- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
cintula187 #31115 üzenetére
nem csak hogy nem normálisak, de ha megtudnák, hogy a dianakrall bakelit úgy 2x-3x ment át digitalizáláson, mire bakelitre vágták, ami pont annyira tele van kvantálási zallaj mint minden PCM hang, összesírnák a párnájukat
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #31102 üzenetére
Igen. Ugyanabból a forrásból kódolt flac és 320-as mp3 között én nem tudok különbséget tenni. Nem jelentem ki, hogy nem lehet, csak azt hogy én nem tudok az itthoni cuccaimmal. Ezzel szerintem le is zárhatjuk a témát mielőtt jönne más is és belelendülne, mert már borzasztó fárasztó szerintem itt jópár embernek ez a téma.
Legalább annyira mint az lcd vs plazma. -
válasz
cintula187 #31095 üzenetére
toto i will remember 6 mb mp3 es egy 40mb flac kozott akarhogy sasolok nem erzem a kulonbseget. Pedig egymas utan az elso 5-10 mp hallgattam meg es probalom kiszurni mi lehet a kulonbseg, de nem jon ossze. Mondjuk itt lhet bezavar hogy a hangkartyammal keverem 5.1 re thx bekapcsolva stb, de nem is tudom zenet mire allitva kell hallgatni
(#31098) MunezXBK Jo de nemvagyok olyan pofatlan hogy bemegyek egy boltba sry hasznaltan akarok vasarolni, de az idodet lopva megmutatnad a kulonbsegeket az erositon hangfalakon..(#31102) cintula187 media playerel nyitom meg az mp3 at. A flacet, mediaplayer classiccal... van kulonbseg zenei minosegben program hasznalata eseten is?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #31095 üzenetére
Nem irigylem a hallásodat! Én hozzád képest olyan süket vagyok mint az ágyú.
de ebbe a témába kár belemenni. Szinte 2-3naponta előjön felváltva valamelyik topikban.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #30955 üzenetére
Általában 6-8 félét szoktam venni, amelyik legjobban ízlik, azt legközelebb is hozok haza. A Scaldis név ismerős, de nem emlékszem az ízére, Legközelebb teszek olyat is a szatyorba. A legutóbbi válogatásból a Maredsous Tripel lett a kedvencem.
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #30910 üzenetére
Tamoo ajánlását én is megerősítem. Fapaciék legalább próbálták, így ha nyugodt szívvel árulják, akkor alap szinten teljesen jók. Én még nem próbáltam. De ha kellene simán vennék belőle.
A Kácsás választék mindegyikét merem ajánlani. Inkább karakterben térnek el szerintem. Ez meg ugye egyéni ízlés kérdése. Az eladók ott szerintem elég jól tudják is, hogy melyik milyen. Kérdezd majd meg tőlük.
Az elsőt is láttam már komolyabb DIY kábelek végén. Nem lehet rossz választás.Saját kis hangfalkábelem végére pl. a legolcsóbb banán véget választottam, ráforrasztottam, majd zsugorcsöveztem.
(#30920) Kittosz:
Bőven. Nem kell hozzá 300 fok sem. 200-230 körül megvan már az is tippem szerint. Nekem egy egyszerű 30W-os pákám van (semmi állíthatóság meg hasonlók, bedugom a konnektorba, oszt megy). Azzal is meg tudtam csinálni. Csak infónak írtam, hogy kicsit másképp viselkedik az ezüstös ón.
-
sting2
addikt
válasz
Nekem az elsőből (700 ft) van dugózva a teljes rendszerem.
A külön sztereó miatt a frontokat ráadásul állandóan ki - be dugdosom nagyon régóta, és még mindig ugyanolyan "szűk-szoros" az érzet mint első nap...Sefter :
Anno az Epson 3200-es vetítő vendégeskedett nálam.
Full fehér falak mellett - persze este, ment rajta PS3 - Box360, BD, és TV műsor.
Mondhatom maradandó élmény volt jó értelemben és ez még tényleg a csúzli kategória.
Amiért inkább a 60"-as tévé maradt, az az hogy hiányzott a mélység érzet a játékoknál, meg nem akartam szarakodni a lámpa melegedés mizériával. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Akár fapaciét is számításba veheted [link] ha a szokásos Nakamichi-től valamivel jobbat akarsz.
-
Vasy09
őstag
válasz
cintula187 #30864 üzenetére
Ezt a témát már én is körbejártam! És a jó hír, hogy de igen, elvileg elfogadja más gyártó termékét is! Én egy netgear WNCE2001-est access point-ot néztem az onkyo-mhoz, bár annak a gyárija is olcsóbb, mint a pio-é! És ahogy írogattak is a külföldi fórumokon, mennie kell ennek is!
arra viszont figyelj, hogy a sima kis usb-s wifi nem biztos, hogy kompatibilis lesz!
-
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #30864 üzenetére
Javítsd a linket mert nem jó.
-
mp54
senior tag
válasz
cintula187 #30800 üzenetére
Ne csináld már: fogyasztás alapján akarsz dönteni????????????
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
cintula187 #30838 üzenetére
én nem akarlak egyikre sem rábeszélni,nézd meg mindkettőt és amelyik tetszik.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
nekem az 50" vt30 fogyaszt ennyit,saját fogyasztásmérővel,ha sötétebb jelenet akár 40-ig is lemegy.
-
nuke7
veterán
válasz
cintula187 #30825 üzenetére
néztem én is a 620-ast mielőtt st50-et vettem.
utána már csak mosolyogtam -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #30821 üzenetére
A háttérvilágítása 30-35%-on lehet.
-
nuke7
veterán
válasz
"ugyanabban a méretben - és számoljuk hozzá, hogy ugyanabban a méretben az lcd jóval drágább... ami kb. 10év alatt jönne vissza villanyszámlában, és akkor vagy nullán )"
magamat tudom idézni... de nem tudom ,hogy egy kategória-e a kettő amit összehasonlítasz épp
(Van egy olyan sejtésem, hogy az lcd legalább egy kategóriával lejjebb játszik...)
ja, és hát ugye ott a passzív 3d - ami szerintem nagyon csúnya -
BBéci
legenda
válasz
Más tesztoldalak az 50 colos ST50 fogyasztására adják meg ezeket az értékeket.
De ha elfogadjuk ennyinek, akkor sem fociznak egy ligában a képminőséget illetően.
Azt figyelembe kell venni, hogy az ennyire visszafogott LCD-k még annyira sem láthatóak napfényben, mint a plazmák. -
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #29556 üzenetére
Sejtettem, tettem volna smiley-t csak telefonról macerás...
Vikthor:
Ahogy a csajok is hangoztatják..nem a méret a lényeg... -
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #29544 üzenetére
"A marantz ilyen "felesleges" szolgáltatást nem rak bele látom"
Azért ne a 80 ezres Marantz-hoz viszonyítsd a 150 ezres Pio-t.... mint írtad a 1603-ban már van lan is, az van egy árban a pio-val újonan...
-
Oldfighter
senior tag
válasz
cintula187 #29544 üzenetére
Nézd, ha a keretbe belefér nyugodtan válaszd a Pio modelljeit.
Marantznál 5007-tól kezdődnek a hálózati csatlakoztatás körüli dolgok.
A kívánságlistád további pontjait nehezen lehetne ennél is szerényebb készülékekből teljesíteni. Gondold meg a használt piac lehetőségeit az erősítők terén is. Én a minap láttam 150-ért egy éves Marantz SR-6005-öst.
Kompakt, egydobozos vacakokat felejtsd el! Ezek még vissza is fejlődtek. -
Oldfighter
senior tag
válasz
cintula187 #29492 üzenetére
Az általad említett hangdobozokkal nincs semmi baj, népszerűek, mindenféleképp hallgasd meg vásárlás előtt, ha eddig ez elmaradt. Árat nem mondtál ezekre, de gondolom nagyságrendileg közel szeretnéd tudni az erősítőre fordított összeghez ha használtban gondolkodsz.
Ami az erősítőt illeti, 100e-ből újonnan a belépőszintek jönnek ki, itt nehéz elfogadhatót ajánlani, főleg ha FLAC is a tarsolyodban van, mert ahhoz azért minőségibb készülék illene. Egy kis Marantz-al én próbát tennék ( 1403-as ha jól tudom, a legújabb modellszáma) Talán kicsit több, mint 100e, de zeneiségben ennél lejjebb én nem adnám, főleg, hogy mozira is tökéletes. -
putyu10
aktív tag
válasz
cintula187 #28219 üzenetére
Azért nem, ez közel 3 mázsás 3+2 személyes sarok ülő-fotel-ágy. 3x4 méter a mérete.
-
Toobee
veterán
válasz
cintula187 #26658 üzenetére
Nem árt, nekem sokat segített a visszhang leküzdésében. Egyébként jobb megoldás, ha szépen berendezed a nappalit. Növények, bútorok, könyvek, sok szőnyeg és függöny. Akkor nem lesz moziterem érzet.
-
PonPon
senior tag
válasz
cintula187 #26536 üzenetére
tényleg durva ára van a méretéhez képest. de ennyi pénzért gondolom már csak tudhat valamit?!
az a gondom, hogy a hátsó surround hangdobozok nem igazán férnek el, ezért néztem ki a Dali Fazon SAT-okat.
Első gondolatom az volt hogy keverem őket, előre Dali Ikon 2 MK2-et teszek hátra meg Fazon SAT-ot csak ahogy (#26534) BBéci is írta ez lehet nem túl jó ötlet. -
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #26275 üzenetére
Már én is kikölcsönöztem, de még nem hallgattam végig. Szerintem is jó anyag. :-)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
cintula187 #26275 üzenetére
Melyik boltban szerezhető be?
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #26170 üzenetére
Inkább switch-nek tudnám elképzelni, de nem tartom kizártnak, hogy akár router nélkül is fel tud menni a netre.
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #26104 üzenetére
Max. valami segédprogram. De inkább a teló fórumjában érdeklődj. Milyen os ?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #26090 üzenetére
Erre valaki. Úgy értem, hogy van e értelme vagy kell e még valamilyen kiegészítő eszköz hozzá?
-
zolaas
senior tag
válasz
cintula187 #26077 üzenetére
miért lenne gáz?
Csak piszok drága
Természetesen ott fokozattan érzékeny lesz a használt kábel minőségére. Nem csak a vastagság ami számít
-
zolaas
senior tag
válasz
cintula187 #26073 üzenetére
Nem biztos, de általában igen. Zone 2 felirat kell legyen valahol. Illetve az erősítő manualjában le vagyon írva a beállítás.
-
Toobee
veterán
válasz
cintula187 #26073 üzenetére
Az én ősrégi Sony-on volt olyan, hogy A, B, A+B állás. Gondolom ma sincs ez másként.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #25990 üzenetére
Lehet hogy a Polk itt nyerőbb, de meg kell hallgatni.
-
MarQs
senior tag
válasz
cintula187 #25412 üzenetére
...és (#25413) BBéci
Köszönöm a tippeket!
Ha nyomja még egyéb okos alternatíva a tarsolyt e témában, azt továbbra is szívesen veszem! Természetesen más topiktársaktól is!Egy dolog még feszegeti kíváncsiságom.
Jól sejtem, hogy a brutál bitrátájú filmek (pl. 30-40 Mbit/s-tól) madzag nélküli sztrímelése ma még egy jól megépített HTPC-vel sem kivitelezhető tökéletesen lag-mentesen? -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25412 üzenetére
Az a Dune nem 3D-s.
A Mede8er is érdemel egy kukkantást.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25407 üzenetére
A frontok állvánra a hátterek falra, 150-160 centi magasra.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25404 üzenetére
Inkább 4 db Stadium 6 és egy center.
(#25392) Fleed
Amennyiben hibátlan, megéri az árát, de inkább valami kisebbet, egyszerűbbet keress! -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25379 üzenetére
Inkább szatellitek szubládával, mint álló frontok.
(#25386) cintula187
A fordítás egyrészt szakma, másrészt alkotóművészet, lásd Faludy György Villon fordításait.
A mai szinkronszöveg és feliratkészítők nem tartoznak egyik csoportba sem, rendszeresen idegesítő, bosszantó hibákat vétenek, teljesen elferdítik, megváltoztatják a szöveg eredeti jelentését. Ezt egy rossz szinonima választással el lehet érni. -
válasz
cintula187 #25399 üzenetére
igen az ipod dokkolóján keresztül tud hozzáférni a networkhöz, amit külön meg kell venni hozzá opcionálisan.
-
válasz
cintula187 #25395 üzenetére
ezekez mind tudja a 2311-es Denon. szerencsére.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
cintula187 #25390 üzenetére
Erősítőre mennyit szán? Hangfalakból 150e-ért nagyon jó vételek vannak akár újonnan is. Streamaudion pl ott vannak a Dynavoice, Proson, Qln szettjei. Nagyon jó ár-érték arányt képviselnek. Ezekhez lehetne egy alsó középkategóriás erősítőt újonnan ( ha a ráfordított összeg is ugyanennyi ) vagy használtan magasabb kategóriás készüléket nézni. Denon, Yamaha, Onkyo, Marantz nagyon jó erősítőket gyárt kommersz kategóriában.
-
válasz
cintula187 #25390 üzenetére
20-25m2-es szobára pl ez?
-
cintula187
addikt
válasz
Növelte a szoba méretét 20-25 m2 -re. Használtból valami tanács?
-
Deadzone41
őstag
válasz
ekkora szobába az álló dobozok nem tudják "kiszólni" magukat. közeltéri sztereó monitornak lenne értelme, én nem erőltetném az 5.1-et, legjobb lenne egy komolyabb fejhallgatós rendszer+ esetleg egy dolby headphone képes hangkártya, ha filmezni vagy játszani kíván.
-
M3nyus
aktív tag
válasz
cintula187 #25357 üzenetére
185 be kezembe lenne az UMC-200. usabazar
-
janos666
nagyúr
válasz
cintula187 #25290 üzenetére
Műszer a TV / vászon elé, USB csati egy számítógépbe (ilyenkor célszerűen laptopba).
Médialejátszók nem kezelnek csatornánkénti LUT-okat vagy ICC profilokat.
Viszont már a középkategóriás TV-k is kínálnak több-kevesebb kalibrálási funkciót, ami nem közelíti meg a professzionális monitorok 3DLUT-os hardware-kalibrálásának szépségét és profizmusát, de igen jó eredményeket, illetve a gyári módokhoz képest jelentős javulás lehet velük elérni (megfelelő műszerekkel, szoftverekkel és gondosan végezve a műveletsort).Ha gondolod dobj egy privátot lakhellyel és a TV vagy projektor típusával.
(Bár jövőhét végig nem érek rá semmire, de gondolom nem sürgős, ha még csak érdeklődsz.) -
Deadzone41
őstag
válasz
cintula187 #25290 üzenetére
ha nem pc-ről használod szerintem sehogy. esetleg el tudom képzelni, hogy méregdrága vetítőknél van lehetőség hardveres kalibrálásra, mint a profi monitoroknál. szerintem amúgy itt bukik meg a média lejátszók létjogosultsága a htpc-vel szemben egy komoly házimoziban.
-
M3nyus
aktív tag
válasz
cintula187 #25213 üzenetére
neeem, magamtól akarom tudni, hogy botfülű vagyok e
.
Jelenleg a hangfalakhoz mellékelt kábelekkel van összekötve a 2 front, illetve a center, surroundok pedig cat 5 ös kábelekkel.
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #25213 üzenetére
Csak az első bekezdésben kérdezett.
Menyus: igen, kb. így működik.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25131 üzenetére
Egy falra szerelt tévé esetében egyáltalán nem mindegy, hány madzagot kell elrejteni. Valamint ha az embernek van egy modern házimozi erősítője, akkor ki akarja használni a képességeit és az összes eszközét ahhoz csatlakoztatná.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25129 üzenetére
Dehogy!
Ha a DVD-játszón nincs HDMI kimenet és a tévén nincs komponens, vagy csak kevesebb kábelt, mindössze egyetlen HDMI-t akar a tévébe dugni, akkor is van értelme az elképzelésének. -
Pityke78
őstag
válasz
cintula187 #25108 üzenetére
Ja-ja, csak az a baj, hogy a TV a falon van, az optikai kimenet meg a Tv hátuljára van kivezetve.
Gondolom olyan optikai kábel nincs, aminek a csatlakozója 90°-os a kábelhez képest?! -
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #25061 üzenetére
"átáll egy idő után az én rendszerem specifikációjára is"
Olyasmi. De elképzelhető az is, hogy a füled áll át, nem a kábel. -
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #24773 üzenetére
Nem, mert a közép és a magas hangszóró fölött van egy diszperziós kúp, ami szétteríti a hangot. Ilyen hangszóró elrendezéssel jobban terülhetnek a hangok mondjuk egy vászon előtt, így tényleg úgy szólalhat meg a rendszer, mintha a vászon (vagy TV) mögött lenne egy hangszóró, a center.
Létezik más hasonló elrendezésű doboz is, pl: Heed Enigma.
-
balint93
csendes tag
válasz
cintula187 #24675 üzenetére
Köszönöm, ha tehetem meghallgatom előtte mindenképpen. JBL-ről mi a véleményed?
-
balint93
csendes tag
válasz
cintula187 #24671 üzenetére
Hmm, köszönöm, szép darab mind2. Igen úgy terveznék, hogy eleinte 2.0, és ha lesz pénzem bővítem később. Esetleg pár márka, amit bátran ajánlasz? Belépő kategóriás szintűt.
-
Thuglife
senior tag
válasz
cintula187 #24658 üzenetére
Lehet csemegézni...
-
maxika2004
őstag
válasz
cintula187 #24648 üzenetére
Mai nap legjobb mondata !
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #24623 üzenetére
Koaxon (vagy optikán) az erősítő a DTS HD-MA vagy a Dolby TrueHD esetén a "magot" kapja meg ezen hangsávokból, azaz egy 1510-es DTS-t vagy egy 640-es DD-t.
Nem az erősítő fogja lebutítani, hanem már maga a lejátszó fog csak ilyet kiküldeni.
(#24625) blau24:
Szerintem lassan építkezz, ha tényleg jót akarsz. Vegyél a TV mellé egy jó 3D-s lejátszót, aztán gyűjtögess egy külön házimozi erősítő + 5.1-es hangsugárzó szettre.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #24620 üzenetére
Hacsak nem méreg drága lejátszó, méreg drága kábelekkel, akkor nem
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #24620 üzenetére
Ha a lejátszóban jobb dac van mint az erősítőben és egy jó analóg ic-vel kötöd össze (ami nem olcsó) akkor elképzelhető. De többnyire a koax-os megoldás nyerőbb szokott lenni. De most nem vágom milyen lejátszóról van szó. CD,SACD? Bár gondolom ha HDMI-t emlegetsz akkor mediaplayer. Ebben az esetben felejtős az analóg összekötés. Drága a sokcsatornás analóg kimenetekkel rendelkező lejátszó, drága a sok minőségi ic kábel... koax-on meg átmegy ami neked kell, csak a HD-ről kell lemondani. Ami egyáltalán nem probléma.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #24618 üzenetére
optikai, koax analóg helyett?
-
törölt tag
válasz
cintula187 #24270 üzenetére
És ha a 4.ik képen kikapcsolod az automatic volume controlt?
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #24268 üzenetére
Valahol, valamelyik komponens dinamika kompressziót (normalizálást) alkalmaz. Nézz szét a programok beállításai között.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #24185 üzenetére
Lehet, de nem érdemes. Pl. avx-en is volt (vagy van) fent most 2e-ért AR szubkábel, azt hiszem ez nem megfizethetetlen kategória. Vagy a proson-okat is olcsón mérik.
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #24182 üzenetére
Így van! Ha a lejátszóban van DTS HD és TureHD dekóder, akkor a lejátszó "csomagolja ki" és küldi ki az analóg kimenetein (LPCM-ben) a nagy felbontású hangot. A proci ezután már nem dekódol, hanem csak az időzítéseket, késleltetéseket, stb. végzi el.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24118 üzenetére
A dual processzoron kívül még olyan kérdésem lenne, hogy. Ha pl a fenti Mclarenre (ami dts-hd-t nem tud) pl egy opporóm küldöm ki az analóg hangot csatornánként tökmindegy, hogy nem tudja dekódolni a proci a lejátszó már megtette neki nem?
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #24114 üzenetére
Optikain semmiképp, analógon viszont igen, ha a lejátszón van analóg 7.1 kimenet.
-
Toobee
veterán
válasz
cintula187 #24114 üzenetére
A processzorból van neki 3 is, lehet elment már egy. Engem nem izgatna a HDMI, majdnem biztos vagyok benne, hogy az a hangminőség feledtetné a hiányát.
-
válasz
cintula187 #24105 üzenetére
Ott az AVForumon van JVC X3-as 500ért, sztem az lenne a legjobb vétel ennyiért, 2D-ben tökéletes, tud 3D is de igazából az meg kinek kell, nem?
-
Tonyo
őstag
válasz
cintula187 #24105 üzenetére
3D szerintem feleslegesen drágítja...
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #24024 üzenetére
Marad. Ha így esetleg érthetőbb: mintha FLAC-ból WAV-ot csinálna. MP3-nál is ugyan ez lehet a helyzet, hogy először átalakítja a lejátszó és úgy küldi a telóra. Persze szarból nem lehet várat építeni és az MP3-ból konvertált adatfolyam minősége ugyan olyan lesz, mint amilyen az adott MP3 volt.
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #24019 üzenetére
Szerintem ilyen esetben a Jriver először kikódolja a FLAC-et PCM-é és azt stream-eli a telódra.
-
zolaas
senior tag
válasz
cintula187 #24019 üzenetére
hűű ez csak nekem magos?
A felit sem értem
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #23722 üzenetére
Mert így találták ki. Teljes bekötésű SCART csatlakozóval kinyerhető a TV-ből.
-
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #22636 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy jönni fog.
Pont ezt hallottam nem érdekük még ki jönni vele, amíg a meglévő lcd és plazma gyárak nem termelték ki a befektetők által várt nyereséget. Addig én sem erőlködnék -
maxika2004
őstag
válasz
cintula187 #21355 üzenetére
De azért gondolom rosszabbul nem szólnának mint az eredeti pana erősitőjükkel ugye ?
mert az nekem addig megfelelne, mig nem lesz másik ! -
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #21273 üzenetére
Nem, hanem a fények vissza verődését, pl az enyémen nincs kb tükörnek is jó és minden fény meglátszik benne, az előzőn volt ,és ott semmi ilyet nem tapasztaltam. Nem a lángok ellen vég
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #20206 üzenetére
A szintén linkelt Denon 1500-assal igen.
3 éve fenem a fogamat egy olyan erősítőre! Még egy 3808 mellé is el tudom képzelni a frontok hajtására.
Ha nem lenne nálam az AVO referencia erősítője, a Norma IPA-140, tutira lecsapnék rá. -
törölt tag
válasz
cintula187 #20206 üzenetére
Böven, még tul is teljesitené.
Simán elfogadnám magamnak de az enyémek se akarnak elkelni
-
törölt tag
válasz
cintula187 #20201 üzenetére
Az..
de épp nem arra kel menni hanem hogy halkabban is szebben szóljon. Arra jók a jobb minőségű(nem méretű) hangfalak.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #20197 üzenetére
Régebben terveztem, hogy az aláírásomba összegyűjtöm az undormány szavakat: telcsi, szabi, fürcsi, tali, ismi, stb. Aztán letettem róla, ránézni, olvasni is iszonyat.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #20152 üzenetére
Maximum egy Blu-ray-lejátszót szabad rákötni, de az is balgaság, mert mindegyik készülék megérdemel, sőt megkövetel egy normális tápkábelt, a lejátszók is, ami közvetlenül az elosztóba csatlakozik. Azoknak a villás része be sem férne az erősítők hátuljában lévő résbe.
(#20154) KisTücsök
Katasztrófa, mert az édes anyanyelvemről van szó. Ha mindenki csak feleannyira vigyázna rá mint én, nem korcsosulna vészesen. -
törölt tag
válasz
cintula187 #20152 üzenetére
Nem gyengiti, de sub-ot már nem kötnék rá, 100 wattig oké...
-
Patice
nagyúr
válasz
cintula187 #20146 üzenetére
Akkor a monitorok utódjai hogy tetszenek?
-
törölt tag
válasz
cintula187 #20142 üzenetére
"Pio hangfalszettet eléggé ki fogják itt alázni "
Hát kezdem én.
Miért ne, vagy szerinted jól szól? -
Jim-X
őstag
válasz
cintula187 #20054 üzenetére
Akkor én is: Jelen
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
cintula187 #20044 üzenetére
Nincs téma,azért van csend
-
kimi02
őstag
válasz
cintula187 #19699 üzenetére
Erről beszélek de hát....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
cintula187 #19699 üzenetére
egy apróság,1400€-ért ezek már alapkövetelmények,nem extrák.
biztos hogy jól szól egy ilyen avr,csak ennyi pénzért a hangon kívűl mást is kell tenni az asztalra,a kisebb 551r ebből a szempontból átlagos, -
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #19662 üzenetére
És a padlón keletkező rezonanciától. Nem kicsi a szoba és hátul az a diffúzor tényleg irígylésre méltó. Viszont a hálozati kondícionáló a földön...... very funny.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #19655 üzenetére
Rendkívül hibás megközelítés.
Olyan kategória nem létezik, mert teljes mértékben szubjektív, hogy kinek mi a fontos. Ezzel az erővel az összes 10 M feletti összegért kapható autót, a yachtokat, a 10+ szobás villákat, kastélyokat be kellene zúzni, le kellene dózerolni.
A Louis Vuitton táskákkal együtt. -
pr0bi
senior tag
válasz
cintula187 #19655 üzenetére
Ezt nem mindenki gondolja így
-
bajnokpityu
félisten
válasz
cintula187 #19169 üzenetére
ha azt mondom, nem túl jó az ár/érték aránya,akkor korrekt voltam.
BBéci:tudtad,h a monaudio még működik?
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #19048 üzenetére
Ebben a topikban soha, senki nem ócsárolta az Emotiva készülékeket.
Ha most kellene valamit venni magamnak, első helyen lennének. Persze az USA-beli árakat tekintve.
UMC1 proci, 499 dollár, kb. 110000 Ft.
XPA5 végfok, 899 dollár, kb. 200000 Ft.
Szerintem 1 M alatt nincs ellenfelük. -
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #19048 üzenetére
Valószínűleg valamit elnéztél, nem hiszem hogy az emotiva-t ócsárolták volna.
-
spiky03
veterán
válasz
cintula187 #19043 üzenetére
Jaja, én is azokat sasolom.
A fenti kép is onnan származik.
Vagy 1-2 jó kis moziszoba.
És feltűnt, hogy elég sok helyen úgy használják az erősítők/végfokok/procik elhelyezését.
Ezért is bátorkodtam megkérdezni, hogy mi a véleményetek ezekről.
Mert ugye itt mindig emlegetitek, hogy legyen elég helye szellőzni.
Ezt én meg is fogadtam szépen, és megemeltem a polcot egy kis DIY polclábakkal, meg leszedtem a szekrény hátát is félig.Pedig nem is olyan erőművem van, mint a képen.
-
nagyszegi
tag
válasz
cintula187 #17962 üzenetére
próbálkozom megtalálni ehhez a thomson dpl943w hez valami ilyen frissítést de nem nagoyn értek hozzá szóvla nem is igazán tudom mit keresek
valaki tudna nyomni egy ljnket ahonnan leszedhetem a jót? a másik meg h miként lehet installálni a házimozira?
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #17768 üzenetére
Nem töltöd, csak tápot adsz neki. A transmitterek a kábelen belül vannak.
Joker : tudtam, hogy lágy helyett zeneit kellett volna írnom.
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #17762 üzenetére
Amerikában nagy balhé volt miatta, mert amennyiért adták, kategóriával nagyobb drótokat levert. Ha jól tévedek 3-380 volt az ára és millás összekötőket megszégyenített. Ami nem nehéz, mert a transparentnél az még 'csak' a reference szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest