- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
aleister
veterán
Köszi az infókat srácok!
Sajna nem tudom, hogy kéne ezeknek jól szólni. Egy 5.1-es Logitech hangrendszerem van a pc-re dugva. Ehhez szocializálódtak a füleim. A triviális hibákon kívül (pl nem szól a cumó, serceg, stb) nem hinném, hogy feltűnne bármi is.Így feltehetően marad az új vásárlása. Pl a nemrégiben linkelt Yamaha RX-V371 vagy PIo VSX-421 tetszik. Csak hát kéne mellé valami 5.1-es hangfalrendszer is. E tekintetében meg még eléggé tanácstalan vagyok.
Szerintetek mennyire veszélyes az említett Logitech X530-at rákötni egy ilyen kaliberű erősítőre? Füst? -
aleister
veterán
Kicsit on lennék.
Olvasgattam a véleményeket, melyek preferálják a használt házimozi komponensek használatát. Erölködő esetén még azt mondom rendben, de mi újság a hangfalakkal? Ott a használattal járó rezgés nem öli meg a hangszórókat, membránt?
Csak, mert lehet, hogy teljesen jóhiszemű eladó esetén is belefutok abba a hibába, hogy 1 hónap múlva elkezd ciceregni, rezegni a hangszóró. -
aleister
veterán
válasz
bajnokpityu #50285 üzenetére
Így már más.
Idd meg azt a kávét! -
aleister
veterán
válasz
bajnokpityu #50282 üzenetére
Egy potméter meg egy kondenzátor azért nem ugyanaz.
-
aleister
veterán
válasz
bajnokpityu #50278 üzenetére
Min 15? Az alaplapoknál hamarabb bekövetkezik. Ekkora lenne a minőségi eltérés?
Egyébként csak példának írtam a kondi/cső dolgot. -
aleister
veterán
válasz
Warter #50270 üzenetére
Szerintem épp, hogy értéknövelt egy szakszerűen javított elektronikai termék. Pl az én laptopomban most garanciálisan cserélték a keyboardot, odd-t, kijelző szalagkábelt. Ezek mind elhasználódnak idővel, folyamatosan romlik az állapotuk, de így a 2 éves cumómban nullkilométeres alkatrészek vannak.
Mivel az erölködőkhöz nem értek, de gondolom itt is kiszáradhatnak a kondik, elhasználódhatnak a csövek (már ha csöves a cumó). Ezek cseréje/javítása nem hinném, hogy értékcsökkenést okozna.
-
aleister
veterán
Köszi a választ!
Esetleg ki tudnád fejteni, hogy miért? Ahogy néztem teljesítményben többet nyújt a Pio (bár számomra elég a 100 watt is), és fícsörökben sem látok különbséget.
Egyszerűen jobb a hangzása?A másikat bár T-Tboynak írtad, de pont most olvastam a Jamo S-426-ról egy tesztet, ahol ezért az árért jó szettnek minősítik. Akkor ez az írás dezinformáció lenne?
-
aleister
veterán
Szevasztok!
Egy másik topicban ajánlották a Yamaha RX-V371 erölködőt. Szimpatikusnak tűnik. Rákeresve képbe került még Pioneer termék, a Pioneer VSX-520 és a Pioneer VSX-421. Ezek közül valamelyik nem lenne jobb választás?
Fícsörök tekintetében ahogy nézem tök ugyanazt nyújta mindegyik készülék. Nem vagyok képben az audió cuccok terén milyen a Pio és a Yamaha relációja, van-e hangzásbeli különbség köztük.Sajna az Pio 520-ra pont készlethiányt írnak, pedig ár/teljesítmény viszonylatban elég best buy-nak tűnik.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest