- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
ZolikaE46
senior tag
(#50426) ZolikaE46
(#50439) python1: Akkor azt csinálnád amit én! ES100 frontnak, ES25C center, hátra 4. 5. pontnak menne a Northridge E100, a kicx meg maradhat 6. 7.nek. H/K-ról már letettem a Denon AVR2312 húz a szívem.
Hang nyelőt már nem tennék, mert nem illik a szobába annyira azért nem kell elmenjünk a high end részre...Meg a keret is vissza fog...
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
dhcodoki #50434 üzenetére
Ezért írtam kinek mi... A mély biztos marad... A szoba körbe vasbeton a plafon is csak a plafonon gipszkarton van ami le jön egy 20cm-re és az sajnos néhol kimozog elég rendesen... meg kiégnek az izzok benne ha feltekerem a mélyet, és ezek ahogy mozognak a gipszkartonba annak hülye hangja van eléggé... ha nem használom a mélyeket csak a JBL frontra akkor tökéletes. Az a baj nem tudom ide milyen kombót lehet rakni ami bírja a teljesítményt és szépen is szól... :s Csak azt tudom elképzelni ami nem túl vészes árba hogy előre meg venném az ES100 szériát az ES25C-vel hátra menne a northridge E100 aztán kész? Neked mi lenne a javaslatod?
Vagy eladni a 7hangfalat, de mit vegyek helyette meg mennyiért lehetne eladni ezeket? Ötlet? Kíváncsi vagyok minden véleményre... Meg mi ad olyan mély közepet ebbe az árba mint a JBL?(#50437) Szabikaa20: Köszönöm, Egyb. projektorból mennyi egy jó 3d-s cucc? én 800K-ért láttam de annyiért tuti nem vennék...
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
T-Tboy #50424 üzenetére
(#50423) python1: Nagyon szépen köszönöm!
(#50422) T-Tboy: Képet úgy teszel fe,l hogy feltöltöd valahova képet és utána kimásolod a linket és utána itt alul rá mész a kép feliratra és oda beilleszted amit kimásoltál...
(#50424) T-Tboy:
ha meghallgatod utána vagy nagyon bejön és ilyet akarsz vagy megutálod...
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
T-Tboy #50418 üzenetére
Hú igazad van tényleg... köszi!
Egyb. nagyon szeretem mélyet... tudod kinek mi...
A kocsiba megszerettem és valami hasonlót akarok elérni a szobába is...Egy bajom van a cuccal, hogy kicsit szedett vetett és most azért szeretnék valami jót össze hozni, valami finomabb költekezéssel... de a JBL-t tuti nem cserélném le annál szebb mély közepet még nem hallottam ebben az ár kategóriában...
(#50420) dhcodoki: ...ha a tévére gondolsz, hogy lejeb tennéd azt már sajna nem nagyon tudom megoldani max feljebb...
A Mélyre meg fentebb írtam...
-
ZolikaE46
senior tag
Köszi. OKsa akkor azt majd felrakom a tv elé... Az erősítő most lesz cserélve Denon AVR-2312-re, A jelenlegi Yamaha RX-V657 ami a mélyeket hajtja az viszont Crown XLS402 Azt is lecserélném szívem szerint, de csak repülnek a 100asok úgy, hogy először erősítő, utána center!
Eddig Dali volt a center, de azt eladtam és vissza raktam a yamaha-t úgy, hogy kell egy másik most! Sub Tipusa 40cm Dld LA1000.15 2x4Ohm, 30cm Dld 500+ új széria!Vetítőt pont most kezdtem el nézegetni, de ami tetszene az nagyon drága... úgy hogy max majd karácsonyra, de inkább jövőre...
(#50417)T-Tboy: Köszi! Igen nem rossz, de ha őszinte akarok lenni nem akkora szám még... kicsi a végfok mert 4ohm-ba van kötve és úgy 2x400w tud. A 4db 40cm subbok darabonként 1000w-k, na most 1db-ra 200w jut az-az meg se mozdul szinte... jó nem azt mondom... mozog a felső szinten minden, a gipszkarton is kimozog vagy 5cm-t
) de jó lenne egy Phonic XP5000 az meghajtaná rendesen 4Ohm 2x1800W. Ameddig nem a sarokba volt a sub ha nem középen úgy a két kicsi Db.-be nagyobbat nyomott! Azok 500w és arra valahogy jobb a 2x400w
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok megszeretném tudni milyen center ajánlanátok 50K-ig Egy szedett vetett társaságba? Front JBL, háttér 4. 5. kicx és a 6. 7. Yamaha?
-
ZolikaE46
senior tag
"de ha inkább zenére és abból is a tücc tücc akkor Onkyo"
Igen ez így elég két értelmű, de ott van benne a tücc tücc.Utána már kifejtettem, hogy igazából mit szerettem volna! Itt a tücc tücc volt a lényeg.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de H/K lassan elvérzik nem? ...mert a házi moziik piacán annyira nem tudott betörni és most már a garancia is érdekes megoldásokat talál, mert állítólag a kinti cég már nem veszi fel a telefont meg ilyenek... Mondjuk ezt csak hallottam cáfoljátok meg ha nem így van!
-
ZolikaE46
senior tag
Nem tudom jól értelmezted e amit írtam, mert egy kicsit össze vissza lett. A lényeg, hogy a Denon inkább klasszikus zenére való az Onkyo meg jobb volt tücc tüccbe. Ez az összehasonlítás a Denon 1912re és az Onkyo TX-NR609-re vonatkozik a 2312 már jobb volt jóval! mint a 609! Remélem így már értesz!
220K, de mind1! Tudtommal nem használt erősítőket nézünk... másrészt hiába jobb hangzásba a 3-4 éves mikor tudásba már elmaradnak..., de ez az én szubjektív véleményem ennyi!
(#48860)Dorian: Köszönöm!
-
ZolikaE46
senior tag
Denon AVR-2312 Ár érték arányban a legjobb szerintem és hangzásba! Én erre pályázok jelen pillanatban!
Engem lebeszéltek a Denon AVR-1912-ről, mert gyenge lenne nekem és az Onkyo TX-NR609-ről is, mert rosszabb a hangzása meg a táp még a gyengébb fajta. Ez már egyb. teljesítménybe nem lenne rossz, de a Denon-nak szebb a hangja bőven, meg airplay is rajta van már, meg ha nem egy formák a hangszóróid a AVR-2312 valamelyest szinkronba hozza őket a AVR1912 még nem tudja ezt stb... Ha Onkyo akkor TX-NR809, de az már húzós! Már a 709 is húzos! A 809-nek a tápja már másképp van megoldva mint a 609 és a 709nek, mert ezek 0,75mm kábel megy be! Attól sokat ne várjunk! 809nél ezt már kicserélték! A Denon-nál meg már 1912-nél is rendes táp van! Pont most jártam ezeknek utána és hallgattam meg őket!
...de viszont ha a Denon AVR-1912 és az Onkyo TX-NR609 között kellene választanom akkor lehet az Onkyo mellett döntenék, mert nagyon sok a hozzá csatlakozható eszköz és több a teljesítmény! Kérdés mire kell? ...ha csak kimondottan házi mozi arra elég a denon, de ha inkább zenére és abból is a tücc tücc akkor Onkyo. Denon jobban szereti lágyabb dolgokat, beszédeket és abba sokkal jobbat tud. -
ZolikaE46
senior tag
válasz
Patice #48570 üzenetére
Jah akkor ugye ezt szoktuk megoldani úgy hogy optikai kábel TVből erősítőbe azt kész! Csak itt nem kell + kábel a hdmi-n kívül, mert az visz hangot vissza az erősítőbe és ha meg dvdzek akkor a dvdről visz képet és hangot a tvbe! Hú ezt kicsit megbonyolítottam, de értem. Röviden és tömören 2 az 1ben!
Köszönöm a választ! Gondolom akkor ezt se tudja az Onkyo TX-NR609 mert ott ezt nem tüntették fel!
Warter: Neked is THX!
-
ZolikaE46
senior tag
Hi all lenne még egy kérdésem!
A Denon AVR1912-nél van a hdmi out és oda van még írva az out-on kívül, hogy (monitor, ARC) EZ MIT TAKAR?
Mert az Onkyo TX-NR609-nél csak simán Out van írva, de az Onkyo TX-NR709-nél már ott is oda van írva hogy (ARC) csak a monitor helyett main van! Ez nektek mond valamit?
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
Ed Parker #48471 üzenetére
Nem az a cél csak szeretném megközelíteni, de ekkora térbe ezt elég nehéz lesz. Más részt hallgass meg egy olyan rendszert és érteni fogsz vagy hülyének tartani
! Nekem nagyon megtetszett. Nem tudok mit csinálni! Jó érzés mikor belül érzed a mélyet és átjárja minden porcikád
, de végül is ez lényegtelen nekem miért jó, ez tetszik. Tudod... mindenkinek más.
Végén csak megértem teljesen ezt az AirPlay rendszert is...Köszönöm mindenkinek a segítségét és az érveléseit így már kicsit más a felállás, de biztos matekozok még1 kicsit, de szerintem akkor Denon lesz!
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
Dorian #48469 üzenetére
Nyilván nem vezetés közbe gondoltam. Csak az-az érzet az hihetetlen mikor a mellkasod behorpad a basszustól!
Csak egy minimálisan szeretnék hasonlót elérni a szobámban is. Ezért szereztem be ennyi subbot.
Szívesen beraknám ide meghallgatni az Onkyot is meg a Denont is! Úgy könnyebb lenne dönteni, mert az hogy meghallgatom valahol az nem olyan mint itthon teljesen más környezetben.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
Ed Parker #48461 üzenetére
Így már működhet AirPlayként nem? Vagy még mindig más? Sorry hogy ennyit kérdezek csak egyáltalán nem ismerem ezt a dolgot!
-
ZolikaE46
senior tag
k.zozo.: Köszi!
Dorian: Szeretném meg tudni, hogy ültél e már olyan autóba ami 140Db felett szól? ...ha igen, akkor tudod érzetre milyen és nekem az-az érzés iszonyatosan tetszik!
Köszi neked is!
Ed Parker:Óh így már tisztább egy kicsit köszönöm szépen! Nagyjából eltaláltad a nappali méretet nem álllsz messze a valóságtól kb 42nm!
Vikthor: Igen jogos amit leírtál teljesen. Mivel az is tény hogy ha maxon hallgatnám ott már erősen jel torzítás szokott lenni! Egyb. a legtöbb esetbe közel van hozzá!
Nem véletlen próbáltam olyan cuccokat szerezni amik bírják a teljesítményt.
Viszont Kíváncsi lennék hangminőségbe mennyire lenne más egy Dali szett, mert nekem a center az is elég szépen kiadja a beszéd hangokat, de viszont más hangszórótól mint a Northridge E100 nem hallottam még olyan szép mély-közepet amit az lead! Ez végül is mind1, mert nem ez a lényeg most! Köszönöm a válaszod. Ezek szerint te is Denon párti vagy! -
ZolikaE46
senior tag
python1: Köszönöm a válaszod!
Ed Parker: Neked is köszönöm a válaszod! Az AirPlay akkor van az Onkyoba is nem, mert ha jól tudom annak is rá van írva az elejére, hogy ipod és az gondolom magába foglalja a apple termékeket, de szólj ha nem így van. Viszont ha nem így van akkor jön még1 + szavazat a Denon mellett részemről, mert a telefonom is apple termék...
sting2: Elösször is neked is nagyon köszönöm a válaszod! A front hangfalak JBL Northridge E100, A center Dali Concept, Back sorrund dupla ovál Kickx pro 693, sorround 6. 7. pont Yamaha NS-45E. Mélyre pedig van egy külön erősítő Crown XLS-402 és hozzá van 6db sub ebből 4db 40cm-es 1000W-os LA-1000.15 és 2db 30cm 500/1000W DLD 500+. Kicsit szedett vetett a társaság, de szólni elég jól szolnak! Csak lassan a crown mellé is kell egy nagyobb, mert az már nem nagyon hajtja meg a 4db LA-t.
Elsőként a zene hallgatás volt a kulcs fontosságú aztán most már egyre inkább a Hd filmek is!
Egyb. érdekes nem gondoltam volna hogy többnyire a Denon lesz a befutó, mert az Onkyora csatornánként 160w írnak a Denonra csak 90w-ot és ugye az Onkyo-nál 7.2 van ami nekem csak ugy szint elég jó, mert nem kell 600 felé osztanom az egy darab RCA-t ott legalább van 2db sub kimenet + van külön még egy front kimenet és két koax meg optikai! Úgy, hogy nekem kicsit ezek miatt az Onkyo mellé húzott a szívem, de most így akkor ezt át kell gondolnom és át kell pályáznom a Denonra ha még ezek után is így gondoljátok!?
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kikérni erősítő vásárlás előtt állok! 2 db. Erősítő jött szóba nálam Denon AVR-1912 vagy Onkyo TX-NR609!?
Na most a Denonnál van a HDMI 1.4a 6In/1Out 3D Ready, AirPlay Ready, Mondjuk az AirPlay Ready nem mond sokat nem tudom mire jó....? Ha jól tudom az Onkyonál is van HDMI 1.4a és 3D Ready, de szóljatok ha tévedek. Onkyohoz hozzá tudom írni még, hogy sokkal több a hozzá csatlakoztatható eszköz és több a hang teljesítmény ami nekem fontos lenne, de nem tudom hogy megéri e ha jobb a Denon!
Ti melyiket vennétek nagyon érdekelne a véleményetek és a segítségetek?Válaszotokat várom és köszönöm előre is!
Üdv.: Zolika
Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest