- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Csabi1984 #35815 üzenetére
A gond, hogy pcx-es, tehát 3 hónap múlva cserélik, nem az én gépembe kellett volna, de az én pénzem fog állni benne, ráadásul a pendrive-om is meghalt, amire a win8 telepítőt akartam másolni, hogy gyorsabban menjen majd az egész. Tisztára megéri szívességet tenni, mert kidobták a laptop számláját és így nincs garancia...
-
Iomega
addikt
válasz
Csabi1984 #35552 üzenetére
Mert valójában az a 300GB-os lemez, 320GB-os, amiből ténylegesen kb. 296GB-ot lát a gépen, és ezt felkerekítette 300GB-ra. Így jön össze az, hogy 60-240 arányba van neki particionálva.
Más:
A fentebb leírt problémámra tud valaki tényleges megoldást javasolni?
-
-
Kikki90
tag
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csabi1984 #35382 üzenetére
Hehe. Csak épp a Hita az, aki a tápellátásra, és a mechanikai igénybevételre (szállítás, pottyantás, rugdosás) a legérzékenyebb. Kicsi hazánkban meg ugye ilyen összetevőkből fokozott az ellátás.
(Sz@r táp, troli végén a padlón zacsiban hazaszállított winyó, meg társai
)
Ezen kívül a folyamatos, meg a heti 8*3 órai üzem sem azonos terhelés.
Így a folyamatosan menő óvott és ultrastabil tápellátású környezetben menő drive-ok statisztikája már megvan, csak a többire kell várni.
A rossz egyébként a 7200.11 1,5TB széria, ami tudjuk....
(Statisztikát is tudni kell készíteni)
-
Vole
aktív tag
válasz
Csabi1984 #35374 üzenetére
A tapcsatlakozo a gyari Corsair amit a taphoz kaptam. Csak a Blu-ray es az uj vinyo van rajta, a tobbi vinyo masik tapszalon fut. A blu-ray -t tokeletesen megtalalja, raadasul az uj vinyo miatt a blu-rayt kellett egy kozelebbi tapcsatira tennem, es a vinyo kapta azt a csatit amin a blu-ray volt korabban. Ezzel szerintem nem lehet baj.
Ja, amugy a belso sata eloszto egy Startech PEXSATA22I.
-
-
jsk
senior tag
válasz
Csabi1984 #35225 üzenetére
A BIOS felismeri, mert szépen ki is írja a számát a merevlemeznek (FZEX stb.). A Windows telepítő is látja. Most kaptam egy "Hiren's boot cd-t". Hátha segít. Este megpróbálom a rajta lévő valamelyik partícionálóval formázni a vinyót, hátha úgy már tetszik a telepítőnek.
-
-
kingseer
csendes tag
válasz
Csabi1984 #35001 üzenetére
Udv Mindenkinek--
Nekem Samsung hd103uj vinyom van, alaplap gigabyte ga-k8n-sli!
Az történt, partíció eltűnt, két részre van osztva, elson win8 másodikon rengeteg adataim..
Mit csináljak, hogy ne vesszenek el az adataim, hogyan tudom helyre hozni, mitől tűnhetett el?Laci
-
-
djculture
félisten
válasz
Csabi1984 #34977 üzenetére
Azokat minden kolléga meg én is ha meglátom, szedem lefele és dobom a kukába... Garantált hogy egy idő után átmeneti ellenállásként szuperálnak így a végükön lógó eszköz kínlódni fog. Nem szabad ilyet használni inkább egy szakival megkell hosszabitatni a vezetéket normálisan kicserélve ha nincs más.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csabi1984 #34960 üzenetére
Szia!
Igen, ha a drive a SMART-ot nem aktualizálja. Vagyis ha a SMART nincs aktívan kezelve a drive-on belül, akkor bármi lehet. Jó lenne mindent lementeni róla, mert kezdődő halál is lehet. Ugyanis ha nehezen de időhatáron belül még beolvas a drive, akkor is adhat ilyeneket. Viszont hamar eljöhet az idő, mikor már nem fog olvasni. Feltételezés, de ....
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Csabi1984 #30580 üzenetére
Nem rendszer, torrentes winyónak lenne használva asszony gépében, nem lenne rajta semmi pótolhatatlan. Csak annyira gázos volt, hogy torrentezni sem tudott rá egy 200GB után, mert kiabált, hogy nem tudja olvasni, ekkor találtam ki, hogy felosztanám 2-3 részre, kihagyva a hibás szakaszokat.
-
djculture
félisten
válasz
Csabi1984 #30582 üzenetére
De annál se az miatt volt mert 21%... Eleve a hibás részt feltérképezted volna arra részre nem teszel partíciót a hibátlan részre tehettél volna partíciót arra meg oprendszert. Ahol nincs partíció onnan nem fog olvasni se írni se a fej így hibázni se fog, kattogni se.
Jó jobb ha vesz az ember egy újat de rengetegszer kell sz@rból várat építeni mert csóróság van. -
djculture
félisten
válasz
Csabi1984 #30580 üzenetére
Az ilyen programok által kiírt százalékok francot se számítanak. Amíg van a hibás helyett tartalék szektor amit be is helyez a logika és a hibásat kivonja, addig használható a hdd. Akkor van baj ha a logika kiakad és nem tudja eldönteni hogy most hibás vagy jó a szektor, ilyenkor lehet rávezetni a megoldásra ha többször írunk olvasunk arról a helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest