátulról, oldalról, felülről (sok elb... házat készítenek!) falsot szívni. Abban a pillanatban megint nem jó a helyzet. Igen, a légáramlást meg kell szerkeszteni a házban. A belül lévő sok lógó kábel sem jó! Bár a HDD-ket minél több ágra célszerű tenni, nem egyre felfűzni. Én még a gyári HP ház szellőzését is átalakítom, mert sokszor nem optimális. 3-5 fokot tudok nyerni a gyárihoz képest.
-
liksoft
nagyúr
-
dik
őstag
Aha de ha rajta hagyom az oldalt mivel nem nagy a házam és a benne lebő 3 venti is kevés a vga és egyebek hőjét kinyomni így gyors 45 fok körül és felette is volt játék közben így muszály volt levenni. És ahogy irtam nem egymás mellett vann közvetlenül kb. 20 centi van köztük. Na mindegy nem fog kiderülni mitől van úgyvélem. Ez is egy X akta lesz... Ha meg baja lesz így jártam...
-
pjen
félisten
válasz
liksoft #34269 üzenetére
Most ezt mért is írtad.Amit leirtál az mindenki számára nyilvánvaló,csak erről szó sem volt a kérdésben.A kérdés az volt ha betesz egy új vinyót a régi mért melegszik mint állat(vagy fordítva)ha hűtés probléma lenne mivel írta a két vinyó egymás mellett van mindkettő melegedne.
liksoft kollégának abban teljesen igaza van,ha leveszed a ház oldalát csak rontasz a hűtésen álltalában,de szerintem akkor sem hűtés probléma.Az az egy friss vinyó nem ronthatott annyit az addig jó légáramláson. -
liksoft
nagyúr
Valszeg. Meg palaszeg.
Leszedett előlap mellett nincs légáramlás, így nincs friss levegő sem, csak a hőmérséklet által keltett minimális változás. Ha egy nagy helyre beteszek egy drive-ot, akkor ott ezt a mozgást akadályozom. Tudtommal a légellenállás négyzetes. Így fele helyen negyed akkora természetes légmozgás várható. Persze ez így nem igaz, de a toronyházak esetén közelebbi mint a lineáris közelítés. 3mm alatti lyukak esetén NINCS légmozgás, az szinte bezárja már a levegőt. Így bár látszólag van hely, a levegő mégis beszorul. Nem végzetesen, de látványosan emeli a drive hőmérsékletét.
Hűtés esetén a ház oldala fontos szerepet játszik, hiszen segít a házon belüli légcsatorna kialakításában. A jó szellőzés esetén a ház elején a hideg levegőt megkapják a drive-ok, és utána ezt kapja a többi alkatrész. Azok melegedésétől függ, hogy a házból a video és/vagy a tápegység vonalán távozik a meleg. Processzor esetén elég szokott lenni ez a hűtés. Ha nem, akkor annak akár külön be és kimeneti légcsatorna nyílást lehet kialakítani.
A lényeg, hogy légcsatorna alakuljon ki (tervezendő, általános megoldás nincs, így akár fals lyukak leragasztása is szóba kerül sokszor!), és ebben direkt ventillációval paszírozzuk át a levegőt. Sokszor elég a tápegységé, nem kell 6-8 ventillátor felszerelése. De a nyitott ház nem szokott jó megoldás lenni. Kivétel ha a gép szerviz célokat szolgál.
Szerk: A tápellátás féle melegedés meg a drive disszipációjától függ. Vagyis akkor tud jobban melegedni, ha többet kap, ami túlfeszültség, de ha ez plusz fokokban mérhető, akkor már kipurcant.
-
pjen
félisten
válasz
liksoft #34266 üzenetére
,
,Az mitőle van mióta megvan pár napja a RED azóta a mellette lévő green hihetelenül melegszik.Szerinted ez hűtési próbléma: kérnék egy rövid ősszefoglalót róla?Attol hogy egy vinyó mellé teszek egy másikat még nem fog hihetetlenül melegedni,tehát valszeg nem hűtés hiba.A táp csak egy lehetőség.Nekem és sokunknak egy csomó vinyó van egymás mellett mégsem melegszenek hihetetlenül.HŰTÉSHIBÁNÁL valszeg a red is melegedne.
-
-
dik
őstag
Az mitőle van mióta megvan pár napja a RED azóta a mellette lévő green hihetelenül melegszik( mármint összekötve a Red-del nem szószerint mellette van
)? 41 fok körül van.Esetleg a ventillátoros hűtésen kívül van errre valami megoldás? Vagy ez természetes? A red az 30 körül van az ssd-l együtt.
-
Doma88
tag
Most néztem meg jobban, ha a kisebb kötetet rákattintok jobb klikkel akkor ott van, hogy "Kötet kiterjesztése" és hozzá lehet adni a másikat csak annyi, hogy a kötet mögött (null) áll. Formázzam vagy csak adjam hozzá így?
-
Doma88
tag
Van a gépembe egy 250GB-os vinyó ami két partícióra volt szedve. Most tettem újra a Windows-t, az egyik partíciót formáztam a másikat pedig töröltem a Windows telepítőjével. (Windows 7) Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám egyesíteni a két partíciót mert most a Lemezkezelőben "Nem lefoglalt"-ként jelenik meg.
-
-
dhcodoki
senior tag
4TB HDD-t lehet egy partícióra formázni??? Gyárilag 2 van rajta.. (WD red)
-
válasz
liksoft #34247 üzenetére
Köszönöm!
"Sentinelben ha regisztrált, a SMART fülön tudsz offsetet adni, azzal "nullázni"."
Hogy kell? Sentinelem regisztrált, smart fülön próbálkoztam az Eltolás mínusz értékeinek módosításával, annyit értem el, hogy a teljesítmény 100%-ról 91%-ra csökkent.
Hogy kell csinálni?
-
djculture
félisten
-
Amur
addikt
jumper free módban van.
Masternak látja a bios,de minden winyót,plusz a dvd-olvasót is annak látja.
Ez tudom hogy xp alatt azért probléma volt.
Win7nél ez a master-slave dolog hogy van? ne foglalkozzak vele,más lehet a gond?
vigyem vissza hogy cseréljék ki?
most tesztelgettem,ha rá akarok másolni akkor nagyon lassan elindul a másolás,de sosem fejeződik be.
ha viszont rajta lévő adatot másolok másik vinyóra,akkor pikk-pakk sikerül hiba nélkül..ami még érdekes,ha belépek valamelyik mappába akkor a dvd olvasó heves kattogásba kezd.
Elképzelhető hogy összeakadtak? -
Amur
addikt
tegnap raktam be egy egy terrás SATA WD winyót(blue).
másolgattam rá,müködött rendesen.
Ma egyik másolásnál belassult,majd kifagyott a win7 a kék halál valami kernel hibát jelzett.
Ezek után bootoláskor megállt a verifying pool data-nál,és nem ment tovább,több újrainditás után sem.
Mivel a winyó volt a friss hardver , lehúztam.
Rögtön bebootolt.
Utána próbálkoztam,megigazgattam a kábeleket,egy másik SATA csatolóra raktam,így bebootolt.
Látom is a winyót,de mikor másolok rá akkor irtozat lassú,a rajta lévő mappákat pedig nem tudom megnyitni.
Tipp?
nem rendszerwinyó csak adattárolásra használom.
Jumpert nem raktam rá.(ez lehet gond?) -
Sziasztok!
A HD Sentinel rögzített 82, adatkapcsolatban előforduló problémát. Ezt ki is írja az Áttekintés oldalon. Egyszerű sata kábel probléma volt, megoldottam, ismét 100/100-as a vinyó.
Az lenne a kérdésem, hogy az adatkapcsolati probléma ezután mindig ki lesz írva a HD Sentinel-ben? Ez a SMART-ba kerül, vagy csak a program tárolja, HDS újratelepítésénél eltűnik, vagy ki lehet törölni valahogy?Köszönöm!
-
Doma88
tag
Igen, Toshiba. Lefutattam a HDD Sentinel-t azt írta hogy 20%-on van és 80 hibás kötet van rajta. :/
-
Doma88
tag
Befejezte a formatálást a gép, most már randomba kattog a vinyó. Vihetem vissza gariba?
Bocs a repost-ért de már nem lehetett szerkeszteni.
-
Doma88
tag
Vettem egy új 1TB-os vinyót amit elkezdtem formatálni és 47%-nál tovább időzött mint előtte, elkezdett kattogni aztán ment tovább. Most 56%-nál jár a format. Ez most mi lehetett?
Hibás lenne a HDD? Azért lenne fontos tudni mert szeretném erre átpakolni a másik HDD-n lévő adatokat és nem szeretném ha megadná magát úgy hogy ezen lesznek az adataim.
-
liksoft
nagyúr
válasz
adamssss #34237 üzenetére
Ez így már érdekesebb, mert a teljesítmény is 100-as. Abban reménykedtem, ez kisebb lesz.
Az Információk fül / ATA Információk végén a két kontroll érték érvényes? Ha igen, akkor a kiolvasott adat jónak értékelendő. Ebben az esetben vírusirtó, háttérben valami funkció ami lassíthat, vagy valóban a drive küzd az olvasással. A hibás működésnek előbb-utóbb a Sentinelnél is jelentkeznie kéne.Ilyen elsőre megmagyarázhatatlan esetben mindenképp ajánlott az adatok mentése, és utána a további teszt.
-
-
soldi3r
veterán
hi!
a vostro 470-es desktopomba megadta magat a hdd (wd, 500gb)
error code: 2000-0142
validation: 82500
msg: hard drive 0 short self test unsuccessfula hdd olvashato, hd sentinel serint 1 bad sector, de a dell on board diag hibara dobja es piszok lassu
chkdsk, toredezettsegmentesites, ghost megvolt (kis hibaval, de a rendszer elindul az uj hdd-n)
most a drevitalize free edition v1.2-t futtatom, hathat tortenik valami
erre esetleg valam otlet? -
dik
őstag
Reggelre átmásolt nagyából mindent nem volt egyszerű.
A hdd regenerator rengeteg D betűt ír az mit is jelent pontosan?
-
dik
őstag
válasz
djculture #34230 üzenetére
Volt egy pár de így egyikkel sem jártam. Bár 1 még most is van üzemképes, de remélem nem fog szivatni pánikszerűen.
Mindegy ennek a WD Blue-nak nagyvonalakban annyi... Kb. 350gigát fél nap alatt másolt át. Délután 2 óta itt szopok vele a fene egye meg, de már rohadtul utálom szóval ha megjavul valamennyire akkor is megszabadulok tőle...
-
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34226 üzenetére
Rendszer lemeznek nem nagyon van választék ami birja is a wd black vagy wd re sorozat... Ami olcsó és viszonylag jó még az WD5000AAKX minden más blue nyavaját se ér. Seagate-ből van még tűrhető az ami samsung csak átnevezve, de már ezek is ilyen 2-3 évet birnak gyártásilag úgy vannak tervezve.
dik: Quick test csak lefut gondolom, ha az se akkor annak vége...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
djculture #34222 üzenetére
Legalább az összes adatot le tudtam szedni róla (830 GB...) egész gyorsan. Néhol belassult baromira a másolás, de aztán csak továbbvergődött mindig. Ez is valami...
Egyébként újabban melyek az ajánlható HDD-k? Csak múlt karácsonyi ez a Hitachi, sokan dicsérték akkoriban, ezért vettem ilyet. Persze attól, hogy ez kinyúlt, még lehet jó a cucc, nem erre célzok. Csak most eléggé lelombozott. Alapból elvárnám, hogy legalább 3-4 évig menjen egy ilyen cucc, hacsak nem ugrálok rajta páros lábbal... Hát ez egy évig se bírta.
Most tehát WD Redről megy a Win, de ezt a médialejátszómba szánom (csak bejött ez a probléma, ugye) - tudtommal direkt folyamatos üzemmódra van kifejlesztve.
Szóval PC-be (rendszerlemeznek; plusz másik partícióba adatoknak) melyek mostanság a legmegbízhatóbb, gyors, halk HDD-k? Tudsz erről infót?
Köszi.
-
pjen
félisten
válasz
..:Ateee:.. #34218 üzenetére
Ha én megtudnám mondani ilyen messziről én lennék a Gyurcsok a táv doki.Ezek nagyrészt segítő szándékú ötletek,tölem és másoktól is.
-
dik
őstag
Futtatom a HDD regeneratort és 3 óra alatt eljutott 5,64% egy 500gigas aaks-n. Nem lehet róla átmásolni semmit és a kondíciója is 52%. 200gyenge szektor van rajta. Tehát a progi "559 delay detected" ír és D a cík eddig. Érdemes ezt tovább folytatni vagy sem? Rohadtul le kellene mentenem róla a motyót de nem megy nagyon esetleg valami mentőöv létezik?
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34221 üzenetére
Ja a szokásos fejhiba akkor van ez...irány a garancia.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
djculture #34162 üzenetére
Üdv!
Ma le akartam futtatni az ajánlott programot. A folyamatábráján el is ment 12 vonásig (kb. a közepéig), azóta - vagy 5 óra hosszája... - nem ment tovább. Igaz, azt se jelzi, hogy lefagyott. Csak nem halad (láthatóan).
Mondjuk én extended tesztre nyomtam, nem quick-re. Ahogy elnézem, ez nem fut le az életben... Elég bibis lehet ez a lemez.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Szeretném a rendszer vinyót (C: (szektorhibás) 200Gb Sata1 1db partíció XP) teljes tartalmát (és "rendszer" voltát) implementálni a jelenlegi üres "új" (K: 200Gb Pata) meghajtóba.
1.: Azt hogy lehet megnézni, hogy az a 2db allkoációs egység ahol hibás a vinyó jelenleg, azon pont milyen file foglal helyet? (Error at 157991 MB (LBA 323567188), Error at 185615 MB (LBA 380139522)
2.: Annak mi a legjobb folymata (progi stb...) hogy az "új" vinyó legyen egy az egyben a jelenlegi C:, mind betűjelben, mint tartalomban, rendszerben, boot-ban, mindenben. (tehát új rendszer telepítés nélkül copy-paste egyik vinyó a másikra)
3.: A másolást/tükrözést meglőzően érdemes HDD Regeneratort futtatni?
Ha kész a másolás, és sikeresen be-bootol az "új" vinyóról mint C:, a régit azért megtartanám "nem fontos adat tárolónak". Erre a legjobb a mélyformázás vagy a hdd regenerator? (mély ugye kizárja, regenerator meg javítja a hibás szektort. kérdés melyik a stabilabb)Köszi!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
..:Ateee:.. #34215 üzenetére
Colors(h)it = Színes szar...
-
pjen
félisten
válasz
..:Ateee:.. #34215 üzenetére
Én inkább a kábelre gondoltam.
Doma88:nem,de inkább másold át az adatokat és utána particionálás formázás és vissza
az adatok.
-
Doma88
tag
Mostanság szeretnék új HDD-t venni. Ami most van a gépben az 2 partícióra van osztva, egyiken van a Windows a másikon pedig adatok. Ha beteszem a gépbe az új HDD-t, a régiről pedig letörlöm az első partíciót, a Windowst pedig az új HDD-re teszem akkor lesz valami baja a régin lévő másik partíciónak amin az adatok vannak?
-
pjen
félisten
válasz
..:Ateee:.. #34212 üzenetére
Tápot kap rendesen?
-
..:Ateee:..
csendes tag
Sziasztok. Van egy Maxtor IDE vinyóm és az lenne a bajom, hogy ma elkezdett kattogni amitől leáll a vinyó de nem kapcsol ki a gép viszont megáll minden, és miután újra felpörög elindul minden. Teljesítménye 99%, kondíció 95%. Ez előtt is egy Maxtor vinyóm volt és az is ugyanezt csinálta, de egy idő után abbahagyta, de utána már nem mentek a játékok mert különféle hibákkal leálltak.
-
geckowize
őstag
válasz
djculture #34202 üzenetére
Hdsentinel nem irta volna ki, hogy vmi szar?
Amugy tegnap este eljutottam a custom installig ahol formazni meg particionaln lehet, viszont homokorazott es nem lehetett semmire kattintani... utana mar csak setup startingig jutott.... most megprobaltam win7 dvdvel, ugyanugy setup starting... mar fel oraja.... -
geckowize
őstag
válasz
djculture #34184 üzenetére
Hat olyan lassu h beszaras.... amugy ujraraktam a winfost (nem formaztam elotte sajnos se a systemet se a system reservedet) es most is jelentkezett a hiba, tehat kb fel perccel a logon utan 100% lemezhasznalat es olyan reakcioido h ha rakattintok valamire annak az eredmenyet max az unokaim latjak csak...
hdsentinel amugy 98%osra irta a kondiciot amikor meg meg tutam vhogy nezni (mintegy fel ora alatt), de en a vinyora gyanakszom, mert nem hiszem el h reinstall utan is ez a kimondhatatlan borzalom fogad.
Bele is ferne a toshiba fele amortizaciosorozatba, mivel a 4 eves noti a gari letelte utan folyamatosan loki ki magabol a hibakat: akksi meghalt, kijelzo szalagkabel miatt torteno vmi kontakthiba folytan a webcam, hangszoro, usb portok, billentyuzet...
Update: most clean installt akartam es miota bebootoltam pendriverol, fel oraja setup is staritingot ir...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest