- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle25
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #36168 üzenetére
Köszönöm a választ! Ezek linkek hasznosak voltak, meggyőzőek. Nem használom többé ezt a WD wincsit, ha csak a casht valahogy ki nem lehetne iktatni, jumperrel, forrasztással, lábelvágással...adattárolásra még jó lehet úgy is.
Garanciázni biztos nem viszem, már vagy 8 éves szegény. -
Eagle25
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #36157 üzenetére
Szia! Nem hinném hogy hibás lenne. A Hard Disk Sentinel le ellenőrizte, és jónak találta. Teljes regenerációt írás olvasás tesztet csináltam rajta és hiba nélkül lement.
Ezért is akarom kitörölni belőle a hibaüzenetet. Mert tudom hogy régen került oda, rossz sata kábel kicsúszkált a helyéből, és nem változik azóta. -
Eagle25
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WDC WD1600AAJS-60PSA0(150GB) HDD-m.
Párszor kicsúszott belőle a sata kábel, sajnos régebben nem mindig fémcsatlakozósat használtam, és ezt hibaként érzékelte be. Erre a Win7 hibaüzeneteket küldözgetett, azt már sikerült régebben "kiirtanom". De azóta is néha csinálta a gép indulásakor(BIOS képernyő után), hogy nem találja a drivot, aztán reboot után simán elindult. Nem rendszermeghajtó és fontos adatokat niem tároltam rajta.
A Hard Disk Sentinelben látom a S.M.A.R.T. beírást is, hexa 14 (20db) hibát írt bele, kb 1 éve, de a hibák száma nem szaporodik.
Most formáztam újra, még üres, és szeretném a S.M.A.R.T. bejegyzést is kiirtani belőle.
Utána pedig HDs regeneráló tesztet csinálni és a továbbiakban is adattárolónak használni, immár a gépből kiszedve.
Milyen programokkal lehet "kiirni" biztonságosan a S.M.A.R.T. -ból az ilyesmit?
A HDs le fogja tudni tesztelni úgy hogy azután biztosan jó?
Érdemes vele még ennyit foglalkozni? Kisérletnek kíváncsi lennék rá hogy kell ilyet csinálni. XD
//Max elajándékozom rászorulóknak
//Elég gyors kis meghajtó Sata2-n, az SSD előtt rendszermeghajtóként is szolgált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest