- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
gyurczy #42668 üzenetére
Mivel hamarosan kint van a amd kabini, szerintem arra már érdemesebb építani mint a HPra, valamint ha hp nem akciós közel 100 ezer az ára
Mondjuk nekem is ez van itthon, de hamarosan cserélem én is Kabinire és abból építek szervert itthonra.
-
nuke7
veterán
válasz
gyurczy #42581 üzenetére
így szerinted több értelme van..?
és jobb mint az első verzió..?
amúgy azért mondjátok, hogy hosszában jobb, mert akkor kb. ugyanúgy verődnek vissza mindkét oldalról a hangok, nem..?
(mondjuk ezt tudja kicsit ellensúlyozni a mikrofonos beállítás, nem..? )(#42596) Vikthor
homestyler.com
teljesen ingyenes, de regisztrációs és webes. -
KisTücsök
addikt
válasz
gyurczy #41374 üzenetére
Pont ma nézegettem én is. Mondjuk csomónál csak belföldi szállítás van. Most pl találtam egy ilyet. Bár ez német asszem. Most komolyan 2.5 eurónál tart a licit? A szállítás meg 42 euró, már ha jól veszem ki. Akkor kb 50-ért enyém lehetne ez a center? Azt a német szöveget lefordíttattam neten, elvileg hibátlan a cucc. Most ez tényleg ennyi, vagy valami elkerülte a figyelmemet? Mondjuk, hogy nem a center eladó, hanem az állvány, vagy ilyesmi...
Áh, lehet megvan a buktató. Mi az a "Neupreis 325,- €"?
-
gorbep
senior tag
válasz
gyurczy #41382 üzenetére
De a bedobást remélem automatikusra csinálod, akkor csak a legnagyobb ajánlat felé a lépcsővel teszi, valamint ha rád licitál valaki az utolsó pillanatban, de a maximumod magasabb, te nyertél, még mielőtt ő látná, hogy nem emelt eléggel.....
UI: Bocs, elfelejtettem, hogy nem ma kezdted ezt...
... inkább én kérek tanácsot..... akár privibe is....
-
törölt tag
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gyurczy #40229 üzenetére
Toobee féle focalok még kimaradtak, de a többi focalból gondolva a T+Anak is megvan a felbontása, plusz kevéssé száraz hangú.
Egy óriási szobában szoktam hallani, ott hiába 1.2m magas, és 2x2x25cm szól, nem sok a mélye. 150-200között láttam őket használtan,150ért gányolt, 200ért meg hibátlannak látszott.
Ha elég nagy szobába kerülnek, akkor ott sztem ebben az árban erősen meggondolandó.Az Aurum jó doboz, sztem Neked is tetszene.
-
rgeorge
addikt
válasz
gyurczy #39996 üzenetére
Megnéztem a többi hirdetését is, mindenét árulja: autó, ház stb.: "űlögarnitura elado ami tejesen hibátlan", "eladó családi ház ami 2009 ben épűlt amitejesen újszerű", "eladó hibátlan b vektra ami 18 cas 16 szelepes klimás köszponti zár elektromos ablakok 4 uj gumi tűkrök elektromos nagyon jo álapotu elsö tulajdonostol".
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gyurczy #39699 üzenetére
akkor úgy fogalmazok, nem azért jó valami, mert nehéz. dacoknál látom,h pl a kinaiak elképesztő igényesen megépítik a cuccukat, minőségi, nehéz, nagy. Majd jön egy európai,töredék alapanyagból másfél kilóból jobb hangot csinál.
nem kerülne ám sok pénzbe nehéz cuccokat csinálni. erősítőnél elég egy böszme trafó, 1-2 ezer forint a vasmag.Ami lehet,h zajosabb,mint a fele súlyú. hangfalnál beleborítasz még 3 réteg pozdorját+50kiló Vagy megmerevited MDFből +1kg.melyik merevebb? nyilván utóbbi.
-
nebulo5
senior tag
válasz
gyurczy #39413 üzenetére
Igen, valóban kis összeg. Csak ha már, a "dugipénzem" dupláját elköltöttem kábelre stb... akkor milyen dumával tudnék a zasszonytól kicsalni több pénzt... Így is, már megkaptam az ultimátumot: még egy ketyere, és vagy ő, vagy én, megy a háztól....
Nem igazán asszonybarát ez a HM & Hi-Fi hobby(tisztelet a kevés kivételnek
)
-
-
Patice
nagyúr
válasz
gyurczy #38576 üzenetére
"...de hogy térhangod nem lesz, az kurvaélet."
Ezzel azért nem értek egyet. Persze, nem olyan a hangtér, mint egy 5.0-ával, de azért néztem már többször oldalra, hogy mi a faszom szólalt meg ott?
Legutóbb a Felhőatlaszban éreztem azt, hogy az én fülembe suttog a zöld fejű Smith ügynök, nem pedig Tom Hanks-ébe.
De sikerült elhúznia egy két repülő objektumnak is a fejem felett kb.
Én csak leírtam a saját véleményemet. Nem kell mindenkinek egyet érteni vele.
El tudnék viselni egy 5.1-es láncot is, de sajnos a jelenlegi bérlakásban nem tudnám hova tenni + most a második kisfiam van úton, szóval máshová kell a pénz.
-
-
gorbep
senior tag
válasz
gyurczy #38484 üzenetére
Én is tervezem..... Már itt van a szétkapott régi kontakta elosztó jó kis fém dobozával, be kéne karbon fóliázni, belereszelni az IEC aljzatot, le vannak szúrva a grafit rudak, varisztorok szűrő kondik is bele, ( akkor az Alces mehet a TV-re) de tartok tőle a szűrő nem fog bele férni. De nem kapkodom el hátha valamit még kitalálok bele!
A polaritás helyes bedugásra jelző led stb...
Talán egyszer elkészül.....
UI: A leválasztó trafót kollégám próbálta a hétvégén, nem hallott szignifikáns javulást, cserébe viszont zúgott!
-
fisher012
csendes tag
-
Nonner
tag
válasz
gyurczy #38297 üzenetére
Köszi az infókat, majd figyelem rendszeresen a hirdetéseket, hátha adódik egy kihagyhatatlan ajánlat jó áron.
Denon 3312 erősítő, Oppo BDP 93 lejátszó, Wharfedale Diamond 8-as hangfalrendszer (előző rendszer hagyatéka, a magasabb kategóriás csere még várat magára az anyagiak miatt, Dali Ikon szériával szemezgetek egy ideje), foQ rezgéscsilapítás tuning szinte mindenhol.
Ehhez a rendszerhez szerinted milyen értékű kábelek javasoltak?
-
-
Nonner
tag
válasz
gyurczy #38290 üzenetére
Oké, igazad van. 100k körüli árért már jó is lehet a VdH.
Kérdés, hogy milyen kategóriájú rendszerben éri már meg ennyit kiadni érte, hogy kihozza a tudását.Ha most lenne rá keret, egy Isotek Solus3 Evo tápszűrőt vennék és így tesztelném a rendszerem, de sajnos ez sem olcsó mulatság és ilyet használtban kifogni szinte lehetetlen.
-
Toobee
veterán
válasz
gyurczy #38290 üzenetére
Közben lehalt a PH!, az előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
(#38290) gyurczy: Bizony. Ugyanabban a rendszerben, mikor az UPA2-be dugtuk a Supra-t, akkor nem volt tapasztalható javulás, pedig előtte PC-s tápkábelről ment. Betettük az UPA-2 helyett, az én Rotelem és azonnal megmutatta, hogy csak jobb ez a Supra, mint egy PC-s kábel. Rendszere válogatja. Gábornál nem tudom, hogy mekkora javulást hozott a 2 VdH, de elképzelhető, hogy másra elköltve azt a pénzt, jelentősebb javulást lehet előidézni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
gyurczy #38009 üzenetére
itt is ezt írják:
For the most cost effective performance according to budget, follow these rules:(1) If you’re using exclusively DFPC Originals or exclusively DFPC Signatures, apply them to your system’s components in the following order.
(2) If you’re using at least one DFPC Signature, and the rest are DFPC Originals, first apply the Signature(s) in the following order, and then apply the DFPC Original(s) to the remaining components.
1st: Source (CD player; DAC; phono preamplifier)
2nd: Power Amps
3rd: Preamplifier
4th: Power conditioner; regenerators, power distribution units
5th: Phono motorReasoning
Source first. The most crucial function of any audio system is the correct formation of the audio signal. Starting with the source allows for a better formed original signal, and allows for a more accurate performance assessment of everything happening to that signal "downstream." This is because the signal can only degrade in quality as it goes from component to component, always in various ways experiencing loss along the way to the speakers. If, due to the source component’s impure power, the original signal is distorted from the outset, then no amount of component changes, tweaks, or power filtration attempts "downstream" will alleviate the problem.
(#38010) Old FatBoy:
nem érdekel a villany része,csak a kíváncsiság hajt,hogy már 2 napja erről megy a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest