- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axwel18
senior tag
válasz
Gergőke88 #84657 üzenetére
Érdekes amikor én felhoztam egy tesztet amin a Wharfedale jobb volt mint a Dali akkor a reakció annyi volt hogy bárki csinálhat a gyengébről jobb tesztet és röhög hogy a szarabbat vetted.
Egyébként hallottál már CAV hangfalat ? Ha igen akkor légyszíves mutass az áráért egy jobb hangprojektort.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Gergőke88 #83656 üzenetére
Egyébként én is eladtam az X2000-t, de nem azért, mert "sz*r" lett volna, hanem mert moziban akartam előrébb lépni. Ettől függetlenül nem kell kategorikusan kijelenteni, hogy nem jó vas. Nem egy X500 vagy X1000-ről beszélünk azért. Kezdésnek igen jó mozira, sztereóban elvérzik, ez nem kérdés.
-
mettek
addikt
válasz
Gergőke88 #83471 üzenetére
olyanom van
azt akarom lecserélni. Korábban volt egy yamaha erősítőm yamo hangfalakkal de valami őskövület volt a hangrendszer, eladtam, aztán vettem a logitechet ami nem rossz de messze nem egy igazi házimozis cucc ezért váltok most. De fontos a kis méret mert a hátsó hangfalaknak pl nincs fix helye. Ha filmet nézünk kirakom őket, ha vége akkor elrakom mert útban van. Szóval nem egyszerű de holnap megyek és meghallgatom azt a H/K-t...ha nem tetszik, akkor még spórolok tovább, ha bejön akkor szuper.
-
mettek
addikt
válasz
Gergőke88 #83444 üzenetére
Mér hülyeség? Pénzem ennyi van rá. Max 100ezer hangfalra. Nem vagyok pesti hogy a használt cuccok után járkáljak na meg az még úgy is többre jön ki ha elkezdem ezeket összeszedni. Hely a szobában nagyon kevés és csak kicsi párkányra, polcra tudom tenni a hangfalakat ergó a nagyobbak kilőve. Illetve nem kell audiophile legyen csak szebben és pontosabban szóljon mint a z906. Az erősítô meg elvileg nem rossz cucc. Állítólag mélyorientált a hangképe ami kifejezetten tetszik. Van egy denon d1100 fülesem, annak is ilyen mélyes hangja van de nagyon bejön.
Holnap megyek a boltba és meghallgatom mielőtt megveszem. Ha tetszik elhozom. -
devil-k
nagyúr
válasz
Gergőke88 #79665 üzenetére
Ezek szerint nem hallottad még azt az erősítőt.
hétalvó
Éppen kábelvásárló/fejlesztő időszakban vagyok, úgyhogy az elkövetkező időszakban egy jó pár hangdoboz kábel meg fog fordulni nálam. Kezdve a fent említett Inakustikkal, Dynavoice Silverstarral, AQ Rocket 88, Kimber 8TC-vel (ha összeszedné magát a hazai forgalmazó) -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gergőke88 #78123 üzenetére
letét nélkül lehet elhozni. éppen körúton van a denon és arcam tulajoknál
annyit kért a gyártó, hogy irja meg mindig akihez kerül, hogy mi a neve, címe.kicsit sokat írtam mostanában le,milyen erősítőm van,kérlek olvass vissza.
tudod még a végén megkapom, h denon fan, meg, hogy elvakult hívő vagyok. esetleg %-ot kapok. pedig én csak
visszaütökkijavítom a fals fogalmakat -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gergőke88 #78118 üzenetére
Tegyél még elé egy sín tápkábelt is. Komolyan.
Sín óta teljese hibátlanul kalibrál, mér mindent, semmi utómunkára nem szorul. Nagyon meglepő, mert előtte kiabáltak a surroundok, és 3db-vel csökkentettem őket. Most semmi,minden a mérése szerint.
Szentségeltem, mert Al di Meola új Beatles feldolgozás albuma fárasztóan kemény. Találtam egy hd-s ripet, és sima,mint a Nagyalföld
-
Mankó
veterán
válasz
Gergőke88 #62513 üzenetére
Sok dvd, cd és egyéb cucc volt a szobában, de egyik sem volt hdmi-s, így ki se tudtuk próbálni. Első tulaj volt, ha nem használta a hdmi-ket, remélhetőleg nem gyári hibás.
Gondolkodom rajta, hogy bekötöm a kis Geniust, amíg nem fut be a JBL, legalább amíg végig nem tesztelem a dolgokat, de még az se nagyon tudom, hogy a mélyet hogy kötném rá.
Szerinted be merjem kötni a Geniust? -
saltrock
tag
válasz
Gergőke88 #62430 üzenetére
Értem. Olvasgattam vissza, erre pont nem találtam rá.
A HDMI a TV és erősítő közt lenne (TV 32" LED), az optikai erősítő és médialejátszó közt (WD TV Live). Az erősítő Marantz nr-1403. Ezen kívül később szükségem lesz még 2 db HDMI kábelre. Egy a Playstation-nek, egy a médialejátszónak. -
Gombinyó
őstag
válasz
Gergőke88 #61993 üzenetére
Visszavette nagy nehezen az eladó úgyhogy most már le merem írni mi volt, nehogy más is belefusson.
Avx-ről került hozzám ez a "nagy becsben tartott" 806-os. Látom te is érdeklődtél utána.
Már első este kiderült, hogy valami nem oké vele, de későn értem haza és inkább meghagytam másnapra a tesztelését. Amit leírtam itt az volt vele a gondom. Jobban rákeresve megtaláltam ezt a hirdetést és az eladóval egyeztetve egyértelműen kiderült, hogy ez a 806-os van nálam. A jóember megvette tőle gombokért és hibátlanként továbbadta...
Próbáltam hívni, mert megbeszéltük ha bármi van visszaveszi. Persze nem vette fel, üzenetre nem válaszolt. Később írt egy sms-t, hogy súlyos balesete volt és hív majd, ha tud beszélni. Na itt elborult az agyam és írtam neki vissza, rendőrségi ügyet csinálok belőle, ne nézzen már hülyének, stb... Pár nap utána felébredt a kómából és tudtunk beszélni normálisan. A vége az lett, hogy ma visszavette a nyomásra. Persze már újra hirdetve van hibátlanként apródon 100k-ért. [link]. Pofám leszakad.
Hát ennyi nagy vonalakban. Szerencséd van, hogy nem te vetted meg.
-
BBéci
legenda
válasz
Gergőke88 #62160 üzenetére
Ezek közül valamelyik passzolhat az erősítődhöz, letét ellenében elvihetők kipróbálásra.
Csak nehogy valami villamossági boltban kapható elosztóhoz csatlakoztasd! -
spiky03
veterán
-
válasz
Gergőke88 #61719 üzenetére
Jó reggelt uraim!
Köszönöm az eddigit, és várnék még véleményeket a Focal Chorus 715-el kapcsolatban, mert felvettem a kapcsolatot az eladóval, 80 km.-re kellene utaznom érte. Érdemes? 70 ezer lenne, Arcam 250-hez, fő prioritás a zene, 2.0-ban. Fontos a jó mély. A beszéd és ének miatt pedig a dús közepek is fontosak. Megfelel ezeknek az igényeknek ez a Focal, vagy hagyjam? Ha alkalmas lehet, akkor ma mennék érte, ma tudnám elhozni, úgyhogy sürgősen döntenem kellene.
Nagyon köszönöm!
(#61719) Gergőke88 : Köszönöm, ez szimpatikus! Demo-példány, jól leárazták, betettem a kedvencek közé. Hogy viszonyul egymáshoz ez a Quadral és a Focal? Ér annyival többet, mint amennyivel többe kerül?
(#61720) Norbi 72 : Köszönöm, Clarus Titán akkor kilőve, de a Dali képben van, érdeklődtem az eladónál részletek iránt, sajnos nagyon messze van, de benne van a kalapban.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Gergőke88 #61822 üzenetére
állvánnyal nem csak helyben és méretben, de árban is ott lenne majdnem csak.
Amúgy neked mik vannak? nekem ES100-30-25C volt. én teljesen meg voltam vele elégedve.
----
gutentag: 25C jó lesz centernek mivel nincs más választás odaAmúgy gondolom azt tudod, ha szekrényre rakod hangromlás van.
-
tjojo
tag
válasz
Gergőke88 #61802 üzenetére
Azt tanácsolom gyűjtögess még egy picit. Lehet hónapokon belül leépítem a Focal 5.0-t. Pénzt szeretnék kivenni a rendszerből (kocsit akarok venni). Hogy az erősítő megy vagy a hangfalak közül valamelyik (vagy akkor már mind) nem tudom még. Az is lehet hogy nem bántom a rendszert. De mivel amúgy is az Electrán jár az eszem...
-
BBéci
legenda
válasz
Gergőke88 #61759 üzenetére
Mivel már megvetted, ne foglalkozz mások véleményével, hanem élvezd a kiváló hangminőséget!
Amikor teszteltem, azt írtam róla, hogy házimozi erősítőkből, 1 M Ft alatt nincs ellenfele, ami a sztereó zenei hangot illeti. Ehhez tudni kell, hogy 2200-2500 euró között volt az új ára.
Teljesítménye is durva, 1200 VA a tápja, valóban lead folyamatosan 7x100 wattot.
Xtremetuning szaktársnak is volt olyan erősítője, Ő is szerette. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest