Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
A Star Trek nálam is referencia film.
Hozzátenném még a Jurassic Park T-rexes részét és a Mátrix 3-ból Zion ostromát.Megcsináltam, hogy a filmekből az ilyen részek ki vannak vágva eredeti hanggal/képpel, nem kell keresgélni. Többször 25 és 50 gigákat ilyenért tárolni fölösleges luxus, így meg megvan 1-5Gb-ból.
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #3397 üzenetére
Semmi akadálya, összehozhatjuk.
Az Arcamot ma Anthemre cseréltem, viszont csak kedden kapom a Norma Audio párost. Érkezett egy Isotek Solus "elosztó" is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
Hu,Bbéci, a 700ast nem lehetne meghallgatni?Az nagyon érdekelne.
Cserébe vinnék K500at,K701et,meg egy saját gyártmány füleserősitőt.
Esetleg a tápos teszttel egyszerre?nem általánosságban tartjuk jóknak a roteleket,ez tévedés. Vannak jó,és kevéssé jó tipusaik, mint szinte minden gyártónak.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Semmi extrát, csak azt, hogy a Rotel, amit ugye itt mindenki jó cuccnak tart, egy olyan hangfallal muzsikál, mint ami nekem van. Amit itt ugye nem nagyon ajánlotok.
Persze lehet, hogy ez csak számomra volt érdekes a videó
Ennyi lett volna csak.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz #03969024 #3389 üzenetére
A CD grabbelő programok közül az EAC magasan veri a többit.
Más.
Éppen egy Lehmannaudio Linear USB fejhallgató erősítőt tesztelek, egyelőre AKG K501 van a fejemen, jövő héten kapok Sennheiser HD700-ast, azzal lesz igazán brutális élmény.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Szinte biztosra vehető, hogy különbözőek lesznek.
Már többször elmeséltem egy esetet, most újra megteszem.
Körülbelül 8-9 éve lehetett, amikor a Sztereó akkori főszerkesztője egyik kiváló hangminőségű lemezéből vett még egy példányt, hogy CD-játszók AB teszteléséhez használja. Az meg sem fordult a fejében, hogy másolatot készítsen róla, pedig nem PC-s íróval tehette volna, ugyanis tulajdonosa a Digital Pro stúdiónak, ahol zenei felvételeket, és azokból, üzleti forgalmazásra CD-ket készítenek.
A másodikként vásárolt lemez hangminősége olyan messze volt a már meglévőétől, hogy azzal bizony tesztelni nem lehetett. Mindkettő eredeti, gyári, audiofil darab.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peak
addikt
válasz #03969024 #3389 üzenetére
Értem.
Akkor este megpróbálom végigcsinálni ezt a tesztet, hogy a 4 különböző optikai meghajtó miként kezeli le ugyan azt a gyári audio lemezt, milyen másolatot készit, stb.
Kiváncsivá tett ez a dolog, s szeretek kísérletezni ilyesmivel.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
spiky03
veterán
Hehe
Rotel + EltaxSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
Először is, a Nero nem jó grabbelni, én WinDac-ot használtam. Ha a wav-ot irod ki, akkor mindegyiknek egyformának kellene lennie, persze alapban már hibajavitás után látod. Ha jó az olvasó, akkor mindig ugyanazt a wav-ot kapod, ami lehet jó is, vagy mindig ugyanott, ugyanúgy hibázott. Egy másik olvasóval már lehet más a wav, nekem eddig a Plextor vált be a legjobban. A kérdés az, hogy mi az, amit már meg is hallasz? A gyári-irott vitába most nem mennék bele, arról is van némi tapasztalatom, bár inkább számtech oldalról. Erről majd máskor...
-
Peak
addikt
válasz bajnokpityu #3387 üzenetére
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
spiky03
veterán
ITT azért jókat írnak a Transformers 3 hangzásáról. Mondjuk mindegyikről jókat írnak.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Peak
addikt
válasz #03969024 #3382 üzenetére
Tehát ha azt mondom a Nero-nak, hogy a Save tracks menü alatt egy audio CD egy számát 16bites 2 csatornás 44.1kHz-es WAV fájlba rakja ki,
mindezt egy NEC DVD-iróval ( PC ), egy Panasonic és Samsung slim DVD-íróval (notebookok) és egy külső USB-s LG DVD-íróval, akkor mind a 4 .WAV file különbözni fog egymástól?[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
törölt tag
Idézet a cikkből:
"Egyes CD-ROM meghajtók vissza tudják jelezni a nem javított C2 hibák számát az alkalmazásnak, így lehetővé válik, hogy a zenét leszedő program garantáltan az eredetivel azonos zenét szedjen le. Az egyik ilyen meghajtó a Plextor UltraPlex 40."Erről beszéltem az imént, nem hiába használom már vagy 13-14 éve.
Bajnokpityu
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz #03969024 #3379 üzenetére
csak akkor lehet 100%os, ha karcmentes a lemez, mert akkor nincs szükség a hibajavító algoritmusra
http://delfin.klte.hu/~nagysz/cdrgyik/cdrgyik02.html#S2-15Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
szia. számitógépben levő BR olvasót kell használnod, jó ripper szoftverrel.
pl. daemon tools SCSI emulációval.
nem biztos, hogy csak külső meghajtó jó hozzá
vagy vannak olyan szoftverek, akik a másolásvédelmet is kinyitják.pontosan mihez kell neked? mit szeretnél csinálni? kéne még több info, hogy mit is szeretnél egyészen pontosan, mert igy ez kevés számomra.
[ Szerkesztve ]
-
skoos
őstag
T. Bbéci,
egy standard CD/DVD/BD olvasó tud tökéletes minőségben CD/DVD/BD rippet készíteni és csak lejátszani tud gagyi minőségben?
Vagy erre is ugyanúgy alkalmatlan mint jó minőségben lejátszani?
Csak mert elméletileg (még nem próbáltam, de) bitre pontos másolatot kéne tudnia csinálni egy lemezről...
-
Peak
addikt
válasz bajnokpityu #3373 üzenetére
én igy emlékszem lehetséges, hogy nem az volt, igazából csak a hangokra figyeltem igazán és hogy milyen sokat beszélgettünk a tulajdonos úrral no meg hogy milyen piszkosul gyönyörű volt a Mission lakkozott rózsafa hangdoboza...
-
bajnokpityu
félisten
Kornerben rotel?
Jvc volt 1 éve. Azóta jár az agyam,h milyen korrekt közepe volt,pici méretéhez képest.BBéci:nekem is hasonlón jár az agyam. Teknikailag előfok végéig nem olyan nagy kaland szimmetrikusat csinálni. Végfok viszont igen, azon jár az agyam egy ideje,hogyan lehet egyáltalán megoldani. Azt nem szokták már szerintem szimmetrikusan kialakítani belül.
Oké, hogy XLR megy bele,de utána rögtön van egy átalakítás.
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
MX3 és 4et (picit nagyobb) hallgttam kornerben, robosztus erős hagja van, de nekem egy picit erős, hangsúlyos volt a bass tartomány, Rotel strereoval hallgattuk ha jól emlékszem, pink floyddal és mark knopfler/dire straits albumokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
MX-3 kérdés törölve. visszaolvastam
(#3371) Peak : köszi
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #3368 üzenetére
Ha beteljesül az álmom és lesz saját előfok/végfok párosom, frontokra mindenképpen XLR összeköttetést fogok használni, az tuti.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
az a kisebbik baj,h a kábel drágább.a nagyobbik,h teknikailag a szimmetrikus erősités bonyolultabb. ismerős mesélte,h kábelteszten százezres RCA kábeleket teszteltek, hallották is a különbséget, majd egy olcsó xlr-t bekötöttek,és a legdrágább rca-t is megverte, egyértelműen, összes hallgató véleménye szerint.
okát nem tudom, mert pl a dacomon 1 db kábelt kell elvágni,és szimmetrikus a kijárat lehetne.
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #3364 üzenetére
Már hogy a csudába ne lenne előnye? Egyértelműen jobb a hangminősége. Viszont drágább.
(#3365) Peak
A kettő közti különbségre kíváncsi.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peak
addikt
válasz rajzol01 #3362 üzenetére
ha leforditod sztakival, akkor legjobb teljesítmény hangkeverésben és vágásban.
Transformers 3 ugyan jelölve lett sok helyen a filmfesztiválokra a hang tekintetében, de úgy látom sehol sem nyert.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Ed Parker
nagyúr
Béci: az xlr ic kábelnek van valami előnye ill. hátránya az RCA-val szemben?
-
BBéci
legenda
-
rajzol01
tag
Szerintetek ezek a gyakorlatban mit jelentenek?
- Best Achievement in Sound Mixing
- Best Achievement in Sound Editing -
Peak
addikt
válasz rajzol01 #3359 üzenetére
Bizonyára így van, lehet csak nekem nem tesztenek az effektek, és furcsa a keverés is.
Az tény, hogy minden hangfal dolgozik, mindenhonnan lehet hallni valamit, csak nekem egyszerűen nem egységes a hatás.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
BBéci
legenda
-
Peak
addikt
Igen, úgylátszik ez is szubjektiv.
Sokan esküsznek pl. a Star Wars hangjára is, főleg most az új BluRay kiadás lehet nagyon finom.
Az I. epizód végi 2 Jedi - 1 Sith harcjelenet ( mocskos idegesítő, hogy szét lett szabdalva ) igazán megdolgoztatja a subokat és frontokat is.
A II. epizódban, mikor Obi-Wan menekül a fejvadász elől az aszteroida mezőben, illetve üldözi, igazán impozáns hangokat kapunk. Pl. a bizonyos sonic-bomb hangja olyan karakteres és mellbevágó, hogy majd leestem a székről, mikor otthon meghallgattam. Persze a hangmérnökök szépen rá is tesznek... mert közvetlen előtte érdekes módon elhalkul minden más effekt. Vagy a lézerágyúk hangja is igazán ütős.A Star Trek-nek meg az első 10 perce olyan lenyűgöző, hogy teljesen a székbe ragasztja az embert.
-
BBéci
legenda
válasz #03969024 #3354 üzenetére
A CD-írásnak legalább annyi köze van a hifihez, mint a számítástechnikához.
A gépedbe hiába építesz bármilyen írót, sosem fog tökéletesen működni. Korábban kitárgyaltuk itt a topiban, hogy csakis külső íróval lehet jó minőségű audio CD-t írni, mert a PC-házban lévő egyéb alkatrészek rezgése tönkreteszi a végeredményt. Az is fontos, hogy saját tápja legyen az írónak, amin semmi mással nem osztozik és a lehető legstabilabb alátámasztást kell biztosítani.
Audiofil körökben ez magától értetődő, akárcsak a digitális kábelek közti hangminőségkülönbség, amit csak az informatikával beoltottak kérdőjeleznek meg.
Rengetegen, számos készülékkel próbálgattuk, vakteszteken hasonlítgattuk, erről teljesen feleslegesen vitatkozunk, mert annyira egyértelmű, mint az, hogy este lenyugszik, reggel felkel a nap.(#3356) Peak
Mégis sok komoly üzletben demóznak a Transformers 3 hangjával, én is szoktam.[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
Én pl. a Transformers 3 hangját kifejezetten utálom. Szerintem nem csak hogy gagyik a hangok, effektek, de a sokcsatornás keverés is lapos. De az Avatar és a Star Trek hangja... omg
-
törölt tag
BBéci! Tisztellek, becsüllek, de a hozzászólásaidból ítélve a számítástechnikában korántsem vagy úgy "otthon", mint pl. a házimoziban. Nekem az egyik gépemben csücsül még egy Ultraplex 40-es, ha tudod, mi az, akkor mindent értesz... Az írás minősége az alapanyagtól, illetve az írótól függ. Legalábbis szerintem, bár biztosan akadna, aki megcáfolná...
-
BBéci
legenda
válasz #03969024 #3352 üzenetére
Mivel a Jetaudio lejátszó program is, azért kevertem.
A megállapításod súlyosan téves, igenis van különbség, legfeljebb Te még nem hallottad.
Az írást végző készülék és a nyersanyag is jelentősen beleszólnak a végeredménybe, a megírt lemez hangminőségébe.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #3350 üzenetére
Volt már erről szó, egy rakás filmet felsoroltak a srácok.
Feltételezem, hogy DTS-HD MasterAudio hanggal akartok tesztelni.
Terminator Salvation, Transformers 3, Expendables, Hulk, Gyűrűk Ura, Vasember 2, Die Hard 4, Salt, Avatar, 2012, stb.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Milyen filmet ajánlotok rendszer teszteléshez?
Havernál akarjuk letesztelni az RX-V467-otSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pauliboy23
senior tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy a System Fidelity HT-R405 erősítő-röl milyen tapasztalatok vannak esetleg? Most nem szeretnék komolyabb erősítőre beruházni, ez nekem ideális lenne, egyelőre 2 db Jamo FC 1000-es hangfalakhoz venném.
-
BBéci
legenda
Számomra természetes, hogy az erősítőn állítok hangerőt, minden hozzá csatlakoztatott eszköz - már amelyiken van rá lehetőség - maximális kimeneti feszültségre van állítva.
-
spiky03
veterán
Köszi.
Ez jól hangzik, hogy rendes ember van ott. Mert ugye biztos intézünk majd felé pár kérdést is.
akkor Yamaha erősítők nem nagyon vannak? Mert azt meghallgatnék egy erősebb vasat, nah meg Onkyo-t is, hogy az mit tud mozin. Meg láttam a honlapjukon azt a bizonyos Taga hangfalakat és havert meg az érdekli, vagyis szeretné meghallgatni. Reméljük lehetséges majd.@sting2
Szabad tudni az összetevőket?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Végül a Yamaha helyett egy Pio 520K lett, egy pio 430-as dvd-vel együtt 60-at adtam érte újonnan, 3 év garival, és teljesen jól szól, a bemérő mikrofon tuti megoldás.
Nekem ez is tökéletes, főleg a jelenlegi hangfalakhoz, viszont belefutottam egy olyanba, hogy a HD műholdvevőm és a médialejátszóm is egyféleképp működik, ha mindkettőn DTS vagy AC3 hangot továbbítok, akkor nem tudok rajtuk hangerőt szabályozni, csak ez erősítőn. Ugyanez van HDMI-n és optikai kábelen is. A műholdvevőn amint elkapcsolok egy nem HD csatornára (ahol a hang sem AC3) rögtön működik a hangerőszabályzás. Nem nagy gond, egy Logitech harmony-val egyszerre kezelem az összes készüléket, de mégis, ez miért lehet? Mert a dekódolást ilyenkor az erősítő végzi?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Peak
addikt
válasz spiky03 #3339 üzenetére
Szia!
Igen, én itt vettem meg a Polk hangfalaimat, és nagyon szimpatikus volt az eladó úr.
3x mentem vissza és mindig türelmes volt velem.
Ugyan nem fedi le a bolt készlete a hangtechnika minden márkáját ( főként ugye Mission, Polk, Denon, stb. ), de sokat lehet tanulni minden egyes alkalommal.
Csak ajánlani tudom.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
BBéci
legenda
válasz #03969024 #3324 üzenetére
Azt jelenti, hogy az illetőnek jobban tetszett a Jetaudio által írt lemez hangja, mint a Burrrn-os égetés. Ha simán meghallgatod ugyanazt a zenét két különböző lejátszó programmal, tisztán, egyértelműen hallani a különbséget.
-
spiky03
veterán
ITT volt már valaki hallgatózni?
Be kell ide is jelentkezni, mint a StreamAudio-nál? Mert a honlapjukon nincs fent.
Az viszont jó, hogy szombaton is nyitva vannak, mert hét közben a meló mellett nehéz elmenni hallgatózni. Mert azért 1óra csak kell, nem?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
jcage
tag
@Tamoo
@still2Ment pü.
Üdv,
JA kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Peak
addikt
A menüben (460ason) van egy olyan beállitás, amivel a kijelzőt és a hangerőszabályzó megvilágitásának fényerejét OFF-25%-50%-75%-100% tudod állitgatni.
Jómagam kikapcsolva használom, amely így kíméli a pontmátrix kijelzőt is ( ha folyamatosan teljes fényerőn van, egy idő alatt elhalványulnak ezek ), és sötét szobában sem zavarja a nézőt.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Dorian
félisten
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Beatmad
csendes tag
Sziasztok!
Yamaha RX-V371 erőlködőhöz milyen hangfalszettet tudnátok ajánlani? Én a Wharfedale Vardus VR-300 -at néztem ki, amúgy elég széles körű felhasználásra lesz, zene, film, játék.
A segítséget előre is köszi.DnB
-
törölt tag
Jézusom, mekkora pöcsök járnak ide Eddig is volt egy véleményem a "szakmai elitről", de az maximum a sznobizmusig bezárólag.
Most kiderült, néhány bunkó is megfordul erre.
-
Peak
addikt
válasz ferko0726 #3315 üzenetére
Én sem találtam a sajátomhoz, noha elviekben a magyarországi forgalombahozónak kéne róla gondoskodni. De pontosan mit nem tudsz kideriteni az angolnyelvűből?
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #3316 üzenetére
A Mentor passzolna az Arcam AVR400-hoz, még sztereóban is. Embertelen jól szól az ELAC-okkal. Holnap alájuk teszek egy Norma Audio erősítőt és CD-játszót.
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Harman Kardon AVR 156 magyar nyelvű használati leírást keresek! -
axwel18
senior tag
Asus O!Play MINI-röl vélemények ? Egyébként a Vardus 300 ideiglenesen van hamarosan komoylabb hangfalakat is veszek.
-
spiky03
veterán
majd csak lesz, ha a jó istenke is úgy akarja. egy 42es plazma lesz, tudom, hogy ez csak egérmozi, de kezdésnek tökéletes lesz. majd ha lesz nagyobb lakásom, akkor jöhet a projektor.
úgyhogy olyan rendszert szeretnék majd kiépíteni, ami később esetleg nagyobb szobában is megállná a helyét.@Ed parker
persze a következő lépés a tv lesz. az erősítő és a hangfalak majd csak utána valamikor.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz spiky03 #3308 üzenetére
Vegyél egy jó denon 1912-őt mind Szabika hozzáillő 5.1-el és lesz öröm meg bódottá
Ahhoz egy jó blu ray lejátszó oszt meg is vagy,ja meg fasza kábelek.Ahogy ricsik is mondta a tv-vel kezd, ha jól emlékszem te 55cm-s crt-n mozizol ugye?
Ha igen, egy 40"-s LCD/plazmát legalább be kellene szerezni, de 50"-től az igazi[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz spiky03 #3308 üzenetére
Ha odafigyelsz a részletekre és tűélesre hegyezed a rendszert, ahogy Dorián tette (akkusztika, kábelek, elhelyezés, beállítások, stb...), akkor simán élvezheted a HD hangokat C6-al is.
A mozihoz milyen tv van / lesz? Csak mert hiába a jó hang, ha kicsi a kép. 3m-ig a legalsó határ 50 col. 3 méter felett meg 55-65-vetítő. Ezek alatt kompromisszummal beszélhetünk moziélményről. -
spiky03
veterán
válasz Ed Parker #3306 üzenetére
mondtam, hogy lehet, hogy túl áraztam a cuccot
nekem már az a rendszer is brutál lenne
nekem az a lényeg, hogy moziban jó legyen, és magával ragadjon a film. tudjam élvezni pl a hd adta elönyöket, ugyan úgy a dd adtákat is.
de ha tudtok más alternatívát ne tartsátok visszaSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pr0bi
senior tag
Dali C6 álló hangfalak mellett mennyire érdemes állítani a sub keresztváltó frekit? Jelenleg Large beállításokkal használom a kettőt együtt, legalacsonyabb beállítással (60 hz-nél vág, közepes hangerőn). Az erősítőn nincs lehetőségem csatornánként beállítani ezt.
-
spiky03
veterán
válasz Ed Parker #3298 üzenetére
Jah nem.
Hát egy Dali Concept szettet szeretnék (ha nem találok más hangfalat), meg valami erősebb vasat. Ha maradok a Yamaha vonalon akkor egy RX-V1800 vagy nagyobb. Vagy talán valami hasonló Onkyo.
Nekem a mozi a lényeg.
Persze ezek lehet, hogy nem érik el azt a szintet, amit fentebb írtam, lehet, hogy egy kicsit felé lőttem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Pgabor79
aktív tag
Kicsit off, de megkárdezem:
DUNE DUO tulajdonosokat kérdezném, hogy volt-e, van-e probléma DVD ISO lejátszásakor? Nálam random időközönként de viszonylag gyakran egy pár tized másodpercre elakad a kép és a hang is. (kép el is tűnik, nem kimerevedik, de tényleg csak tizedmásodpercre) Más anyagok, formátumok mennek szépen. Már próbáltam könyvtárszerkezetben is ugyanezeket a DVD-ket, de így is fenn áll a probléma. Tud valaki rá orvosságot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest