-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisher012
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy 1 SAL 2610 frontot, ha tuningolnám (hangváltó építés, kábel csere, szigetelő anyag) lehetne belőle értelmes zenére való hangsugárzót varázsolni? /elektronikába kicsit én is otthon vagyok (autóvillamossági műszerész révén) és van 1 ismerős aki tud segíteni/
-
fisher012
csendes tag
-
fisher012
csendes tag
-
fisher012
csendes tag
SACD digitális formában számítógépen lejátszható a foobar2000 nevű programmal ha jól tudom.
Ha jól gondolom, akkor ezt HDMI-n keresztül egy házimozi erősítő tudja fogadni.
Kérdésem a következő tudtok olyan többcsatornás erősítőt, ami sztereóra jó lenne? (egyenlőre hangfalpár későbbiekben szeretném kibővíteni 5.1-re)
Illetve a Polk Audio TSI 300 vagy a KEF C7 jó választás lenne? -
fisher012
csendes tag
Értem igazán köszönöm az információban gazdag hozászolásod! Esetleg abban tudtok még segíteni, hogy hol tudok teszteket olvasni, arról hogy mekkora a dts, dts-hd közötti hangzásbeli különbség? Mert akkor könnyebb lenne 1 ár/érték alapján tervezni a rendszert szobát alakítani...
-
fisher012
csendes tag
Üdv!
Nyáron szeretnék 1 belépőszintű házimozi szettet összerakni (a szobám 20-25nm) és ehhez szeretnék segítséget kérni!
60% zene (minden stílusú zenét meghallgatok) 40% film (DTS HD lenne a cél)!1. Erősítőnek onkyo-t néztem ki tx-nr609 vagy 616 HASZNÁLTAN. vélemény, más márkát, típust mit ajánlanátok?
2. Hangsugárzók terén egyenlőre 5.0 a cél azt tudom, hogy pl: a SAL nem túl jó(tapasztalat), de személy szerint a Mission MV Cinema Pack sem nyerte el tetszésemet. Sajnos B&W-re nincs pénzem, pedig volt már szerencsém hozzá...
/Nekem személy szerint az Eltax és a Taga tűnik nyertesnek./
A keret kb 80ezer ki mit ajánlana?Előre is köszönöm!
Üdv: László
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged