Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gombinyó

őstag

válasz Gergőke88 #61993 üzenetére

Visszavette nagy nehezen az eladó úgyhogy most már le merem írni mi volt, nehogy más is belefusson.

Avx-ről került hozzám ez a "nagy becsben tartott" 806-os. Látom te is érdeklődtél utána. :) Már első este kiderült, hogy valami nem oké vele, de későn értem haza és inkább meghagytam másnapra a tesztelését. Amit leírtam itt az volt vele a gondom. Jobban rákeresve megtaláltam ezt a hirdetést és az eladóval egyeztetve egyértelműen kiderült, hogy ez a 806-os van nálam. A jóember megvette tőle gombokért és hibátlanként továbbadta...

Próbáltam hívni, mert megbeszéltük ha bármi van visszaveszi. Persze nem vette fel, üzenetre nem válaszolt. Később írt egy sms-t, hogy súlyos balesete volt és hív majd, ha tud beszélni. Na itt elborult az agyam és írtam neki vissza, rendőrségi ügyet csinálok belőle, ne nézzen már hülyének, stb... Pár nap utána felébredt a kómából és tudtunk beszélni normálisan. A vége az lett, hogy ma visszavette a nyomásra. Persze már újra hirdetve van hibátlanként apródon 100k-ért. [link]. Pofám leszakad.

Hát ennyi nagy vonalakban. Szerencséd van, hogy nem te vetted meg.

Új hozzászólás Aktív témák