- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
válasz
Dorian #102198 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy menne az ABX! Én próbáltam nemrég mióta bekerült egy sztereó erősítő is a láncba. Flac vs abból konvertált 160 kbs mp3 9/11 lett. Az elején nagyon könnyű volt aztán valahogy egyre fogy a koncentráció
És persze sztereó erősítő, de jóval komolyabb mélyeket hoz ki, mint a Denon 2808.
-
t-bali3
senior tag
válasz
brembo #101986 üzenetére
Ha nem vagy biztos benne, hogy szólnak bizonyos hangok keress egy tesztlemezt, amin különböző frekvenciák vannak.
axwel: köszi, nekem régebbi Denonom van lehet még hibádzik valami beállítás. Tegnap is olvasgattam kicsit a manualt, de még nem tiszta miért viselkedik így.
-
-
t-bali3
senior tag
válasz
dunkel #101833 üzenetére
Abban az esetben nem "bűn" szerintem az LFE+Main funkció használata, ha sztereó hangot szeretnénk felkeverni 5.1-re és Large beállításon vannak a frontok.
Pont a héten tűnt fel, hogy ilyenkor nem nem kap jelet a mélyláda (LFE jel hiánya miatt). A baj, csak az, hogy így kapcsolgatni kell az erősítő menüjében, ha utána normális DD vagy DTS-es hanggal nézne az ember filmet
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #99358 üzenetére
Hasonlóképpen Bechmark DAC - HD600 láncon nem tudtam egyértelműen megkülönböztetni.
Nemsokára az összeállt zene rendszeremen is tesztelek.
Az már nagyon kijön, ha gyengébb mp3 szól, de jó minőségűből - jó minőségűre konvertált zenével lehet gondban leszek -
t-bali3
senior tag
Egy ismerősöm vett most 1520 cd-erősítő összeállítást. Sajnos nem tudja kifutni magát a rendszer, mert nem elég jók a hangfalak, de szerintem már az is egy jó páros.
Persze nem volt módom összehallgatni a kettő erősítőt. A Hifi kiállításon hallgattunk bele a 2020-ba, de én nem tudok így véleményt formálni, túl sok minden tért el.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #97173 üzenetére
De Pre-outra folyamatosan kiadja a jelet vagy azt is kapcsolni kell menüből valahogy?
4308ban hogy van?
-
t-bali3
senior tag
válasz
Norbi 72 #97163 üzenetére
Baj még sehol nincsen.
Mindösszesen annyit szeretnék megtudni (mivel nem találom az erősítő leírásában), hogy ha a pre-out kimeneten szeretném kivezetni a front csatornák jelét, akkor be kell-e valamit állítani vagy ott is folyamatosan kiadják a jelet?
Azért lenne fontos, mert sztereó erősítőt szeretnék a láncba illeszteni, úgy, hogy mozinál a HM erősítő csak a surround hangfalakat erősíti.
-
t-bali3
senior tag
Ha úgy használnám a Denon 2808-am, hogy a frontokat nem a saját végfokával hajtom meg, hanem egy másik erősítővel, akkor be kell rajta valamit állítani vagy a pre-outra automatikusan kiadja a jelet?
Illetve az nem baj, ha nem lehet kikapcsolni a végfokot, azaz az is menni fog úgy, hogy nincs rákötve semmi?
Vagy ezt érzékeli automatikusan?
Ezeket a kérdéseket nem válaszolta meg a manual sajnos...
-
t-bali3
senior tag
válasz
MasterMark #95797 üzenetére
A Windex minden bajra jó?
-
t-bali3
senior tag
Ha már ennyire belemerültünk a távirányító témába, tudnátok segíteni, hogy mivel tudnám megtisztítani az egyik új jövevényem távját?
Rettentő mocskos volt és amióta áttöröltem nedves fertőtlenítő kendővel, azóta már rendesen ragad is
Műanyagból van, nem fém a táv.
-
t-bali3
senior tag
válasz
whatnot #95636 üzenetére
Gondolom a használati utasításban benne van, hogy milyen az eredeti bemérő mikrofon típusa. Én olyat vennék. Bár hallottam már több helyről is, hogy azonos márkán belül egész jól működnek a mikrofonok.
(#95641) BBéci
Tudom Neked nem játszik egy univerzális távirányító, mert sűrűn cserélődnek a vasak. Helyedben én sem használnék, már csak azért sem, mert a gyáriak kipróbálása is a teszt része. Meg amúgy is szereted, ha sok vesz körül. De ha egyszerű felhasználóról van szó egy Harmony csodákra képes. Ricsik által linkelt Harmony 650 szerintem bőven elég. Lehet veszek is majd egyet tartalékba, ha esetleg tönkremenne a mostani 600-asom.Az erősítő vásárlás más téma. Ha maga készülék jó állapotban van, csak nincs meg a távja, azért szerintem még lehet jó vétel. Egyszerűen annyi, hogy nagyobb eséllyel lehet leharcolt, illetve előfordulhat, hogy sok ember kezén ment keresztül.
-
t-bali3
senior tag
Ezekre mind jó a Harmony is. Bármilyen hihetetlen, de én is állítgatni szoktam a surround módokat TV adásnál.
Az összes többi távirányítóm egyébként a szekrény mélyében lapul, nem hiszem, hogy az erősítőé ne lenne ott.
A bemérőmikrofont viszont már sokszor hiányoltam, igaz lehet egy használat után rájönnék, hogy nem kell. De úgy érzem annak lenne hozadéka.
-
t-bali3
senior tag
Ha nem megy a kezelés rendesen, akkor keres hozzá egy gyárit.
De ettől függetlenül nem csak arra jó az az erősítő, hogy az erkély tetejéről egyszer megpróbáljon elhessegetni egy kóbor kutyát. Márpedig az "ingyen se kéne" úgy hangzik.
Én pl megvagyok Denonnal több, mint egy éve. Soha nem is volt, de nem is hiányzott a gyári táv.
-
t-bali3
senior tag
válasz
whatnot #95621 üzenetére
Vegyél egy jó univerzális távirányítót, én a Logitech Harmony sorozatot bátran ajánlom, bár nem tudom kapható-e még.
(#95622) BBéci
Ha úgy érted, hogy amíg nem vesz távirányítót, addig nem fogja tudni rendesen kihasználni a vasat, akkor igazad van, ha csak az a problémád, hogy nem volt hozzá távirányító, akkor szimplán nem értünk egyet.
Ha így olcsóbb volt, akkor rendben lehet. -
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #93935 üzenetére
Érdekes, én eddig úgy éltem az életem, hogy ezt nem nagyon szabad
De ez megdőlni látszik.Így viszont, nem kéne minimum Denon PMA1510-re gyúrnom, mert egy sima 720 is simán lezenélheti sztereóban a 2808-at.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #93933 üzenetére
De az, hogy egy előerősített jel átmegy újra egy másik előerősítőn, az nem rontja a jelet? Plusz ugye a rendes hangkép/hangerőbeállítással mi van? Fixen hagyod a sztereón mindig és a HMen állítgatod?
-
t-bali3
senior tag
válasz
nagynorbi #93911 üzenetére
Igen, ezt gondoltam, csak azt nem látom hogy hol van a végfok bemenete a 851-nek? Programozhatóak a bementek?
Egyébként ilyen szintű rendszernél már biztos, hogy meghallgatás kell, így a helyedben csak irányjelzésnek venném a tanácsokat. Vakon nem vásárolgatnék Arcamokat.
-
t-bali3
senior tag
válasz
hétalvó #93421 üzenetére
Szerintem a képi élmény jó az Imax-ben, a hang nekem sem tetszik. Nem jön át a térhangzás rendesen és mintha túlzó hangerővel próbálnák ezt kompenzálni.
"A majmok bolygója: Forradalom"-at a Lurdy Házban néztem a MiMozinkban és a hangzás nagyon tetszett. Dolby 3D-vel hirdetik, de tényleg jó volt. A képről nem tudok rendes véleményt mondani, mert elrontottam a foglalást és nagyon hátra ültem. Csalóka a nagy terem, mert a közepe után már minden hátul van.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #85248 üzenetére
Emlékeim szerint tavaly valamelyik AV kiállításon csövessel hajtották a legnagyobb ELAC-okat, nagyon jól szóltak, sokat ültünk ott.
-
t-bali3
senior tag
-
t-bali3
senior tag
Úgy alakult, hogy most végérvényesen megszereztem egy Siltech hangfal kábelt. Már korábban is volt nálam, csak nem szereltettem meg az egyik oldaláról a leszakadt banándugókat, így nem is tudtam bedugni a rendszerbe. De most tervben van végre meghallgatni.
A kérdésem az lenne, hogy így ismeretlenül mi az a banándugó, ami jó lehet rá, úgy hogy olcsón meg akarom úszni? (Kácsából nézelődök). Ismeretlenül, mert fogalmam sincs melyik kábel típus, takarja a harisnya, majd megkérdezem szerelésnél.
Néztem ezt, ezt, ezt, illetve ennél már a fogamat húznák
A másik oldalán rajta vannak a WBT-k, azok maradnának.
-
t-bali3
senior tag
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #78954 üzenetére
A filmről nem írok semmit, nem tudtam végignézni....de a lényeg, hogy nálam is nagyon hangos volt a surround csatorna. Nagyon meglepődtem rajta, általában kevésnek szoktam mindenhol érezni, de itt túlzásba vitték.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Dorian #76575 üzenetére
Valóban meg kell gondolni mit vesz az ember, én sokáig nem is értettem mi hogy megy mikor megvettem az erősítőm és a pure direct beállitásról olvasgattam itt a fórumon, ezért az itteni tanácsoknál is érdemes figyelembe venni a jövőben, hogy még egy gyártón belül is össze vissza van.
Egyébként a 2808nál is van lehetőség mélyláda használatára pure directben. Egy okkal több a 4308 irányába lépéshez
A Piok viszont ezügyben elég macerásak ahogy olvasom.Távirányítós probléma nálam folyamatosan fennáll, mert a center az erősítő és a pvr előtt van. Megváltás lesz az új tv állvány, ha lesz egyszer...
-
t-bali3
senior tag
válasz
Kroland25 #76527 üzenetére
Erősítő alá is gránitlapot szeretnél?
Én vettem a hangfalállványaim alá gránitlapot. Nem igazán hallottam változást, mai fejjel arra már nem költenék. Igaz akkoriban sok mindent cseréltem pár napon belül: állvány, elosztó, tápkábelek, lehet, ha kivenném észrevennék valamit. De a lényeg, hogy óriási változást biztos nem okozott... A rendszerem az adatlapomon van.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #75282 üzenetére
Pontosan tudom...a smiley arra akart utalni, hogy viccelek
-
t-bali3
senior tag
Eurovíziós előválogatót nézte valaki? Szerintem szuper jó volt a közvetítés minősége, mind hangban, mind képben már-már úgy éreztem, hogy van értelme egy rakat pénzt fizetni a UPCnek
Az a színpad meg hihetetlen komoly, nagyon jól meg van csinálva. -
t-bali3
senior tag
válasz
Játékos #74753 üzenetére
Ha a legjobbat akarod kihozni, akkor használtat veszel. Ha nem most, akkor tök felesleges nézni, bőven elég a vásárlás időpontjában megnézi mi van, ami belefér a keretbe. Ha mégis nézed és felbukkan egy jó vétel, akkor megéri lecsapni rá, mert lehet később már nem fogsz találni.
Ráadásul, ha konkrét hangfalakat belinkelsz, akkor biztosan tudnak majd véleményt mondani, akik hallották. De többnyire az is elég, ha a keresőbe beírod a nevét.Ha nem ismersz hangfalakat, akkor pedig menj fel a kereskedők honlapjaira (pl Streamaudio, Netdepo, Audiocentrum, Audiophile Szalon) és nézegesd végig a kínálatot, amelyikbe beleszeretsz és belefér olvass utána.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Andris84 #73018 üzenetére
Ha jól értem a hang szinkronban van a képpel, ha elindult, csak annyi, hogy késve indul. Nos, ez nálam is ugyan ilyen Denon 2808 és pc között. Szerintem azért, mert ennyi idő kell, hogy érzékelje a bejövő jelet és átváltson a megfelelő jelfeldolgozásra.
Ha nincs szinkronban, akkor a lejátszó programban tudsz időzíteni.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Oldfighter #73013 üzenetére
A Vasember 3 nagyon gyenge volt, de a Thor 2 rendesen alul tudta múlni azt is. Meg is nézem majd mennyit hozott és szomorú leszek, ha a költségvetése összejött
-
t-bali3
senior tag
válasz
Sefter #72225 üzenetére
3808A-val voltak hajtva? Jó lehetett a hallgatózás, kíváncsi vagyok 806v-hez képest milyenek voltak. Nálam olyan 12-14 nmen szól és nem vagyol túlzottan megelégedve, egyre inkább hiányzik valami.
A legkisebb Excite nagyon szépen szólt az egyik HiFi shown. Jó lesz.
És még egy kérdés: 807 gyári állványon van?
-
t-bali3
senior tag
válasz
hétalvó #71954 üzenetére
Nem értem miért duzzogsz
Nem letámadtalak, csak érdekelt miért írod azt, hogy azt sose tennél be. Általában dicsérik őket. Normális választ nem adtál, csak megsértődtél, de nem is kell(ett volna), elég ha leírod, hogy nem mondod meg és kész, együtt tudok élni azzal is...
Amíg nincs igazán jó rendszerem, addig nem állok neki orrba-szájba tápkábelt próbálgatni. Van majdnem minden komponenshez egy sima számítógépestől jobbnak tűnő és ennyi. Van egy Diy ezüst, egy néhai kisérleti meg egy Isotek Premium. Úgy általában az egész rendszeremmel szemben vannak fenntartásaim, így majd egyszer az egészet cserélem szobástul
-
t-bali3
senior tag
válasz
liszi70 #71875 üzenetére
Paradigm Singature széria. Porvédő nélkül elég csúnyácskák, de egyszer hallottam egy szteró láncban a frontokat és a hangja nagyon tetszett (mondjuk rendesen ki volt szolgálva)
Akciósan megvehető egyébként a kiállított darab.
-
t-bali3
senior tag
Itt is megpróbálom, sry az offért, de gyors segítség kellene:
"Abban tudna valaki segíteni, hogy foobar convert részével hogyan tudnék SACD anyagot olyan wav-ba kódolni, amit zenei cd-re tudok kiírni? Az a baj, hogy 44100 Hz helyett 352800 Hz-en hagyja a wav-ot, amit az íróprogram nem tud értelmezni..."
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70903 üzenetére
Végül 6i került hozzám is. Nincs összehasonlítási alapom, de már miközben szereltem össze éreztem, hogy nem az igazi. Olyan "törékenynek" tűnik, ami nem éppen előny egy állványnál. Mondjuk az ára elég alacsony, ha így nézem, akkor azért megérte, hogy polcsugárzóból állványos hangfalam lett
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70772 üzenetére
Én egyelőre bemérés nélkül használom a 2808-at és igazából csodát várok majd a beméréstől, már ha beszerzek végre egy mikrofont.
Most nem tetszik annyira az összkép és Ginola írta régebben, hogy 2808-nál jól működött. Nekem dm405 mikrofon illik hozzá, arról nincs fent mérés véletlenül? -
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70757 üzenetére
A semminél határozottan több...
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70753 üzenetére
Ezt nézegettem, elvileg foglalkozik a visszaverődő hangokkal is.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Patice #70749 üzenetére
Ahogy én olvasgatom egyre jobban elterjedt megoldás, csak nem erősítőhöz kapcsolva, hanem számítógépes használat mellé. Csak akkor mi van, ha nem számítógép a forrás
Stereophile is tesztelt már ilyeneket, XTZ megoldásait biztos, azt olvastam.
bajnokpityu: amikor azt az akciós szettet linkelték Hifi fórumban nagyon elgondolkoztam rajta, de még nem volt kész a rendszerem így hagytam. Tervben van, hogy egyszer kipróbálok ilyesmit, csak úgy nézem az igazán profi cucc az drág...
-
t-bali3
senior tag
Én nem hallottam kritikusnak az illesztést nagyobb ML-eken. Na, majd legközelebb jobban odafigyelek. Utoljára egy Vistát hallottam és ott nagyon tetszett a mély szekció.
Én nem is a mélyláda használata vs nem használatát kérdőjelezem meg, mert nálam is csak ront a mélyláda zenénél (azért még futok majd néhány kört). Inkább itt az álló vs állványos a kérdés. Én valószínűleg legközelebb csak állót vennék, mert nekem kell a mély is.
-
t-bali3
senior tag
Szerintem az a kérdés, hogy Toobeenek megfelel-e így. Mert azért leírta, hogy összességében jobb, de hallja az aljáról a hiányt. Nekem otthon pl hiányzik az alja, de a mélyládám képeségei és/vagy kábelezés hiánya miatt rosszabb ha az is megy. Álló kell majd, csak előbb nagyobb szoba kell. Ördögi kör
-
t-bali3
senior tag
válasz
Játékos #70380 üzenetére
Mostanában egyre többet hallok ilyen szobaakusztika korrekciós programokról. Még régebben a Hifi fórumon is beszéltek róla. Szerintem megérné ott megkérdezni, ha komolyan érdekel. Ár azért nem olyan olcsó, de hátha ismernek valamilyen jó kompromisszumos megoldást.
Látom közben más is ajánlotta.
-
t-bali3
senior tag
válasz
t-bali3 #68998 üzenetére
Led Zeppelin Celebration Day koncerttel teszteltem most a mélyládát.
Az a helyzet, hogy irtózatosan elkeni a basszgitárt a sima sztereóhoz képest.Ezt lehet kábellel hangolni vagy csodát nem szabad várni?
Igaz a gond ott is lehet, hogy nagyon rá van tolva egy szekrényre a jobb oldalával és nem tudok neki jobb helyet. -
t-bali3
senior tag
válasz
Dorian #68991 üzenetére
Kábeles téma tovább görgetése. Nekem most egy Proson Sub kábelem van. (Ha jól tudom ez nem is mélyláda kábel valójában.)
Egy ilyen alapabb AQ mekkora előrelépést jelentene? Egy régebbi ML Dynamom van.
Illetve mivel szoktátok magát a mélyládát tesztelni? Blu-ray audio? Filmek?
-
t-bali3
senior tag
Érdekességként még annyi, hogy zeneszerető rokonom a múltkor, amikor átjött hallgatózni simán azt hitte, hogy szól a center is, elég szép teret tud adni így is a kis Focal. Az énekhangot nagyon durván beteszi középre.
Akkor egyébként az volt a konklúziója, hogy a magas és a közép tartományban nagyon jók ezek a dobozkák (már, ha az ember szereti a kicsit szúrós hangokat) a mélynél már kevésbé. Tipikus HM doboz
-
t-bali3
senior tag
Akkor ugyan ott vagy ahol én
Most már nem érint az állvány, szerintem ha egyszer cserélek, akkor álló hangfalra.Mostani állvány 80 EUR alatt volt, nyilván nem egy atom stabil valami, de a polcokhoz képest ez is minőségi előrelépés volt. A 906-hoz azért már vennék egy komolyabb állványt.
(#68773) Tamoo:
Két pozícióm van. A kanapé, ami kb 2 m-re van merőlegesen nézve a két hangfal közé húzott egyenesen. Mögötte van a számítógépes szentélyem, az olyan 2,7 m.Korábban a számítógépes helyet tartottam a jobbnak, de mostanában úgy érzem mégis jobb a közelebbi.
-
t-bali3
senior tag
-
t-bali3
senior tag
válasz
bigdady #68633 üzenetére
Ülj le és olvasd végig az erősítő használati utasítását! Millió beállítási lehetőség van. Én még fél év után is találttam újdonságot, pedig nem egyszer olvastam az enyémet...
robim: mennyire van egymástól a két frontod? Nekem is elég közeliek sajnos.
Toobee: ha óriási tér kell, akkor Furu U2T-t kell bekötni. Egyik rokon fogalmazta meg jól, hogy ez így legalább segít kezdőként feldolgozni az összetett zenéket. Pl a gitár triónál mindig képben vagy ki kinek dobja a lasztit
-
t-bali3
senior tag
Elég bátornak hangzik.
Nálam hasonló a helység alapterülete, de eszembe nem jutna akkora hangfalakat beüzemelni. Már a mostanit se tudom messze csúcsra járatni. Persze lehet, hogy azonos hangerőn is jobb lenne az álló, majd egyszer kipróbálom. Egy ideig úgy volt, hogy 2 ML Vista jön ide...na azok aztán tuti beffulladtak volna itt -
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #68467 üzenetére
Igen arra gondolok.
Ha jól szűröm le a szavaidból, akkor megéri az ASIO-t használni, ha a lehető legkevesebb belenyúlást szeretném elérni, ugye?
Viszont ezzel a félig ASIO-val most bezavartál.
Szedjek le nem béta változatot, hanem valami korábbi ASIO-t? -
t-bali3
senior tag
Végre eljutottam, hogy egy picit a számítógéppel is tudjak mókolni zenére. Telepítettem az ASIO-t, abból is a Beta2 változatot.
Amire eddig jutottam, hogy a hangerő megnövekszik, ha arra kapcsolok Foobarban. Így viszont nehéz eldönteni, hogy egyéb dolgok változnak-e, mert megzavar a hangerő-különbség. Szerintem egy picit tisztul a hangkép, de ez messze csak megérzés...
Szerintetek a Wasapi az esetleg jobb lenne?
-
t-bali3
senior tag
válasz
hétalvó #68389 üzenetére
Ez azért elég ijesztően hangzik. 200 e Ft/pár ár az nagyon sok, legalábbis a jelenlegi erősítőihez képest. Itt azért már kételkednék és szerintem ha 60 e Ft/ pár áron venne kábeleket és a maradékot (kb 700 000 e Ftot) inkább valamelyik erősítő árába nyomná, akkor jobban járhatna.
Vagy a 200 000 az egy elméleti max tudást jelent nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest