- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Akkor gyanus hogy sp1-es xp van agépen azt lekell sajnos vakarni (windows xp sp3 kell felrakni ) vagy feltenni rá az sp3 frissitést mert az csak 128 gigáig kezeli a vinyókat. Megtudod ha megpróbálod megformázni a 900 gigás részt ha nem emgy végbe akkor biztos hogy a sp1-es vagy még régebbi xp
-
ggg666
őstag
válasz
sityupityu #34696 üzenetére
Semmit nem változna mert pont az a probléma, hogy:
"Mert a 3TB-os merevlemezt már gpt-ként kell megformázni és nem mbr-ként és ezt nem minden tudja kezelni."
2TB fölött csak így müködik.
Hiába osztod 3 felé, hacsak nincs a winyóhoz valami gyári program és azt felismeri, de akkor is vannak olyanok, hogy nem tetszik neki a többi partició.És csak egyet lát, próbálkozz vele, a wd-hez adtak olyan szoftvert amivel meg lehet csinálni, de azt sem biztos, hogy a tv elfogadja.
-
válasz
ggg666 #34680 üzenetére
Utánanéztem kicsit a dolgoknak a tévé manual-ban is, és nem azt mondom, hogy nem lehet igazad ezzel a formázással kapcsolatban, de valószínű, hogy egyszerűbb az oka, hogy nem látja a tévém a hdd-n lévő fájlokat. Mégpedig az, hogy csak 2TB-ig kezeli a tévé a hdd-ket. Ha 2 vagy 3 külön partícióra formáznám változna valamit vajon a helyzet?
-
Urna
tag
válasz
djculture #34694 üzenetére
Köszönöm a videó sokat segített. Eljutottam a lemezkezelőbe és a partíciókat is latom csak az a baj, hogy a 100 Gb-os rész a Lemez 0 "szinten" van, míg a maradék a Lemez 1 "szinten" van. A 100 Gb-os részt "Kifogástalan Elsődleges Partíció"-nak irja , ott van a C meghajtó mellett, míg a 900 Gb-os alattuk ami "Nem lefoglalt"
-
Urna
tag
válasz
PhoenixK #34691 üzenetére
Hát nagyon béna vagyok, mert ezt (lemezkezelő) sem tudtam előhozni. Viszont az eszközkezelőn belül látja ugye a meghajtót, és ha rámegyek akkor a meghajtó tulajdonságaiba visz bele, azon belül ha a Kötetek fülre megyek és a Beolvasásra nyomok akkor lát belőle 953867 Mb-ot , tehát mindet, illesztőprogramot pedig nem tud telepíteni. Az előző hsz-emet kicsit javítanám : OS: Windows XP Professional.
-
baboss
őstag
Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek.
A gyári garanciáztatásnak (WD HDD) mi a menete,mennyi az átfutási idő és kb mennyibe kerül.
Egy kolléga azonnal cserélné a HDD-t 5000Ft-ért de 4 hó garanciát adna csak rá.Ha eltudom intézni a segítségetekkel a gyári garanciát akkor inkább azt választanám,mert minimum 1 év garit adna rá a gyártó szerintem.
-
Urna
tag
Sziasztok, kellemes ünnepeket! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a családban egy újonnan egy WD 1Tb-os Green vinyó tette tiszteletét, egy Gigabyte GA-945GCM-S2L alaplap és egy Core 2 duo mellet. A probléma az, hogy csak 100 Mb-ot lát belőle a rendszer (Windows XP 32bit). Fontos adatok nincsenek rajta és a rendszer is a másik vinyón van csak hát kéne az az 1 Tb. A válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
-
djculture
félisten
válasz
lotuska #34686 üzenetére
A legvégén lévő a master a középen lévő a slave de mindjárt szemléltetem. Az alaplapi csatiba meg a szinnel jelőltet kell dugni. Ha másnem arról fel lehet ismerni hogy a master slave csati között kisebb a kábel rész mint a slave meg az alaplapi csati között..
Itt is van:
-
lotuska
tag
Sziasztok!
Sata-s hardnal miert van az, hogy ravan kapcsolva az alaplapra es fel is ismeri a biosba(Sata 0-ra slotra dugbva) IDE Masterkent, es nem kotottem ra egyetlen dvd irot vagy ssd-t sem es megis azt irja ki, hogy Insert Boot Device, barhogy is varialom a jumpert.
Van meg1 ATA-s hardom is, ott is 3 fele IDE kabelt probaltam, ugy hogy dvd iro masterre jumpereltem, az ide kabel master veget dugtam ra; az ATA-s hardot pedig slave-re jumpereltem es az IDE kabel slave reszet tettem ra es megis ez van.
Kerlek segitsetek, ha tudjatok mi lehet a baja, a gep eladasra kerul az ATA-s harddal az lenne a fontosabb, hogy ugy menyjen, de idegesit, hogy sata-val sem mukodik.
Koszi
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Garanciás cserében kicserélnék a régi HDD-met WD20EARX.
Ezek közül lehet választani.
WD20EARS
Hitachi 0F20115
Seagate ST32000524AS
Melyiket érdemes ? -
-
ggg666
őstag
válasz
sityupityu #34679 üzenetére
Mert a 3TB-os merevlemezt már gpt-ként kell megformázni és nem mbr-ként és ezt nem minden tudja kezelni.
Még sok számítógép illetve vezérlő sem.
-
Sziasztok!
Vettem egy Maxell 3.5"-os 3TB-os külső vinyót.
Két kérdésem is lenne:Az egyik, hogy vajon a tévém miért nem ismeri fel? Jobban mondva felismeri, csak nem hdd-nek hanem usb eszköznek, és a rajta lévő fájlokat nem látja. Azt írja ki a tévé, hogy nincs adat az eszközön. Van másik három 2.5"-os külső hdd-m is, amik usb 3.0 csatisok csak úgy mint ez, és azokkal semmi probléma nincs. Az egyik ráadásul szintén Maxell. Mit csináljak? Mi lehet a gond?
A másik kérdésem, hogy ehhez ugye már külső tápegység is tartozik. A készüléken van egy pillanatkapcsoló amivel be lehet kapcsolni a készüléket miután csatlakoztattam azt a hálózatra. Na már most mi a helyes eljárás? Már előtte is bekapcsolhatom mielőtt a gépre illetve a tévére csatlakoztatom, vagy ezt csak utána ajánlatos megtenni. Valószínű, hogy nagyon láma kérdés ez, de én nem tudom, mert mint írtam eddig csak 2.5"-os hdd-ket használtam amikhez ugye nincs külön külső táp. A használati szintén nem ír erről a témáról semmit.
Amit egyébként eddig észrevettem, hogy ha be is van kapcsolva a hdd, ha számítógépet illetve tévét kikacsolom akkor a hdd is kikapcsol. Jobban mondva majdnem teljesen, csupán a jelzőlámpa villog rajta, egyébként csöndben van az egész. Ha kb 10-15 percig nincs használatban bekapcsolt gépnél, tévénél ugyanezt megteszi. A biztonság kedvéért kapcsoljam ki teljesen, vagy maradhat így?
Köszi a válaszokat. -
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34672 üzenetére
Látod írtam hogy" most" vidd vissza.Ha valamit nem tudsz rendeltetés szerűen használni akkor az garis!!Caere vagy javítás.
-
liksoft
nagyúr
válasz
werszomjas #34672 üzenetére
Gyári tesztprogramot neki, és a hibakódot mellékelve vidd vissza. Talán úgy gyorsabb lesz a gari.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #34666 üzenetére
Na a helyzet nem jó.
A teszt írás részénél minden rendben volt, a kondi visszaugrott 100%-ra, de az olvasás résznél újra elkezdett csökkenni,
A teszt még mindig megy, jelenleg így áll:
Nem úgy néz ki, hogy ebből még lenne használható tároló
Ünnepek után megpróbálom gariztatni, oké, hogy még nem 0% a kondi, de ez így használhatatlan
-
djculture
félisten
válasz
werszomjas #34669 üzenetére
Illett volna rátenni addig egy ventit
-
liksoft
nagyúr
válasz
werszomjas #34666 üzenetére
Elméletileg nem zavarhatja.
-
djculture
félisten
válasz
baboss #34661 üzenetére
Azonnal sehol se cserélnek csak ha 3 napon belül vagy a vásárlástól számítva.. Minden más esetben a nagykerhez visszaküldi a kisker, ott ülnek rajta kicsit mire sorrakerül letesztelik visszaküldik a gyártóhoz az meg ha elfogadja hogy természetes elhasználódás küld helyette egy másikat. Nincs már az mint régen hogy a cég saját szakálára ad egy másikat egyböl.
Esetleg az aprón kell megpróbálni a pár oldallal előbb linkelt srácot, az kicseréli plusz lóvéért ha nem toshiba mert arra nincs garancia ..
-
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34649 üzenetére
Azért ezt olvasd el:20 éves Toshiba laptop, hiba nélkül!
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Tegnap az 2 TB-os HDD kondíciója 80 %-os ra esett le.Ma bekapcsolás után ez az érték már csak 20 %
Elkezdtem az adatmentést,de 10 százalék másolás után negált az adatmásolás.Kilépni nem tudtam a másolásból ezért újra kellett indítanom az OP-ét,ami nem sikerült fél óráig ment a kijelentkezés.Nyomtam egy resetet és az OP el se indult ,csak villogott a logó kb félóráig..Kikapcsoltam a gépet és lekötöttem a HDD-ét,így már az OP egyből elindult.Ha visszakötöm a HDD-ét nem indul az op csak ha le van kötve.Ha be van kötve a HDD hallom,hogy folyamatosan kattog.A HDD-én levő adatokat már nem tudom elmenteni elveszett.Esetleg valahogy még lehetne mentést csinálni
A Garancia 12-én járt le a gyártói garancia még érvényes 2014.06.12-ig.Tud valaki ajánlani egy kollégát akinél a rossz HDD.ét egyből betudom cserélni egy újra x Ft fizetése után.
-
djculture
félisten
Ide is elfér ez a hír , akinek még régi ide csatis gépe van és nem akarja lecserélni nemárt ha vesz egy tartalékot amig még lehet kapni.
wd leállitja a ide vinyók forgalmazását: [link] -
liksoft
nagyúr
válasz
werszomjas #34654 üzenetére
A teljes felület írás/olvasás tesztjét célszerű elvégezni. Ezt a gyártói tesztprogrammal, vagy egyéb gyártóéval tudod megtenni. Az OS csak olvassa a felületet, így a SMART automatikus hibakorrekcióját (ami csak íráskor működik) nem aktivizálja. Ezért kell másik tesztprogramot használni. Vásárolt Sentinel (Pro) is jó.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
werszomjas #34652 üzenetére
Get Data Back talán segíthet, legalább az eldöntésében. Viszont jó lenne az érintkezőket előtte tisztítani, a tápellátását ellenőrizni.
Garanciálissá akkor válik, ha a Sentinel program 0%-ot ír rá (vagyis a SMART átlépte a küszöböt), ezzel azonos mikor az alaplapi BIOS is szól a hiba miatt, vagy a gyártói tesztprogram hibakódot ad, és jelzi a garanciális jogosultságot.
-
werszomjas
addikt
válasz
liksoft #34650 üzenetére
A fontos adatok szerencsére megvannak máshol is, így az a fontos, hogy a HDD jól működjön.
1-2 dolog lenne csak, ami kéne, pont a nem működő mappából, azokat gondoltam valamilyen programmal lementeni, utána pedig jöhet a formázás, ha nem javul, akkor garancia.
De már az is elég lenne, ha csak be tudnék nézni abba a mappába, hogy mik voltak benne.
-
djculture
félisten
válasz
Az állapota még amúgy sem garanciális szint először tényleg azt döntsd el hogy mit akarsz ahogy a kolléga mondja.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Stimmel. Viszont ha nem teszed hozzá, akkor olyan tanácsokat fogsz itt kapni, ami a drive további használatára vonatkozik, nem az adatokéra. Hiba esetén EL KELL DÖNTENI, hogy az adat vagy a drive a fontosabb. Ugyanis a drive esetén az adatok halála árán az eszközt próbálja megmenteni az ember, míg az adatok fontossága sokszor a drive halálával végződik. Ezen kívül olyan sincs, hogy ma 5, holnap 10000, holnapután meg akár több százezer forintot is ér az adat. Az az első pillanattól ér annyit! Ugyanis adatmentéskor sem mindegy, milyen módszert, utat választ a szakember, és ez bizony a pénztől függ! Ha meg olcsóként tovább romlott, drágaként sem lehet már semmit menteni róla.
Döntsd el, a kérdésed hova tartozik, ott folytatjuk.
-
werszomjas
addikt
válasz
djculture #34647 üzenetére
Ilyen is van, remek, akkor már adattárolásra nem is jó a HDD?
Egyébként havonta azért üzemelt, kb havonta, 2 havonta csinálok backup-ot, tény, hogy nem mindegyik mappa módosult, de ez így nagyon biztató a jövőre nézve, akkor minden hónapban át kéne mozgatni az egész tartalmat?
liksoft# Mivel itt benne a topic címben, hogy nem adatmentés, ezért itt az arra vonatkozó kérdést fel sem tettem.
Egyébként igen, szükségem van róla 1-2 adatra, tehát azt szeretném lementeni, de a gariztatás/javítás is fontos, mert ha most a formázás is csak ideiglenesen oldja meg a dolgot, akkor azzal megint nem vagyok előrébb. Ha 1 év múlva ugyan ezt eljátssza.
-
djculture
félisten
válasz
werszomjas #34644 üzenetére
Ez csak jó esélyel azért alakult ki mert évekig rajta maradt az adat és nem frissült az adat tároló felület. Egy letakaritás és destruktív irás olvasási teszt rendbehozhatja.
-
tajcsi
őstag
Level 1 (memory control command) parancsokkal valakinek van mar tapasztalata?
-
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34644 üzenetére
Kérdésem, szerintetek mikortól érdemes gariztatni?:most.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
A Samsung M3 Station 2TB USB 3.0 külső HDD-m haldoklik.
Lemez modelszám,SAMSUNG HD204UI
Lemez revízió,1AQ10001A kondíciója napról napra elkezdett csökkenni, nagyon keveset van pedig használva csak adatmentésre van.
Sentinel szerint a működési idő csak 4 nap 12 óra, indulás/leállás: 304.
91%-on volt néhány órája, már csak 80% a kondíció, tegnap meg 93 volt, gondolom nem fog megállni és csökken majd tovább.
Közben már néhány mappát nem lehet rajta megnyitni, CRC hibát dob.
Kérdésem, szerintetek mikortól érdemes gariztatni?
Még garanciás 2014 végéig.Vagy ha nyomok rá egy teljes formázást megjavulhat
-
djculture
félisten
válasz
Livius #34642 üzenetére
Nem éri meg vele mókolni azért 5000.ért veszel másik jót még ennél nagyobbat is ha satás is jó. Ha meg nem panel baja van és nem áll rendelkezésre tisztaszoba akkor esélytelen is vele mókolni
Nekem is csak szakmai ártalom hogy szeretem megjavitani őket, de már tisztaszoba az nekem is bajos mert adatmentős ismerőshöz kell elvinnem és szivességet utálok kérni -
Livius
őstag
válasz
liksoft #34635 üzenetére
A gép amiben tesztelve volt egy fél éves konfig, vagyis a fő részei nyáron lettek véve (alaplap, táp, RAM). Van egy ugyan ilyen Spire USB rackből kiszedett samsung HDD, ami szintén le lett tesztelve, mert az USB-én keresztűl már dög lassú volt. Az tökéletesen ment a gépben IDE-n, és gond nélkül lehetett rajta másolgatni 100GB-okat, és utána újra formázni. A HD sentinel szerint is tökéletes ez a másik, szóval a gép tápja biztos nem hibás.
Javíttatni nem szeretném, inkább árulnám hibás HDD ként, majd itt az aprón. Egyébként nagyon kevesett volt használva, így ha ez a felpörgési és eltünési baja megoldódna még egy nagyon fit IDE HDD-nek lehetne mondani, amit sokáig használni is lehetne utána.
Melegedésről annyit, hogy abban a vacak USB rackben volt része belőle tuti bőven, a hibás Samsung HDD-nek.
-
Livius
őstag
válasz
liksoft #34631 üzenetére
Egyébként hangról azt lehet észlelni, hogy a felpörgéssel erölködik, mintha az nem menne neki egyszerűen a boot alatt sem. Viszont ha ez egyszer sikerül neki, akkor gond nélkül megy a boot és a windows betölt, és a sentinel is csak jókat ír a HDD-ről. Csak sajna hosszab pihentetés után, vagy épp egy kis hosszabb igénybevétel elkezdésével előjön a probléma, hogy semmit nem hajlandó csinálni. Legalábbis egy formázás sem indul már el rajta, csak partició törlések és ilyen formázás előtti dolgok végezhetők el rajta gond nélkül.
Hibásként milyen árban érdemes az ilyen HDD-t árulni aprón?
-
liksoft
nagyúr
-
Krisinto
őstag
Üdv!
Sajnos nem találtam ennek megfelelő topicot.. ezért itt kérdeznék rá.
A rendszer a következő:
4 magos phenom 2,7 ghz
4 giga ram
1 TB WD Caviar black
A problémám a következő lenne.
Másolok 4 filmet egyik helyről a másikra ugyan arról a partícióról, csak másik mappába és normális a 30.000 +- 1000 kb/mp-es másolási sebesség? -
liksoft
nagyúr
válasz
Livius #34626 üzenetére
Szia!
HDD nem javítható. Ha igen, akkor is egy új árával vetekszik, kivétel ha van mellette több azonos hulladék, és azokból egy összerakható. Sajnos ez is csak akkor éri meg, ha magának csinálja valaki, mert a munkadíja annyi egy ilyen "szöszmötölésnek", hogy az is egy új drive ára. És ugye ez az eset nem a többséget teszi ki.
-
Livius
őstag
Hello!
Hozzám került egy Samsung HD320LD HDD, ami eddig egy Spire IDE-s USB rackben volt. Azért került hozzám hogy próbáljam ki Rack nélkül is, mert a rackben már működés képtelen lett. Szóval a felderítése folyt ma a problémának, hogy a rack ment tönkre vagy a HDD, esetleg mind a kettővel gond van.Mikor a HDD-t beraktam a gépbe normálisan IDE kábellel, akkor windows 7-ben tökéletesen fel lett ismerve, és a HD sentinel is csodás infókat írt róla. Az újra formázás elkezdése után viszont problémák adódtak. Egyszerűen eltünt az eszköz, HD sentinelben is, mintha megszünt volna a tápellátása, így a formázás is leállt és nem csinált semmit.
Mikor restartolom a gépet vannak olyan bootok, hogy nagyon lassan akarja felismerni az IDE eszközök között, és mire megvan a felismerés 3-4 kis halk kattogást ki is ad magából.
Én arra gondolok hogy valami gyilkos löketett kaphatott a hulladék Spire rack tápjától, és valami gond lett a tápellátásával. Mennyiért lehet az ilyen hibát javíttatni? Megmentendő adat nincs rajta, egyszerűen jól jönne még ha használható lenne, mert nagyon jó állapotú IDE HDD lenne még, abban az esetben, ha nem csinálná ezeket az eltünéses problémáit.
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34624 üzenetére
Szívesen sok sikert
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34622 üzenetére
Igen.
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34620 üzenetére
Ha nem volt benne a hdd a telepítésnél nem lesz gond az ssd n van a volt szektor.
-
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34618 üzenetére
Szia.Ez a rendszer fut a gépeden?,mert ha nem akkor sajátgép kezelés lemez kezelés formázás.vagy:sajátgép jobb klikk a meghajtón formázás.Ha erről fut a gép akkor az XP telepítő lemezzel simán leformázható.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Meg akarok formázni egy fél terrás vinyót, amin rendszer van (W7 64). Hogyan tudnám? XP lemezzel? Vagy hogyan?
Köszi!
-
válasz
Howkeddlee #34616 üzenetére
4 órát ment a memteszt,hiba nélkül,szóval nem ram hiba!
Valakinek esetleg más ötlete erre? -
-
djculture
félisten
válasz
Howkeddlee #34613 üzenetére
Vinyóval nincs probléma szerencsére, memtesztet futass le. Különben ezeket a zenéket hallgattad is már és akkor jó volt?
-
ggg666
őstag
Az mitől lehet, hogy a windows folyamatosan megbolondul, folyamatosan ntfs fájlrendszer hibákat ír ki, de másik gépen sértetlenek a winyók.
Vagy sok neki a winyó?
Kb 30-35 winyót mindig más betűjelet ad neki, esetleg ez kavarná meg?
A másik gépen ugyanazokhoz a mappákhoz vannak társítva a winyók, ott nincsenek ilyen gondok.
(#34613) Howkeddlee Vagy a vezérkődnek nem tetszik a 3TB-os winyó, így én is jártam már.
-
-
djculture
félisten
válasz
Howkeddlee #34611 üzenetére
Crc hibásak,ha eddig működött és a hdd smart bejegyzésében sincs hibára utaló bejegyzés (valószínűleg lesz mivel ez toshiba hdd kifejezetten hulladék sajnos) akkor valamelyik memória modulod hibázik.
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy pár hetes Toshiba DT01ACA300 3TB-os winyóm. 3 particióra van osztva,a win7 op.rendszer az nem ezen van,hanem külön egy SSD-n.
Ma vettem észre,hogy az egyik partición az egyik mappában levő több giga zene közül,rengeteget nem játszott le a winamp. Beléptem a mappába,és egyesével végigkattintottam a zenéken,hogy melyik indul el,és melyik nem. Azt tapasztaltam,hogy több zene úgymond lejátszhatatlan,és semmi másik progi nem játssza le őket,tehát nem winamp hiba. Ami még érdekes,hogy egymást követő zenékkel van hiba.
260 zene van abban a mappában,és kb.a 40-edik zenétől a 80.ig vannak a hibásak. Az első 40 az jó,és az utolsó 180 is jó,csak a közbenső 40 zene hibás és lejátszhatatlan. Igaz van a 40 zenéből 1-2,ami elindul,de a zene felénél megszakad...
A Sentinelt megnyitottam,és semmi hibát nem találtam,s jelenleg is 100/100as a winyó.
Tudja valaki hogy ez miért lehetett? Fontos lenne,mert zenegyűjtő vagyok,és nem szeretnék több zenét így elveszíteni!Köszönöm a segítségeteket!
-
ror97
újonc
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!Vettem 1 maxell p-series Tank ,1 tb ,usb 2.0,5400 rpm,külső merevlemezt,Y usb kábel van hozzá.Az a problémám,hogy mikor összedugom a számítógéppel
ugyan rátelepítette,de aztán semmi,mi lehet a baj tudnátok segíteni!Előre is köszi! -
ggg666
őstag
Az mitől van, hogy az eseménynaplóban folyamatosan bejegyzések vannak, de csak első csatlakoztatáskor.
Hogy az illesztőprogram vezérlési hibát talált az eszközön.
De egyébként semmi probléma a winyókkal.
Nem tetszene neki az usb-s vezérlő?
Mondjuk nem egy ismert darab.
Ez lenne.
Egyébként ezt néha kiírja egy két pendrive-nál is.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
jozsi252 #34601 üzenetére
HD Sentinel bármelyik "destruktív" felülettesztjét 2-szer lenyomod, akkor tuti, hogy nem bírnak róla visszaállítani semmit. (Elvileg még lehetséges lenne, de az már nagyon nem éri meg.)
DE! Újrapartícionálod egybe, gyorsformázod és másolsz rá 50 giga pornót.
Tuti, hogy nem kezdenek el régi tartalmat keresni.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni HDD formázásához. Hogy tudom úgy leformázni az adott HDD-t hogy ne lehessen semmilyen adatot visszaolvasni róla? HD Sentinel-t megvásároltam, abba pedig van írás teszt. Ha egy olyat lefuttatok rajta, akkor az felül ír minden egyes szektort, ezzel lehetetlenné téve az adatok visszaolvasását, bármilyen programmal?
Vagy esetleg van más olyan program, amit tudnátok ajánlani, ami jó erre a célra?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest