Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz Gergőke88 #61993 üzenetére
Visszavette nagy nehezen az eladó úgyhogy most már le merem írni mi volt, nehogy más is belefusson.
Avx-ről került hozzám ez a "nagy becsben tartott" 806-os. Látom te is érdeklődtél utána. Már első este kiderült, hogy valami nem oké vele, de későn értem haza és inkább meghagytam másnapra a tesztelését. Amit leírtam itt az volt vele a gondom. Jobban rákeresve megtaláltam ezt a hirdetést és az eladóval egyeztetve egyértelműen kiderült, hogy ez a 806-os van nálam. A jóember megvette tőle gombokért és hibátlanként továbbadta...
Próbáltam hívni, mert megbeszéltük ha bármi van visszaveszi. Persze nem vette fel, üzenetre nem válaszolt. Később írt egy sms-t, hogy súlyos balesete volt és hív majd, ha tud beszélni. Na itt elborult az agyam és írtam neki vissza, rendőrségi ügyet csinálok belőle, ne nézzen már hülyének, stb... Pár nap utána felébredt a kómából és tudtunk beszélni normálisan. A vége az lett, hogy ma visszavette a nyomásra. Persze már újra hirdetve van hibátlanként apródon 100k-ért. [link]. Pofám leszakad.
Hát ennyi nagy vonalakban. Szerencséd van, hogy nem te vetted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K