- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
-
AthlonXP
őstag
válasz
vendingo #47734 üzenetére
Így van. Ugyan abba a helyzetbe kerülsz mint én is. Mivel passzív mélynyomód van az erősítő nem tud mit kezdeni vele, sajna ahhoz külön erősítő kell. Ráadásul olyan, amin van alacsony szintű bemenet ( low level input ).
Ez sajna plusz költség, jelenleg én is külön erősítő vagy inkább aktív SUB vételén gondolkodom, még nem tudom melyik lesz, de valami kell. -
python1
veterán
-
python1
veterán
válasz
vendingo #47724 üzenetére
Még egy problémával fogsz szembesülni,mégpedig a subbod nem aktív,tehát külön erősítő nélkül nem tudod meghajtani.
Úgy tudod megoldani mint az öreg erősítő összekötésével,tehát a front hangszóró kimenetre kell csatlakoztatni,így viszont ugrik az 5.1 csak 5.0-ás rendszered lesz.
-
holodp
aktív tag
válasz
vendingo #47705 üzenetére
Én a helyedben nem paráznék a használt cucctól. Én 60e Forintért vettem egy fél éves erősítőt, új korában 120-150 rongy volt (Denon 1610). Semmi baja nincs, egy darab karc sincs rajta. Csak ki kell várni az ajánlatokat, mindig van best buy. És bármelyik eladó megengedi, hogy meghallgasd a cuccot, normálisabbak még garanciát is vállalnak érte.
-
AthlonXP
őstag
válasz
vendingo #47695 üzenetére
Állítólag az sem mindegy, hogy pl filmezel sokat vagy inkább zenét hallgatsz. Zenéből meg milyen műfajút.
Anno mikor vettem a Pio-mat, én is körbeérdeklődtem, ez ügyben és végül is úgy döntöttem az ajánlásokra utalva, hogy ezt veszem meg.
Néztem többfajtát, Pio., Yamaha pl., de mivel én főleg elektronikus zenét hallgatok többet illetve filmeket lesek, így a Pioneert ajánlották többen. Rock-ra már inkább vmi Yamahát.
Ahogy néztem az a Pioneer nagyjából azt tudja, amit az enyém, nyilván néhány plusz dolog mellet...
Szépen szól, sokféle hangzásmódot támogat, gyakorlatilag szinte bármilyen zenei műfajban megállja a helyét, ahhoz képest, hogy relatíve ennyire olcsó. Írom ezt úgy, hogy csak "sima" HI-FI házimozi hangfalak vannak rákötve, szóval nem is valami több 10k-s hangfalakról van szó...
Ennek ellenére az erősítő szépen és tisztán kiadja a magas és mély hangokat. Hallgattam vele koncert DVD-ket is ( pl. Rammstein, Tiesto, stb. ), baromi jól szólnak vele, de pl. a Vivaldi 4 évszak lemeze is gyönyörűen muzsikál vele, vagy a különféle BASS tesztek.Bár eléggé annak tűnik, de nem rábeszélni akarlak a megvételére, csak a saját tapasztalataimat írtam le. Mivel nekem ez van, így nyilván ezt ismerem, ha más típusom lenne, akkor arról írnék.
De ha rossz lenne, azt is leírnám, mert mindegy volna bevallani, hisz nem tőlem veszed. -
T-Tboy
tag
válasz
vendingo #47695 üzenetére
Egy szavazatot én is a Pio javára adnék (a 3év gari miatt is) e két készülék közül, de talán nem a 520-ast venném meg hanem a 421-est picit drágábban.
A 520-as 240W-ot teljesítményt vesz fel max.-ban, a 421-es meg 415W-ot.
Szerintem a 421-es később kezd veszíteni a szuflából. -
AthlonXP
őstag
válasz
vendingo #47670 üzenetére
Nekem 5.1-es Pioneer VSX-417 van, én 50-ért vettem vagy 3 éve talán. Teljesen meg vagyok elégedve vele, mindent tud, ami számomra fontos.
Ma már nem tudom, hogy kapható-e esetleg a nagyobbik testvére a VSX-817 ami már 7.1-es. Annak árát nem tudom.
Szerintem otthonra normál használathoz ennél jobb fölösleges.De persze a többiek majd úgy is leoltanak, mert ez gagyi és vegyél HK-t vagy hasonlót 100+-ért...
Használtat meg sztm csak megbízható embertől/helyről érdemes venni. Na meg, ha meghibásodik a cucc és nincs garancia, akkor meg oda a pénzed azt annyi. -
Tomics
addikt
válasz
vendingo #47670 üzenetére
Miért nem jöhet szóba?
Újjonan 80-90 alatt nem kapsz normális márkájú belépő szintű házimozi erősítőt.
Használtat meg vehetsz 50-60ért aminek az új ára ~150 volt és magasabb kategória mint egy új 80 ezres. avx fórumon általában megbízhatóak az eladók.Ja és még egy + a régebbi gyártású erősítők általában jobbak, mint a mostaniak ugyanabban a kategóriában...
-
T-Tboy
tag
válasz
vendingo #47667 üzenetére
Maga a Canton mint márka egyébként nem rossz. Attól még, hogy öregebb rendszer szerintem nem muszáj lecserélned, pláne ha Te elégedett vagy vele és semmi baja!
A kocsimban nekem pl. egy 2004-es Canton QS 2.16-os 2utas 16,5cm-es hangszórószett dolgozik és imádom a hangját...
8.éves ez is, de sok mai szettért nem adnám oda.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest