- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
BIGi75 #180507 üzenetére
#180508 MasterMark
Fuuu! Letöltöttem a DTS-HD MA 5.1-et, és gyönyörűen működtek a csatornák!
Gondoltam belenézek pár hanganyagba, és kikerekedett szemmel/füllel hallgattam, hogy milyen brutális demok vannak, pl : Amaze (Lossless-ATMOS) Dolby TrueHD 7.1 ATMOS
És az erősítőn, soha nem látott kiírás is megjelent, amit komolyan amióta megvan az erősítő, még nem láttamBrutális térhangzást szólt! Nagyon köszönöm!
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert totál zöldfülű vagyok, és persze hogy el is akadtam
Amik vannak a körben:
- ONKYO HT-R380 (5.1)
- nVidia SHIELD PRO (4K Media Player)
- LG 55UK6950PLB (4K TV)
A probléma azzal lenne, hogy az AV-m sajnos csak 1080p tud tovább vinni, ezért szét kellett választanom egy HDMI Splitterrel (VAX01202 HDMI eARC Audio Extractor & Splitter)
Viszont valamiért nem engedi át a dolby digital,dts,dolby hd,stb hangokat.
Nyomtam egy resetet az erősítőn, hogy mindent elölről beállítsak, és nem hogy nem lett jobb.
5.1-es hang testet kerestem youtubon, és valamiért a jobb hátsó hangszorót összecseréli a másik bal hangszóróval. Teljesen nem értem az egészet, hogy hol lehet a hiba.
Tutti nincs elkötve a hangfal, mert az erősítő belső teszt állításánál a "sercegés" Arrol a hangszóból jön, ahonnan kell.
Mit rontok el?
-
intuicio
aktív tag
Rendben értettem! Köszönöm a segítséget!
-
intuicio
aktív tag
Üdv!
Valami nagyon nem megy nálam, kérnék egy kis segítséget!
TVm:
LG 55UK6950PLB 4K UHD Smart LEDErősítő: ONKYO ht-s3305
Set top box: HUMAX DIGI+C HD4
Itt HDMI-keresztűl megy ki a boxból a tv-be.A gondom a következő. Hogy tudom úgy összekötni, hogy ami a TV-be szól hang, az kimenjen az erősítőbe. Nem vágom mit hova kell dugni. Valaki ebben el tudna indítani?
A PC-m is össze van kötve a VGA (ASUS STRIX GTX-970) HDMI vel a TV-be HDMI3 IN-be. A hang meg
Gigabyte GA-Z97X SPDIF OUT ból az ONKYO erősítőbe. Ez tökéletesen szól.Köszönöm
-
intuicio
aktív tag
válasz
#09634560 #117639 üzenetére
Volt egy olyan Demo, ahol a körbe páztázást is megcsinálta, hogy jol be van e állítva az 5.1-es rendszer.. Na ezen valamiért nem úgy szolt ahogy kellene.. Minden vezeték jól van bekötve, tehát maga az erősítő beállításaiban van valami elkaffantva. Ezért keresek ilyen jellegű DVD hanganyagot.
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok.
Nem igazán találtam magyar oldalon erről a tipusról, tesztet, észrevételeket
[Onkyo HT-S3305]
Már 5éve hajtom, eddig nekem nagyon bejött. Viszont nem tudom, hogy jól kötöttem be, mert vannak filmek, ahol nem igazán tetszik a hangja.
A szobám 17m²
Létezi olyan Demo hanganyag, amivel be lehet állítani a dts, vagy 5.1-et, megfelelő beállításokat, mert a settings-be túl sok olyan beállítási lehetőség van, amihez nem igazán értek.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest